دوست عزیز چند نکته میگم امیدوارم بخونیشون:
1 – شما در عنوان تاپیک نوشتید راهنمایی کنید اما با این حرفتون عملا ثابت کردید که دنبال راهنمایی نبودید و فقط دنبال این بودید که تاییدیه ای برای کارتون بگیرید تا اگر در آینده دچار مشکل شدید خودتون را دلداری بدید که من با فکر این راه رو اومدم و حتی مشورت هم کردم و آنوقت خودتون را از اشتباهاتی که مرتکب شدید تبرئه کنید(البته از صمیم قلب براتون آرزو می کنم که هر راهی را که میرید به موفقیت برسید و این را مطمئن باشید که هیچ کدام از دوستانی که پاسخ شما را دادند با شما پدر کشتگی نداشتند).
2 – دوست خوب من کسی در اینجا دنبال نتیجه گیری نبود که شما میگید هر نتیجه ای که شما دوستان گرفتید قابل قبول نیست ... . در اینجا فقط دوستان بر اساس تجربیات زندگیشون آمدند و به شما مشورت دادند . حالا گناه این دوستان چیه که نمونه های موفقی از این روابط را ندیدند. همین پارسال بود که یکی از بچه های فامیل ها با ناراحتی به من گفت دیگه نمی خواد زندگی کنه و وقتی دلیلش را پرسیدم گفت که دوستش بعد از 4 سال امده بهش گفته ما به درد هم نمی خوریم و ... و یا یکی از دوستان خودم ووو... . باز هم باید بگم که همه اینجوری نمیشند اما بیشتر این روابط به شکست منجر میشه یا نتیجه مطلوب را در بر نداره.
3 – امیدوارم باز هم در طول زندگیت سعی کنی با دیگران مشورت کنی حتی اگر به قول خودت توی دلت خالی بشه اما بدون این مشورت ها یک روزی به دردت خواهد خورد و در آینده اگر کوچکترین نشانه ای از شکست رو ببینی می تونی خیلی زود جلوی ضرر را بگیری.
پیروز و سربلند باشید