درود بر تو,باور کن درکت میکنم ,شدیدا درکت میکنم,دائی سجاد اگه واقعا تصمیمتو گرفته پس باید غرورتو بذاری کنار و منتظر هر چیزی باشه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
اگه واقعا دختره حواسش پیش توئه و احساس میکنی نظرش مثبته برو جلو
دختره مگه همسایتونه؟ الان مریه دانشگاه؟ شک نکن به دوستش گفته ,بهت قول میدم]دخترا این چیزا رو به هم میگن
مگه میشه شما زنگ زده باشید خونشون و اینم به دوست صمیمیش نگه,غیر ممکنه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
اصلا نمیخواد معجزه کنی که.راحت برو جلو. نمیدونم میل خودته. آخه وقتی تنهانیست نمیشه راحت حرفشو بزنه . میتونی بری جلو .بهشون بگید که چند لحظه وقتتون رو بدید و...
اگه حاضر شد که به حرف هات گوش بده بهش بگو که واقعا بهش علاقه داری و اگه نیت خیر نبوده نمیومدم خواستگاری.
مادرش گفته که باید درسش تموم بشه,خوب ازش بپرس من حاضرم تا تموم شدن درستون منتظر بمونم. موقعی که درستون تموم شد بهم اجازه میدید بیام خواستگاریتون؟
سجاد میدونی,از برخورد اول میشه همه چیزو فهمید ,به نظرم اصلا مهم نیست که چی بهش میگی,فقط باید اعتماد به نفس داشته باشی همین. اگه اعتماد به نفس داشته باشی,حالا چرتو پرتم بگی خوبه!
چون اگه این علاقه دوطرفه باشه دختره دست و پاشو گم میکنه!!!!!!!! (تابلو بازی در میاره) شک نکن که اگه اون بخوادت الان حالش بدتر از توئه ,تو فقط باید بری و استارت قضیه رو بزنی!!!! اصلا نمیخواد به این فکر کنی که چی میگی,باور کن حرف ها خودشون منعقد میشن,اینی که من دارم میبینم ,خیلی عاشقی تو!!!,همین که بهت میگم,فقط اعتماد به نفس,الان به این فکر نکن که چی بگی
ـــــــــــــــــــــــ
فردا چطوری میبینیش؟کجا قرار بره مگه؟ شما مگه هم کلاسی چیزی هستید؟همسایتونه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)