m_eros عزیز
دقیقاً درست تشخیص دادید این تالار و کلاً دنیای مجازی برای مشکلات اساسی و بالینی مثل افسردگی و اضطراب که نیاز به روانپزشک و روانشناس بالینی با مراجعه حضوری دارد نمی تواند کمکی بکند و درست فهمیدید که در مسائل اختلافات و من اضافه می کنم ، بی مهارتیها و امثال این می تواند آن هم راهنما باشد و معجزه نمی کند و این خود افراد هستند که با عمل گرایی کمک موثر به خودشون می کنند
ضمناً عزیز هر انتقادی به تالار و مدیرانش دارید طبق قوانین گفته شده از طریق لینک ارتباط با ما با مدیر همدردی مطرح کنیدتا پاسخ مناسب از طرف مدیریت سایت دریافت دارید و تاپیک عمومی در این رابطه ایجاد کردن خلاف قوانین هست و به خاطر همین قفل می شود
تاپیکهایی هم که جنبه پزشکی و دارو درمانی دارد چون ما در اینجا پزشک متخصص نداریم و اساساً هم از طریق آنلاین بطور عمومی بخاطر بازدید کننده های متعددی که ممکنه به اشتباه به خود درمانی بپردازند را اجازه نداریم که بگذاریم ادامه پیدا کند و تاپیک جناب استاف به همین دلیل قفل شد و چالشی هم شده بود چون بجثهای اعتقادی و ... پای خدا را وسط مشکلات روانپزشکی وسط کشیدن پیش آمده بود که بیشتر آشفتگی و تنش را دامن میزد .
باز هم تأکید می کنم که اعتراضات خود به روند همدردی و مدیریت تاپیکها را از طریق لینک ارتباط با ما مطرح کنید غیر این طریق خلاف قوانین همدردی هست و قوانین را هم دقیق مطالعه کنید همان قوانینی که ابتدا آنرا اوکی داده اید تا بتوانید عضو شوید . وقتی پذیرفتید لطفاً به آن پای بند باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)