لطفا تاتیک بسته و حذف شود
یا حق
تشکرشده 6 در 5 پست
لطفا تاتیک بسته و حذف شود
یا حق
تشکرشده 633 در 254 پست
تشکرشده 130 در 52 پست
به نظر من شما دارای انرژی مخصوصی هستی که یه نعمت ویه موهبتی که در شماست شما میتونید با مراجعه به متخصص در این ضمینه در این راه خودتونو پروش بدین ونیروتونو در کنترل خودت دربیارین شاید شما قدرت کنترل ذهن ادما رو داشته باشید واین یه چیز ثابت شده است که خیلی از ادما با این نیرو به دنیا میان...میتونی نیروتو در جهت کمک به ادما به کار بگیری........فقط دنبال این باش که پیش یه کسی که در این ضمینه اشنایی دارن وواقعا ادمهای سالمی هستن بری....(نه دعا نویس نه روانپزشک) مطمئن باش به موقع خوددت راهتو پیدا میکنی..میدونی تو هند چقدر از این ادما هست........راهتو پیدا کن............راهتو پیدا کن..........تبریک میگم بهت....اول بپزیز بعد از این نیروت بهترین استفاد رو بکن...........
تشکرشده 6 در 5 پست
تشکرشده 130 در 52 پست
دوستم شاید شما یه مدیوم باشید..کسایی که یوگا یا مدیتیشن کار میکنند یا انرژی درمانی . کسانی که به علم هیپنوتیز اشنایی دارند میتوند کمکتون کنندیا استادی در این ضمینه بهت معرفی میکنند که راهنمات باشه........میتونی ادرسشو از توی اینترنت پیدا کنی....توی این نوع ضمینه ها جستجو کن.....فقط مواظب باش سراغ ادم نا اهل نری نمیدونم توی اینجا میتونم چند نفری رو معرفی کنم یا نه....ولی خواستن توانستن است....شما الان فکر میکنی وای من چه موجود عجیبی ام...ولی همه ادمای خاص اوایلش یه حس های پوچی ونا اومدی داشتن ولی یکهو یه جا شکفتن...فقط نترس و عجله نکن معمولا این جور ادما خودشون راهشونو پیدا میکنن...هر جایی هم میشینی نگو من اینجوریم هر کس از دریچه چشم خودش شما رو میبینه وقضاوت میکنه برای اهلش حرف بزن.چون ممکن نا امیدت کنن...امیدوارم موفق باشی
- - - Updated - - -
دوستم شاید شما یه مدیوم باشید..کسایی که یوگا یا مدیتیشن کار میکنند یا انرژی درمانی . کسانی که به علم هیپنوتیز اشنایی دارند میتوند کمکتون کنندیا استادی در این ضمینه بهت معرفی میکنند که راهنمات باشه........میتونی ادرسشو از توی اینترنت پیدا کنی....توی این نوع ضمینه ها جستجو کن.....فقط مواظب باش سراغ ادم نا اهل نری نمیدونم توی اینجا میتونم چند نفری رو معرفی کنم یا نه....ولی خواستن توانستن است....شما الان فکر میکنی وای من چه موجود عجیبی ام...ولی همه ادمای خاص اوایلش یه حس های پوچی ونا اومدی داشتن ولی یکهو یه جا شکفتن...فقط نترس و عجله نکن معمولا این جور ادما خودشون راهشونو پیدا میکنن...هر جایی هم میشینی نگو من اینجوریم هر کس از دریچه چشم خودش شما رو میبینه وقضاوت میکنه برای اهلش حرف بزن.چون ممکن نا امیدت کنن...امیدوارم موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)