ممنون از دوستانی که لطف کردن و نظرشون رو گفتن.
مشکل اینجاست که هر دوی این آقایون شرایط کلی مورد نظر من رو دارند و به ندرت کسی پیدا میشه که شرایط مناسب من رو داشته باشه. یعنی اگر یکی از این دو رو به خاطر همزمانی از دست بدم و بعد در شناخت کامل تر به این نتیجه برسم که اون یکی هم به درد من نمی خوره یا ایشان به دلیلی منصرف شوند ممکنه تا چند سال خواستگار دیگه ای با این تحصیلات و شرایط خانوادگی و وضع مالی پیدا نکنم و با توجه به سنم این ریسک بزرگیه.
این دو آقا از نظر تحصیلات و شرایط خانوادگی و وضع مالی هر دو شرایط بسیار مشابهی دارند و فقط از نظر شخصیت متفاوتند، یکی اجتماعی و فعال و کاریزماتیک و برون گرا(غیر همشهری) و دیگری درون گرا و مهربان و البته با شناخت متقابل بیشتر(همشهری) و البته هر یک از این دو شخصیت مزایا و معایبی دارند که انتخاب رو دشوار می کنه.
به فرهنگ 27 گرامی: آقای غیر همشهری رو دو بار دیدم و به دفعات تماس تلفنی داشتیم و در مجموع به نظر می رسه کفو و متناسب باشیم، آقای همشهری رو خیلی بیشتر دیدم و با ایشان هم کفویت دارم.
به آسمانی عزیز: آخه چه مشکلاتی رو بهونه کنم؟ این دو آقا شرایط زندگی من رو می دونن و می دونن که این موقع سال آزادترین وقت من و اونها هست واسه این مسایل.
به pooh نازنین: ممنون که پیگیر تاپیک من هستی
و یک سئوال مهم:
باید این موضوع داشتن دو کیس همزمان رو از خود این آقایون پنهان کنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)