خیلی ممنونم جناب asemani
اما لطفا این ها رو بشنوید از من :
حداقل از شما انتظار داشتم که زود قضاوت نکنید و زود برچسب نزنید .
مرد سنتی چیه؟ مرد مدرن چیه ؟
واقعا این برچسب ها رو من نمی فهمم (چقدر راحت دسته بندی می کنید. می گویید یا 0 یا 1)
من نه سنتی هستم نه مدرن.
من سعی دارم اون راهی رو برم و اون کاری رو انجام بدم که درسته . درست از نظر شخصی من نه . از دید دین . از دید عرف و .... اینها را در خواستگاری هم گفتم. من مسافرت می رم . با خانوادم معاشرت خوب دارم. به فکرشونم.
اگر برخورد و رفتار من رو از نزدیک با خانوم های فامیل و خواهر و زن داداشم و ارزشی که براشون قائلم و تشویق هایی که برای پیشرفت و درس و کارشون می کنم رو می دید شاید این چنین قضاوت نمی کردید.
آیا کمک کردن به خانم در زندگی بده ؟ آیا من مخالف این به نظرم میام. من همین الانش ظرفا رو توی خونه می شورم و ... طوری که مادرم خیلی خیلی از من رضایت داره.
تقسیم بندی بین مدرن و سنتی از کجا پیدا شده؟ آیا نمیشه بین اینها جمع کرد؟ آیا همه چیز سنتی یا همه چیز مدرن درسته؟ آیا نمیشه خوبها رو انتخاب کرد و بدها رو کنار گذاشت؟
آیا کار کار کردن خانم در هر جایی مناسب اوست؟
من نه اون سنتی را قبول دارم که زن را از خیلی چیزها محروم می کند و زن در خانه زندانی کرده و او را به چشم ابزار می بیند نه انسان . از این مردسالاری بیزارم.
و نه اون مدرنیته ای رو قبول دارم که می گه زن باید هر جور بگرده و ... و شوهر بشه ابزار دستش. از این زن سالاری هم بیزارم.
من دنبال راه درست زندگیم . راهی که شایسته مرد و زن هستش . کمک مرد به زن و زن به مرد تا رسیدن به کمال . حالا شما هر چیزی خواستید اسمش رو بگذارید.
پ ن : در مورد برابری حقوق مرد و زن هم همین جا می گم حاضرم در تاپیکی جداگانه ، خیلی منطقی با هر یک از دوستان که تمایل داشتند صحبت کنم. اینکه حقوق زن چیست و حقوق مرد چیست و تساوی این دو .
باز هم در مورد من زود قضاوت کردید در مورد من و گفتید من حقوق زن و مرد را نمی شناسم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)