سلام عزیزم
ببین عزیزم قبل از هر چیز این نکته رو از من داشته باش:وقتی خدا خودش میگه از شاهرگ به شما نزدیکترم دیگه چرا متوسل بشیم به دعا نویس و فلانعزیزم دنبال هر چیزی که هستی از خودش بخواه و واسطه نیار بین خودتوخدا
و اما در مورد مشکلت نظر کارشناسی که نمیتونم بدم ولی چند نکته واست مینویسم
1:در مورد حرکاتی که مثال زدی:ببین عزیزم هر کدوم از آدما فکرشون رو یک مساله زوم میشه.مثلا خود من اگه مردا با لبخند باهام حرف بزنن چون رو این موضوع زوم دارم و به چشم میادخیلی واسه خودم بزرگش میکنم و ناراحت میشم یعنی من رو این مطلب تمرکز دارم و ممکنه اصلا حرکت دست آدما جلب توجه نکنه واسم.حالا تمرکز شما رو حرکات دست آدماست و شاید مثلا لبخند آدما به چشمت نیادو این موضوع رو واسه خودت بزرگ میکنی
2:در مورد جذابیتت:اول باید بگی افرادی که جذب شما میشن مذکر هستن با مونث؟تو چه گروه سنی هستن؟چه افکار و عقایدی دارن؟
معمولا جدابیت یک ویژگی همه پسنده و هرکسی دوست داره جذاب باشه.حالا اگه این جذابیت برای شما به گونه ای است که فکرتو مشغول کرده باید بشینی و تک تک رفتارهاتو بررسی کنی,حرف زدنت,نشستن برخاستن,خندیدن و.......شاید یکی از این رفتارها در شما بیشتر از سایرین خودشو نشون میده و باعث جذب اطرافیان میشه.
3:شاید واقعا آدم جذاب و دوسداشتنی باشی,نعمتی که خدا به هرکسی نمیده
4:لطفا در مورد اخلاق و رفتار و ظاهرتون بیشتر توضیح بدین و سوالات نکته 2 رو هم جواب بدین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)