در جواب a_b جانه عزیز باید بگم خوب احساسات خوب میگه که به این دوستی ادامه بدیم اما عقلمم بم میگه که ما ها وجه مشترک های زیادی داریم و نمیتونم از همچین دختر خانومی به این راحتی بگذرم آدم به خوبیه ایشون از نظر من کم پیدا میشه و بهتره بگم که فکر میکنم مثله ایشون پیدا نمیکنم.
و در جوابه خوبه طاهره جون هم باید بگم -از نظر تربیت هم با هم برببریم هر دو تامون ادبو خیلی دوس داریم که با ادب باشیم-اما فکر میکنم محیط روانی خونواده هامون با هم خیلی فرق دارن-فرهنگ هر دوتامون هم شبیه همه البته فکر میکنم-عوامل اقتصادی هم فکر میکنم که هر دوتامون یه زندگی بی دقدقه رو میخوایم نه پولو-ویژگیهای روحی و عاطفی که خیچ مهممترین وجح مشترکمونه هر دوتامون میشوخیمو و... و هر دو تامون راضیمم
اما من هم هنوز نمیدونم که کار ما ها اشتباه یا نه هر چند که مهمترین عامل منو ایشونیم اما اینجا میخوام از کسانی که تجربه بیشتری از ماها دارن مشاوره بخوام.
در کل میخوام ببینم که آیا این ارتباطا همشون به تباهی میکشن ؟؟
من و ایشون موردی نمیبینیم یه چشم به هم بزنیم میبینیم یه ساله با هم بودیم.اما دوس ندارم که اشتباه کنیم
من از دوستانی که سن و تجربه بیشتری بیشتر از من که 19 سالمه دارن پست بدن آخه این تاپیک برام مهمه
مرسی از همه

علاقه مندی ها (Bookmarks)