با سلام
در تاپیکهای قبلیت دوستان هشدار این وضعیت را به شما داده بودند ، اما شما روی رویه خودت با همکارانت پافشاری داشتی
و درست می دونستی و اعتقاد داشتی مشکلی ایجاد نمی کند چون شما منظور و نیت بدی نداری .... اما غافل بودی از اینکه
یک طرف ماجرا شما و نیت خوب و بی منظوریتون هستید ... طرف دیگر ماجرا تحت کنترل شما نیست ...
در هرحال این وضعیت نتیجه نگرش و روش خود شماست و تا شما نگرش و روشتون را عوض نکنید انتظار تغییر در رویه دیگران با
خودتون نداشته باشید . دلایلتون برای اینکه با همکارانتون در این مورد قاطع رفتار نکنید وبه آنها نگویید جز در موارد خیلی ضروری
کاری اجازه تماس و اس زدن ندارند منطقی و قانع کننده نیست .
ضمناً به این هم توجه داشته باشید که مراجع برای مشاور تعیین نمی کند که چی به من نگویید و چه توصیه ای نکنید و ....
مشاور هرچه که صلاح مراجع باشد به او خواهد گفت و هرنسخه ای که برای سلامت او لازم باشد می پیچد و کاری به خوش
آمدن یا نیامدن و اعصاب داشتن یا نداشتن مراجع ندارد .
شما اگر به پزشک مراجعه کنی برای او تعیین میکنی که چه چیزهایی را حق نداری برای من تجویز کنی ؟؟؟
نمونه ای از توصیه های دوستان در تاپیکهای قبلی را برایتان قرار می دهم و نگرش و نوع برخورد خودتان را.... در واقع اگر به
راهنمایی های قبلی مراجعه کنید جواب سئوال اکنون خود را از درون آنها در می آوری .
شما نیاز به تغییر رویه و نگرش داری

:دوستان وهمکاران گرامی !همونطور که میدونید من ازدواج کردم ومشغله هام دوبرابر شده پس وقت اس ام اس خوندنو اس ام اس دادن رو جز در موارد کاری ندارم ولطف بزرگی میکنید اگه با بنده همکاری کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)