ببینید مادر من زن خوش قلب و مهربونی هست و همسرم رو هم دوست داره واقعا نمیخواد منو اذیت کنه اما از محبت و دلسوزی بیش از حد این رفتارارو میکنه و نا خواسته به زندگی من ضربه میزنه .
مسائل کوچک رو میتونم این حرفو بزنم که مشکلتون رو خودتون باید حل کنید اما دراین مورد که مسئله بزرگ شده دیگه نمیتونم بی تفاوت باشم چون نمیخوام با خانوادم قطع رابطه کنم و از طرفی هم نگران همسرم هستم وقتی می بینم کارش شده گریه و ناراحتی چکار کنم ؟ مجبورم دخالت کنم از طرفی مادرم من رو مسئول میدونه میگه باید طوری ب زنت رفتار کنی که جلو جمع خودت تصمیم بگیری و اظهار نظر کنی نه اون
- - - Updated - - -
بله شما درست میگید نباید میرفتم اما یک هفته بود که نرفته بودم و احساس کردم اگه نریم بدتر میشه همسرم هم فقط به خاطر من و به این دلیل که حال مادرم بد نشه اومد ولی خب نهایتا خیلی ناراحت برگشتیم خونه !
- - - Updated - - -
من میخوام مادرم بدونه که من و همسرم از رفتارش از برخوردش ناراحت شدیم اما مشکملی من دارم اینه من خودم آدم خیلی صبور و آرومی هستم و به ندرت عصبانی میشم همیشه سعی کردم تو برخورد با مشکلات منطقی باشم اما این 3 نفر ( همسر ، مادر ، خواهر ) حتی پدرم آدمهای فوق العاده حساس و کم ظرفیتی هستند . بازهم همسرم به خاطر من خیلی عوض شده و من واقعا ازش ممنونم ولی خب این مشکل من هست فکر میکنم باید زمان بگذره تا بعضی عصبانیتها و حرفها فراموش بشن الان می ترسم که جلوی مادرم از همسرم طرفداری کنم و اوضاع بدتر شه برعکسشم همینطور .
الان باورتون نمیشه فکر کنم اینهمه مشکلات و نارحتی ها رو که تو خودم ریختم کم مونده سکته رو بزنم والا به خدا . بازهم از دوستان همدردی متشرکم که به مطالب من گوش میکنن یه ذره احساس راحتی کردم
- - - Updated - - -
اینطور هم نیست که همیشه مردها مقصر باشند حقیقت اینه که ایجاد تعادل بین همسر و مادر کار سختی هست مخصوصا اگر دو طرف حساس و زودرنج باشند . ببینید من میگم پدر و مادر عمری ازشون گذشته اگر انتظار داشته باشیم اخلاق و رفتار و خصوصیاتشون کلا عوض شه این نشدنی هست ماها که سنمون کمتره میتونیم تغییر کنیم اما اونا شخصیتشون شکل گرفته و تغییر مشکله پس مجبوریم باهاشون راه بیایم . الان مادر من اینطوریه که واقعا می فهمم که همسرم رو دوست داره اما انگار بعضی وقتها دست خودش نیست و حرفیو میزنه که نباید بزنه یا انتظاراتی داره که نباید داشته باشه و اولین کسی که در این نوع روابط ضربه میخوره مرد هست که هم از مادرش حرف میشنوه هم از خواهرش هم از زنش
من چند بار به همسرم گفتم اگر حرفیم ازشون شنیدی جواب نده یا رفتاری نشون نده که تو جمع بد باشه لااقل یه جوری نشون بده که ناراحت شده اما جواب نده اما حقیقت اینه که نمیتونه واکنش نشون نده خیلی زود رنج و حساسه و سریع عصبانی میشه

من جوونیم رو دوست دارم و نمیخوام به این راحتی از دستش بدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)