سلام
عزیزم بهتر هستش که مسیر درمانت را ادامه بدی و خیلی فوق العاده است که بیماریت را پذیرفتی و می دونی که تصور تجاوز بهت توهم هستش و خیلی خودت را در توهمات غرق نمی کنی
شما که واقعا نمی خواستی خودکشی کنی خوشبختانه آن فقط نمایشی برای جلب توجه دیگران بود (راه های بهتری را برای این جلب محبتشون انتخاب کن)
من وقتی می گم الهی بمیرم مامانم بهم می گه تا حالا بیماری نیامده که سگ ها را بکشه اینجوری که می گه فکر می کنی منظورش این که من واسش بی ارزشم؟؟؟؟ واقعیت غیر این است مامانم خیلی دوسم دارد ولی عملا به طنز و یا شوخی می خواهد حقارت درخواست مرگ را بهم نشون بده
منم گاهی دلم می خواهد بمیرم ولی خیلی خوشحالم خدا به حرفام گوش نداده و الان زنده امپس زنده باد زندگی
زندگی هرکس پر از اتفاق های تلخ و شیرین منم دوران تلخ وسختی داشتم پشت و سر گذاشتن بیماری ها آن هم در نوجوانی سخت هست کاملا درکت می کنم ناراحتی از اینکه باعث غم اطرافیانت هستی بیشتر آدم را اذیت می کنه بهتر اینه که باشی و با پدر و مادرت رابطه ات را بهتر کنی عزیزم آن ها هم اذیت می شند دیدن ناراحتی تو واقعا اذیتشون می کنه و رنجشون می ده این که می گی واسشون بی ارزشی را باور نمی کنم فکر نمی کنم خودت هم این مسئله را باور داشته باشی
با یک روانشناس خوب مشورت کن

پس زنده باد زندگی

علاقه مندی ها (Bookmarks)