اول از مینوش عزیز بازم سپاسگذارم که اینقدر لطف داشتن و به جناب sci بزرگوار اطلاع دادن وایشون هم قابل دونستن و راهنمایی کردن
مینوش عزیز حرفت رو کاملا قبول دارم حتی در مورد گارد گرفتن خودم هم گفتم روش بحثی ندارم و باید واقعا بررسی کنم ممکنه حرف ایشون کاملا درست باشه که توضیح هم دادم از جنبه کمالگرایی اگر بررسی بشه بله میشه اسم بعضی رفتارها رو گارد گذاشت
ولی توضیحاتی که راهنماییهای ایشون دادم فقط به عنوان یه شرح حال بود که ایشون بیشتر اشنا بشن و با حال و احوال من و اینطور نباشه که از پراکنده گویی های من توی تاپیک از صحبتها برداشت اشتباه کنن چون مشخصا برداشت اشتباه داشتن از حرفای من و یا خوده من اشتباه داشتم در گفتارم و ایشون تشخیص غلط داشتن
مثلا بحث کلمه خلاء فهمیدم که ایشون برداشت اشتباه داشتن از کلمه خلاء که من استفاده کردم و فقط توضیح دادم که مبحث روشن بشه
ولی خب من اصلا مشکلی ندارم که تمام اطلاعات و افکارم رو بزارم کنار و فقط شرح حال بدم درباره خودم و کسی که مشاوره میده به من بگه چیکار کنم ولی شاید یکی از همون مشکلات اختلال شخصیت وسواسی هست که من اعتمادم بسختی سمت کسی جلب میشه و کسی که روانشناس و مشاور متخصص هست باید سواد اینو داشته باشه که این اختلال رو در من درک کنه و با راهکار مناسب اعتماد منو جلب کنه نه اینکه بدتر اعتماد من رو از خودش برگردونه
به طور مثال روانپزشکی که اشاره کردم چند سال قبل بهش مراجعه کردم من همین شخصیت وسواسی رو داشتم و بشدت پرخاشگر و عصبی هم شده بودم ولی این روانشناس بجای اینکه به بعد شخصیتی من بپردازه که چرا من اینقدر پرخاشگر شدم فقط یک سری مطالب مجلات رو دوباره برای من تکرار کردن از توکل بر خدا و امید داشتن و مراقبه و تفکر مثبت و ... و وقتی من گفتم این حرفها برای من کارساز نیست و لازمه شما ریشه این پرخاشگری رو در من کشف کنین با برخورد بد ایشون مواجهه شدم که گفتن در کار من دخالت نکن
خب مشخصه من از یک روانشناس هرگز اینو نمیتونم قبول کنم اینطور بخواد با مریض برخورد کنه هرچقدر هم حرف مریض غلط و اشتباه باشه
نیلای عزیز دقیقا منم از دیشب که شما این موضوع رو اشاره کردین چندیدن مطلب رو در اینباره مطالعه کردم و کاملا تا 99% فهمیدم مشکل هم دقیقا همین اختلال شخصیت وسواسی هست
علائمی که اشاره شده، رفتار و کارداری که اشاره شده، زمان شروع این اختلال، سیر تاثیرگذاری این اختلال با گذشت زمان، شرایط ذاتی مثل درصد هوش، شرایط محیطی مثل خانواده و ... که تاثیر گذار هستن در این اختلال در مورد کاملا صدق میکنه
ولی هنوز نمیدونم راهکار چیه و چطور باید این اختلال رو تحت درمان قرار داد ولی به قول دوستان حتما برای حل مشکلم گاردهایی که اگر وجود داره باید کنار میزارم و کسی راهنمایی درست انجام بده مثل همینکه خوده شما فقط اسم اختلال رو گفتین من رفتم و تحقیق کردم ودیدم شرایط من خیلی به این اختلال نزدیک هست و کاملا پذیرفتم و دلیلی برای گارد گرفتم ندیدم
پس خوده این گارد گرفتن یک اختلال و مشکل هست که باید توسط طرف مقابل این گارد شکسته بشه بخصوص اگر طرف مقابل یک راونشناس متخصص هم باشه که باید اینکار رو انجام بده
جناب الیاس عزیز من هم اگر تا حالا به روانپزشک مراجعه نکردم فقط بخاطر همین مشکل هست که شما اشاره کردین
متاسفانه زمینه روان درمانی در کشور ما بسیار بسیار ضعیف هست و بازم متاسفانه مواردی مثل شما خیلی اتفاق میفته چون پزشکها به بیمار فقط به چشم یک قبض ویزیت نگاه میکنن که باید پولی بگیرن و دارویی تجویز کنن
در حالی که مسئله روان درمانی به توجه پزشک در تمام وجود بیمار احتیاج داره نه فقط بیمار یه شرح حال مختصر بگه و دکتر یه سری دارو تجویز کنه
من چندین ماه هست دارم پرسجو میکنم برای روانشناس و روانپزشکی که واقعا هم تخصص داشته باشن و هم توجه تا بتونن درست بهم کمک کنن
چون نه توانایی مالیش رو دارم چندیدن پزشک رو برم و تست کنم و نه توان روانیش رو دارم برای اینکار بخاطر همون شخصیت وسواسی
بازم ممنون از دوستان که راهنمایی هاشون رو دریغ نمیکنن

علاقه مندی ها (Bookmarks)