به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 33
    عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    کدوم آب نمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ایشون اصلا خواستگاری رفتن ؟؟
    در آب نمک خوابوندن در صورتیه که طرف به خواستگاری بره و مدام معطلش کنن یا اینکه اصلا اجازه خواستگاری بهش ندن

آقای rude boy لطفا پشت سر کسی که نیست و حرفاش رو نشنیدید این طور یک طرفه به قاضی نرید. یادتون باشه این کار حق الناس محسوب میشه که شما دارید با این قطعیت تهمت ناروا به دختری که نمشناسید می زنید.

اون خانم الان هیچ تعهدی به این آقا نداره . اینو فراموش نکنید. ایشون در حال حاضر حتی خواستگار هم نیستن. تازه قراره یکسال بعد خواستگار باشن . اون وقت اون خانم به کسی که هنوز به خواستگاری رسمی نرفته بگه بلـــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا بی انصاف تشریف دارین

- - - Updated - - -

ضمنا اگه نگاه کنید می بینید که من نوشته ها رو کامل خوندم و بیشترین پست رو هم من در این تاپیک دارم !

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 آبان 92 [ 17:37]
    سطح
    5
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط asemani نمایش پست ها
    در آب نمک خوابوندن در صورتیه که طرف به خواستگاری بره و مدام معطلش کنن یا اینکه اصلا اجازه خواستگاری بهش ندن

آقای rude boy لطفا پشت سر کسی که نیست و حرفاش رو نشنیدید این طور یک طرفه به قاضی نرید. یادتون باشه این کار حق الناس محسوب میشه که شما دارید با این قطعیت تهمت ناروا به دختری که نمشناسید می زنید.

اون خانم الان هیچ تعهدی به این آقا نداره . اینو فراموش نکنید. ایشون در حال حاضر حتی خواستگار هم نیستن. تازه قراره یکسال بعد خواستگار باشن . اون وقت اون خانم به کسی که هنوز به خواستگاری رسمی نرفته بگه بلـــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

ضمنا اگه نگاه کنید می بینید که من نوشته ها رو کامل خوندم و بیشترین پست رو هم من در این تاپیک دارم !
    سلام
    از شما ممنونم که زحمت می کشید بنده را راهنمایی می کنید.
    بنده هم با نظر شما موافق هستم. این دختر همین قدر که به من برای ازدواج فکر می کنه برای من کافی هست. الان من فقط می خوام پایه های این احساس رو توش قوی تر کنم تا ایشالله تا این یک سال که میرم خواستگاری به امید خدا نگرانی کمتری داشته باشم از این نظر که شخص دیگه ای توی این مدت تو زندگیش نیاد.من فقط ترسم از این هست وگرنه نمی خوام تست کنمش که آیا من رو دوست داره یا نه. من فقط می خوام مهر من هم در دل اون بیفته البته انتظار ندارم به اندازه خودم دوستم داشته باشه واقعا هم اینو نمی خوام.
    در این زمینه ممنون میشم راهنمایم کنید.
    یک دنیا تشکر

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array

- - - Updated - - -

نوشته ها رو کامل نخوندین، این پایین رو ببینین تا متوجه بشین که کامل نخوندین!

درسته که قضاوت کردن بر اساس حرف های این آقا یک طرفه به قاضی رفتن هست، ولی بهتر نیست همون یک طرفه به قاضی رفتن رو هم درست و با توجه به همه ی حرف های مراجع انجام بدیم و دقیق و با فکر راهنماییش کنیم؟!

حق الناس هم با عرض معذرت، عمر این جوون هست که داره پای یک دختر بی وجدان هدر میره

نقل قول نوشته اصلی توسط weblox نمایش پست ها
    بعد از دو ماه تقریبا با اینکه هیچ مشکلی نداشتیم اون خواست که جدا بشیم و دلیل خاصی هم نداشت فقط مشخص بود که نمی تونه تصمیم بگیره که با من بمونه یا نه و من خیلی سعی کردم که با هم بمونیم و نشد.
    تا اینکه بعد از عید امسال مجددا دیدمش و خیلی از کارهایی که گفته بود رو توی ظاهرم انجام دادم بقدر که کاملا به چشم اومدم و کاملا مشخص بود که این کار ها رو برای بدست آوردن دل اون انجام دادم که کارساز هم بود و ما مجددا رابطمون رو این بار جدی از سر گرفتیم این بار اون مطمئن تر از قبل بود با این حال مجدد همون اتفاق افتاد و گفت نمی تونیم با هم باشیم.

چون می خواد تنها باشه و نمی تونه با کسی باشه. دختر خیلی خوبی هست و با هیچکس دیگه ای هم نیست و دوستاش هم اینو می گن و خودش هم می گه مشکل از من نیست و اون هست که نمی خواد الان با هیچ کسی باشه. رابطه ما هم صرفا بخاطر آشنایی برای ازدواج بوده و خوب من مطمئن هستم از این که بخوام باهاش ازدواج کنم و اون هم با ازدواج با من موافق هست چرا که خودش چندین بار گفته که من برای ازدواج باهاش کیس مناسبی هستم و از طریق دوستاش هم فهمیدم که به ازدواج به من فکر می کنه و حتی به دوسش گفته که اگر خواستگاریش برم باهام ازدواج می کنه . منم می خوام هیمن کار رو انجام بدم فقط اینکه مشکلات مالی هست و من حداقل تا یک سال دیگه نمی تونم این کار رو بکنم.
    با کسی باشه شما به پاش باقی می مونی؟

از طرفی چند روز پیش ازش خواستم که نظر قطعیش رو بهم بگه تا من خانوادم رو در جریان بزارم تا برای این کار آمده بشند ولی بهم گفت که اینکارو نکنم چون هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیست.
    خانم آسمانی! اینجا برای شماس!

تا به کسی اجازه ندی بره خواستگاری نمی تونه اصولا خواستگار باشه!

لازم به ذکر هست که همین دیشب بهش تو چت گفتم که دیگه مزاحمش نمیشم و فهمیدم که باید چطور بدون اون زندگی کنم، حالا منظور من این بود تا زمانی که برم خاستگاریش که اون فکر کرد انگار من برای همیشه قیدش رو زدم که دو ساعت بعد زنگ زد و کاملا مشخص بود که ترسیده از اینکه من بیخیالش شده باشم.
    وقتی که می بینه داره از دستت میده احساس خطر می کنه.

ولی با این همه باز هم کاملا مشخص هست که بهم علاقه داره.الان چیکار می تونم بکنم که باور کنه من هم همون غرور و مردونگی که مد نظرش هست رو دارم واقعا هم همینطور هست یعنی دارم این چیز ها رو.

یه دختر 20 ساله هنوز اون پختگی رو نداره و نمیشه ازش انتظار زیادی داشت.
    چرا می خوای با دختری که به پختگی لازم نرسیده و نمی دونه که نباید با دیگران بازی کنه ازدواج کنی؟

البته به نظر من ایشون خیلی هم حرفه ای بازی رو بلده

هر زمانی که تونستم با آرمش طوری صحبت کنم که متقاعد بشه که من ازش دل بریدم تمام توانش را برای دلجویی به کار برده.
    ولی خوب دختری که با موبایل پدرش از ترس از دست دادن من بهم زنگ بزنه یا توی دانشگاه از ترس اینکه من بیخیالش بشم خودش اومدم دنبالم نمیشه گفت فقط در حد آب نمک هستم. قبول دارم اون اصلا به اندازه ای که من دوسش دارم دوسم نداره ولی از طرفی میشه بهش حق داد من خودم اگر جای اون بودم نگران می شدم بخاطر شرایط مالی . گرچه انتظار زیادی هم نداره و دختر قانعی هم هست شکر خدا.
    آبنمک یعنی با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن، یعنی آره و نه همزمان، با پا پیش کشیدن شامل زنگ زدن با موبایل باباش و اومدن دنبالت و زنگ زدن بهت به محض احساس ترس از دست دادنت میشه. اگر فقط پس بزنه که میری و پشت سرت رو هم نگاه نمی کنی!

درضمن به این باور رسیده که از نظر شرایط مالی می تونه کسی بهتر از من رو پیدا کنه و اطمینان داره کسی رو نمی تونه پیدا بکنه که بیشتر از من دوسش داشته باشه.
    درسته این حا حرف هست و باد هوا ولی بعد از مدتی میشه از صدای یک دختر فهمید که چه حرف هایی رو از ته دل می زنه.
    یعنی خودت هم قبول داری که کیس ایده آل 100 درصدش نیستی و منتظر کسی از نظر مالی بهتر از تو هست؟

4. 2 کاربر از پست مفید Rude Boy تشکرکرده اند .

adelm (دوشنبه 28 مرداد 92), asemani (دوشنبه 28 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 92 [ 00:11]
    سطح
    3
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 36 در 28 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rude Boy نمایش پست ها
    اگر بدردش نمی خوردی که توی لیست آبنمکش نمیرفتی و یه "نه" می گفت و خلاص!

منتظر بهتر از شماس...

به نظرم این حرتون یه خورده غیر منطقیه

این خانوم فکر نکنم اینقدر 7 خط باشه که با این بنده خدا همچین کاری بکنه
    شاید شاید شاید شاید هنوز به این دوستمون اعتماد کاملی پیدا نکرده شاید,نمیدونم والله ولی این قضیه ای که شما میگید زیاد درست به نظر نمیرسه
    شما مرد هستید یا زن؟
    اگه شما زن هستید میتونید خودتون رو بعد از 2 دوره دوستی با یک پسر اینقدر کنترل کنید(ما که میگیم دخترها احساساتی هستند) و همچین کاری باهاش بکنید؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

دقیقا,این خانوم که به کسی تعهدی ندارهبه غیر از خودش و این آقا و چند تا از دوستاشون که به کسی نگفتن,پس دلیلی نداره که فیلم بازی کنه اگه دختر بی ارزشی بود میتونست ههوس بازیشو با این آقا بکنه بعد بره سراغ یه آدم پولدار تر یا هرچی دییگهالان که داره اینو میگه باید با تامل بیشتری به قضیه نگاه کردشاید از اینده مطمئن نیستشاید این آقا حرف ازدواج رو این قدر جدی نمیزد ایشون هم اینقدر نمیترسیدحساب یه عمر زدگیه

6. کاربر روبرو از پست مفید adelm تشکرکرده است .

sanjab (دوشنبه 28 مرداد 92)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط adelm نمایش پست ها
    به نظرم این حرتون یه خورده غیر منطقیه

این خانوم فکر نکنم اینقدر 7 خط باشه که با این بنده خدا همچین کاری بکنه
    شاید شاید شاید شاید هنوز به این دوستمون اعتماد کاملی پیدا نکرده شاید,نمیدونم والله ولی این قضیه ای که شما میگید زیاد درست به نظر نمیرسه
    شما مرد هستید یا زن؟
    اگه شما زن هستید میتونید خودتون رو بعد از 2 دوره دوستی با یک پسر اینقدر کنترل کنید(ما که میگیم دخترها احساساتی هستند) و همچین کاری باهاش بکنید؟
    اتفاقا حرفم زیادی منطقی هست

فرض اولیه تون اشتباه هست، متاسفانه این کار الان خیلی رایج شده و خیلی نیاز به هوش و 7 خط بودن هم نداره.

دقیقا,این خانوم که به کسی تعهدی نداره
    خانم به آقا تعهد نداره و حق بررسی کیس جدید رو محفوظ می دونه ولی این آقا باید به خانم تعهد داشته باشن و حق ندارن برن سراغ کس دیگه؟! این منطقی هست به نظرتون؟!

اگه دختر بی ارزشی بود میتونست ههوس بازیشو با این آقا بکنه بعد بره سراغ یه آدم پولدار تر یا هرچی دییگهالان که داره اینو میگه باید با تامل بیشتری به قضیه نگاه کرد
    اشتباه شما همینجاس!

اولا اون خانم نیستن که باید برن سراغ یه کیس پولدارتر و اون کیس باید بیاد سراغشون، الان هم با توجه به شواهد اگر کیس پولداری بیاد به احتمال زیاد یه جواب "نه، به درد هم نمی خوریم" به این آقا می ده و میره سراغ همون کیس پولدار تر.

هوس بازی دیگه چیه؟ من نگفتم این خانم هوس بازه! نگفتم بی ارزشه!

فقط گفتم داره با دست پس میزنه و با پا پیش می کشه که این آقا رو از دست نده و در آبنمک نگه داره، نیم نگاهی هم به آینده و کیس بهتر از ایشون داره...

به غیر از خودش و این آقا و چند تا از دوستاشون که به کسی نگفتن,پس دلیلی نداره که فیلم بازی کنه
    اتفاقا این که کسی از دوستی شون خبر نداره و افراد معدودی خبر دارن موید حدس من هست. اگر این دوستی علنی تر بشه و افراد بیشتری خبر داشته باشن، از تعداد کیس های احتمالی کم میشه. بنابراین این که افراد کمی از این دوستی خبر دارن، نشونه ی بدی هست اتفاقا!

شاید از اینده مطمئن نیستشاید این آقا حرف ازدواج رو این قدر جدی نمیزد ایشون هم اینقدر نمیترسیدحساب یه عمر زدگیه
    یعنی اگر این آقا می گفت برای دوستی و سکس می خوامت میومد و چون می خواد بهش تعهد بده و با خانواده و برای ازدواج جلو بیاد ترسیده؟!

8. کاربر روبرو از پست مفید Rude Boy تشکرکرده است .

adelm (سه شنبه 29 مرداد 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    به نظر من این خانم سنش کم است و هنوز به پختگی عقلی و ثبات احساسی نرسیده است. اگر هم ازدواج کنید باز هم همین رفتارهای بچه گانه را از ایشان می بینید. آن وقت چه کار می کنید؟ هیچ وقت با آدمی که ثبات احساسی ندارد و درباره شما دودل است ازدواج نکنید. چنین کسانی معمولا از ازدواج پشیمان می شوند. بلوغ عقلی و احساسی بسیار مهم تر از علاقه شما است. این علاقه شما نمی تواند خوشبختی بیاورد. برای ازدواج فاکتورهای زیادی مطرح است.

10. 2 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

adelm (سه شنبه 29 مرداد 92), Pooh (سه شنبه 29 مرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    سلام
    یه نگاه به تاپیکای آقای mohammad2012 توی این تالار بندازین. نمیدونم چرا رفتارهایی که از این خانوم توصیف کردین منو یاد همسر ایشون انداخت. شاید عشق از نظر شما جایی برای سیاست به خرج دادن یا مغرور بودن نباشه اما این وقتی درسته که طرف مقابلت معنی عشقو بفهمه نه اینکه عشق شما رو مسخره کنه... نمیخوام مثل آقای rude boy منفی نگاه کنم اما این حقیقته که توی 20 سالگی خیلی از دخترا رو زمین زندگی نمیکنن! مخصوصا وقتی که عشق یه نفرو تا این حد به خودشون میبینن فکر میکنن حالا که انقدر مورد توجه ان پس احتمالا فرصت های زیادی رو خواهند داشت و حتی اگه تو این سن ازدواج کنن همیشه این حسرت همراهشونه که احتمالا موقعیت های خیلی بهتریو از دست دادن. بهتون اکیدا توصیه میکنم که توی رفتارتون تجدید نظر کنین. یه مدت فاصله بگیرین و بذارین ببینه که ممکنه شما رو از دست بده و تصمیم قطعیشو بگیره. وگرنه با این روالی که شما اصرار کنیدو اون بگه که تکلیفم با خودم معلوم نیست و جواب قطعی نده آینده ی خوبی در انتظارتون نخواهد بود...

12. کاربر روبرو از پست مفید sara 65 تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    سلام دوستان

یه مقدار سوال ها زیاد شد بخاطر همین من کلش رو اینجا سعی می کنم جواب بدم تا موضوع برای قضاوت شما و راهنمایی به بنده روشنتر بشه.
    ممنونم از تمامی عزیزان که نظراتشون رو برای کمک به من اعلام می کنند.

ببینید من الان آزاد هستم یعنی خودش بهم گفت با یکی دو نفر دیگه دوست بشی این حال و هوا از سرت می پره. اما من خودم نمی خوام این کارو بکنم چون واقعا دوسش دارم.

یکی از دوستاش میگه زیاد تحویلش نگیر خودش میاد سمتت ، ولی من چون نگرانم نمی تونم تحمل کنم این کارو.

ببینید دختر سالمی هست از نظر رابطه .

نکته اینکه دفع دوم که دوباره دوست شدیم با هم خودش خواست که تو محیط دانشگاه هم نزدیک هم باشیم و اینطوری خودش خواست و الان تمام دوستان دانشگاهی از رابطه دوستی ما خبر دارند . رابطه ما هم به گونه ای بوده که همه از ما انتظار دارند دعوتشون کنیم برای عروسی.

ببینید من این مسئله رو درک نمی کنم که چرا نمی خواد با من دوست باشه در صورتی که قبلا دوست بودیم و قبلتر از من هم دو رابطه دوستی طولانی و البته نا موفق داشته.

من نامه ای که نوشته بودم رو امروز بهش دادم خوب خیلی خوشش اومد و مشخص بود خیلی خوشحال هست که این کارها رو من انجام میدم و سماجت من که قبلا براش خسته کننده بوده الان لذت بخش شده .

بنظر یکی از دوستانش که خوب دختر فهمیده ای هم هستند و بالغ از نظر فکری تنها مشکل و بزرگترین مشکل رو سن و سال کم و تفکر گاها بچه گونه ای که داره می دونه.

Rude Boy عزیز بنظر من همیشه این سوال برای افراد هست که آیا شخص بهتری رو نمی تونند پیدا کنند؟!
    خود من هم بخصوص زمان هایی که باهام خیلی خوب بود بعضی موقع یک لحظه کوتاه بود که با دیدن شاید دختر های دیگه به این فکر می کردم که آیا شخص بهتری برای من نیست؟
    البته خیلی گذرا و فکر می کنم که این طبیعی هست.

نکته دیگه اینکه دختر احساساتی نیست ، در حد خیلی خیلی کم. و فکر می کنم مشکل از اینجا هم می تونه باشه . از طرفی دختر کله شقی هم هست حتی در محیط خونه و رفتارش با خانوادش.
    با جنگیدن باهاش بیشتر کله شق میشه اما اگر واقعا یه چیزی رو با زبون نرم بهش بفهمونم می تونم اون لحظه ذهنش رو کنترل کنم.

دوستان من نیومدم اینجا که ببینم اون دوستم داره یا نه.
    من اومدم اینجا که بتونم با راهنمایی های شما دل چنین دختری بدست بیارم ، گاهی تونستم ولی نتونستم نگهش دارم متاسفانه.
    متاسفانه اکثرا دوستان "بی محلی کردن " را برای این کار نسخه می پیچند.
    ممنون از دوستان باز سوالی اگر بی پاسخ مانده بفرماید جواب بدم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sara 65 نمایش پست ها
    سلام
    یه نگاه به تاپیکای آقای mohammad2012 توی این تالار بندازین. نمیدونم چرا رفتارهایی که از این خانوم توصیف کردین منو یاد همسر ایشون انداخت. شاید عشق از نظر شما جایی برای سیاست به خرج دادن یا مغرور بودن نباشه اما این وقتی درسته که طرف مقابلت معنی عشقو بفهمه نه اینکه عشق شما رو مسخره کنه... نمیخوام مثل آقای rude boy منفی نگاه کنم اما این حقیقته که توی 20 سالگی خیلی از دخترا رو زمین زندگی نمیکنن! مخصوصا وقتی که عشق یه نفرو تا این حد به خودشون میبینن فکر میکنن حالا که انقدر مورد توجه ان پس احتمالا فرصت های زیادی رو خواهند داشت و حتی اگه تو این سن ازدواج کنن همیشه این حسرت همراهشونه که احتمالا موقعیت های خیلی بهتریو از دست دادن. بهتون اکیدا توصیه میکنم که توی رفتارتون تجدید نظر کنین. یه مدت فاصله بگیرین و بذارین ببینه که ممکنه شما رو از دست بده و تصمیم قطعیشو بگیره. وگرنه با این روالی که شما اصرار کنیدو اون بگه که تکلیفم با خودم معلوم نیست و جواب قطعی نده آینده ی خوبی در انتظارتون نخواهد بود...
    سلام

ممنون. با صحبت های شما موافق هستم. همونطور که عرض کردم با تفهیم اینکه واقعا ازش زده شدم تونستم به آنچه که می خوام برسم ولی خودم همیشه بعدش شل شدم و به قول معروف وا دادم کاری که معمولا خانم ها می کنند.
    تنها چیزی که متوجه شدم که با شلوغ کاری و دعوا نمی تونم این احساس رو توش ایجاد کنم و باید خیلی ریلکس برخورد کنم.
    بازم ممنونم از شما.

14. کاربر روبرو از پست مفید weblox تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 92 [ 00:11]
    سطح
    3
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 36 در 28 پست

Array
    سلام به همگی
    ولی خدایش Rude Boy عزیز هم بی راه نمیگن...
    سر مسائل نامعلوم قطع رابطه میکنه!
    این دوستمو بهش میگه دیگه همه چی تمومه ,خانوم شروع میکنه به التماس
    اگه بره یه دانشگاه دیگه که ...
    ممکنه منتظره این وسط یه کیس جدید و بهتر گیرش بیاید(این تفکر بچه گانه شامل همچین فکری هم میشه, نمیشه؟)
    یه چیز دیگه که خیلی هست که به نظرم اصلا حرف درستی نیست!!1, این قضیه که گفته دماغتو عمل کن,مدل موتو عوض کن(بنظرم خیلی سطحی نگریه)

16. 2 کاربر از پست مفید adelm تشکرکرده اند .

Pooh (سه شنبه 29 مرداد 92), Rude Boy (سه شنبه 29 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    سلام به همگی
    ولی خدایش Rude Boy عزیز هم بی راه نمیگن...
    سر مسائل نامعلوم قطع رابطه میکنه!
    این دوستمو بهش میگه دیگه همه چی تمومه ,خانوم شروع میکنه به التماس
    اگه بره یه دانشگاه دیگه که ...
    ممکنه منتظره این وسط یه کیس جدید و بهتر گیرش بیاید(این تفکر بچه گانه شامل همچین فکری هم میشه, نمیشه؟)
    یه چیز دیگه که خیلی هست که به نظرم اصلا حرف درستی نیست!!1, این قضیه که گفته دماغتو عمل کن,مدل موتو عوض کن(بنظرم خیلی سطحی نگریه)
    سلام

هیچکدوم از شما دستان بی راه نمی گید.

واقعا نمیشه درک کرد. بگم دوستم نداره؟ نه درست نیست چون داره ، اما چقدر؟ باز معلوم نیست وقتی علاقش رو به دوستانش برای ازدواج با من بارها اعلام کرده. جوری هم نبوده که عمدا یا با نقشه این کارو انجام داده باشه بنظر علاقه نسبت زیادی هم داره اما باز دلیل این کارها چیست؟ نمی دونم واقعا ، قابل درک نیست.

و بله میشه گفت هنوز در دنیای کودکی سیر می کنه.
    دختر سبک و بی اطلاعی نیست اتفاقا خیلی برعکس و خیلی چیزها رو بیشتر از سنش درک می کنه اما این تفکر کودکی رو هنوز داره.

- - - Updated - - -

والا با این نامه ای که من دادم دیگه هر کاری می بایست کردم بهتره یه مدت بی محلی کنم درست هست سخته برام ولی خوب هیچ چیز خوبی به راحتی بدست نمیاد . توکل به خدا می کنم خودش بهم صبر بده
    ویرایش توسط weblox : سه شنبه 29 مرداد 92 در ساعت 01:07

18. 2 کاربر از پست مفید weblox تشکرکرده اند .

adelm (سه شنبه 29 مرداد 92), Pooh (سه شنبه 29 مرداد 92)

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)