به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط asemani نمایش پست ها
    کدوم آب نمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ایشون اصلا خواستگاری رفتن ؟؟
    در آب نمک خوابوندن در صورتیه که طرف به خواستگاری بره و مدام معطلش کنن یا اینکه اصلا اجازه خواستگاری بهش ندن

آقای rude boy لطفا پشت سر کسی که نیست و حرفاش رو نشنیدید این طور یک طرفه به قاضی نرید. یادتون باشه این کار حق الناس محسوب میشه که شما دارید با این قطعیت تهمت ناروا به دختری که نمشناسید می زنید.

اون خانم الان هیچ تعهدی به این آقا نداره . اینو فراموش نکنید. ایشون در حال حاضر حتی خواستگار هم نیستن. تازه قراره یکسال بعد خواستگار باشن . اون وقت اون خانم به کسی که هنوز به خواستگاری رسمی نرفته بگه بلـــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا بی انصاف تشریف دارین

- - - Updated - - -

ضمنا اگه نگاه کنید می بینید که من نوشته ها رو کامل خوندم و بیشترین پست رو هم من در این تاپیک دارم !

نوشته ها رو کامل نخوندین، این پایین رو ببینین تا متوجه بشین که کامل نخوندین!

درسته که قضاوت کردن بر اساس حرف های این آقا یک طرفه به قاضی رفتن هست، ولی بهتر نیست همون یک طرفه به قاضی رفتن رو هم درست و با توجه به همه ی حرف های مراجع انجام بدیم و دقیق و با فکر راهنماییش کنیم؟!

حق الناس هم با عرض معذرت، عمر این جوون هست که داره پای یک دختر بی وجدان هدر میره

نقل قول نوشته اصلی توسط weblox نمایش پست ها
    بعد از دو ماه تقریبا با اینکه هیچ مشکلی نداشتیم اون خواست که جدا بشیم و دلیل خاصی هم نداشت فقط مشخص بود که نمی تونه تصمیم بگیره که با من بمونه یا نه و من خیلی سعی کردم که با هم بمونیم و نشد.
    تا اینکه بعد از عید امسال مجددا دیدمش و خیلی از کارهایی که گفته بود رو توی ظاهرم انجام دادم بقدر که کاملا به چشم اومدم و کاملا مشخص بود که این کار ها رو برای بدست آوردن دل اون انجام دادم که کارساز هم بود و ما مجددا رابطمون رو این بار جدی از سر گرفتیم این بار اون مطمئن تر از قبل بود با این حال مجدد همون اتفاق افتاد و گفت نمی تونیم با هم باشیم.

چون می خواد تنها باشه و نمی تونه با کسی باشه. دختر خیلی خوبی هست و با هیچکس دیگه ای هم نیست و دوستاش هم اینو می گن و خودش هم می گه مشکل از من نیست و اون هست که نمی خواد الان با هیچ کسی باشه. رابطه ما هم صرفا بخاطر آشنایی برای ازدواج بوده و خوب من مطمئن هستم از این که بخوام باهاش ازدواج کنم و اون هم با ازدواج با من موافق هست چرا که خودش چندین بار گفته که من برای ازدواج باهاش کیس مناسبی هستم و از طریق دوستاش هم فهمیدم که به ازدواج به من فکر می کنه و حتی به دوسش گفته که اگر خواستگاریش برم باهام ازدواج می کنه . منم می خوام هیمن کار رو انجام بدم فقط اینکه مشکلات مالی هست و من حداقل تا یک سال دیگه نمی تونم این کار رو بکنم.
    با کسی باشه شما به پاش باقی می مونی؟

از طرفی چند روز پیش ازش خواستم که نظر قطعیش رو بهم بگه تا من خانوادم رو در جریان بزارم تا برای این کار آمده بشند ولی بهم گفت که اینکارو نکنم چون هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیست.
    خانم آسمانی! اینجا برای شماس!

تا به کسی اجازه ندی بره خواستگاری نمی تونه اصولا خواستگار باشه!

لازم به ذکر هست که همین دیشب بهش تو چت گفتم که دیگه مزاحمش نمیشم و فهمیدم که باید چطور بدون اون زندگی کنم، حالا منظور من این بود تا زمانی که برم خاستگاریش که اون فکر کرد انگار من برای همیشه قیدش رو زدم که دو ساعت بعد زنگ زد و کاملا مشخص بود که ترسیده از اینکه من بیخیالش شده باشم.
    وقتی که می بینه داره از دستت میده احساس خطر می کنه.

ولی با این همه باز هم کاملا مشخص هست که بهم علاقه داره.الان چیکار می تونم بکنم که باور کنه من هم همون غرور و مردونگی که مد نظرش هست رو دارم واقعا هم همینطور هست یعنی دارم این چیز ها رو.

یه دختر 20 ساله هنوز اون پختگی رو نداره و نمیشه ازش انتظار زیادی داشت.
    چرا می خوای با دختری که به پختگی لازم نرسیده و نمی دونه که نباید با دیگران بازی کنه ازدواج کنی؟

البته به نظر من ایشون خیلی هم حرفه ای بازی رو بلده

هر زمانی که تونستم با آرمش طوری صحبت کنم که متقاعد بشه که من ازش دل بریدم تمام توانش را برای دلجویی به کار برده.
    ولی خوب دختری که با موبایل پدرش از ترس از دست دادن من بهم زنگ بزنه یا توی دانشگاه از ترس اینکه من بیخیالش بشم خودش اومدم دنبالم نمیشه گفت فقط در حد آب نمک هستم. قبول دارم اون اصلا به اندازه ای که من دوسش دارم دوسم نداره ولی از طرفی میشه بهش حق داد من خودم اگر جای اون بودم نگران می شدم بخاطر شرایط مالی . گرچه انتظار زیادی هم نداره و دختر قانعی هم هست شکر خدا.
    آبنمک یعنی با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن، یعنی آره و نه همزمان، با پا پیش کشیدن شامل زنگ زدن با موبایل باباش و اومدن دنبالت و زنگ زدن بهت به محض احساس ترس از دست دادنت میشه. اگر فقط پس بزنه که میری و پشت سرت رو هم نگاه نمی کنی!

درضمن به این باور رسیده که از نظر شرایط مالی می تونه کسی بهتر از من رو پیدا کنه و اطمینان داره کسی رو نمی تونه پیدا بکنه که بیشتر از من دوسش داشته باشه.
    درسته این حا حرف هست و باد هوا ولی بعد از مدتی میشه از صدای یک دختر فهمید که چه حرف هایی رو از ته دل می زنه.
    یعنی خودت هم قبول داری که کیس ایده آل 100 درصدش نیستی و منتظر کسی از نظر مالی بهتر از تو هست؟

2. 2 کاربر از پست مفید Rude Boy تشکرکرده اند .

adelm (دوشنبه 28 مرداد 92), asemani (دوشنبه 28 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)