من نظری نمی خوام بدم اما بعد 1 سال عضویت و خوندن همه تاپیک های همدردی می خوام یه چیزی رو بگم!
تو همه تاپیک هایی که دختر یا پسر راجع به اختلاف سنی تردید دارن یه چیزه تکراری هست همیشه دختر میگه من از سنم چند سال کوچیکتر میخورم و پسرم میگه من از سنم بزرگتر میخورم !!!
این یعنی نشون میده تو دلش تردید داره اما می خواد تایید بقیه رو بگیره و بره جلو...
من فقط یه چیزی می گم : این داغ بودن های قبل ازدواج بعد عقد از بین می ره و اگه این تردید رو لان با تایید دیگران فقط از بین ببرید بعدش دوباره میاد سروقتتون!
من راجع به اختلاف سنی و زیبایی معتقدم تا قلبا تو دلون تردید هست عقد نکنید هرچند هم اون دختر فرشته باشه! اول دلتون رو با خودتون صاف کنید.
بهترین راهش هم اینه که هر وقت به جایی رسیدید که قلبا با افتخار همسرتون رو به دوستاتون معرفی کنید و اگه سنشو پرسیدند هم بدون ناراحتی بگید از من 7 ماه بزرگتره، اون وقت این تردید از بین رفته!
- - - Updated - - -
ضمناً به شخصه معتقدم وقتی یه پسر راجع به زیبایی یا سن سوال داره یه پسر می تونه خوب راهنماییش کنه و وقتی یه خانم این سوال رو داره یه خانم می تونه خوب راهنماییش کنه.
دیدگاه خانم ها راجع به این مسائل با آقایون متفاوت هست... ( با پوزش از همه خانم های محترم تالار)

علاقه مندی ها (Bookmarks)