سلام محمد جان
ببین من متاهلم ، منم واسه خودم مشکلاتی دارم که تو تاپیک خودم نوشتم ولی در مورد شما:
ببین خانمت هنوز از دستت ناراحت بوده و رفتین بیرون و بازم دعواتون شده و از همه بدتر بهش سیلی زدین ،،،، میدونی زنا خیلی دیر اینجور چیزا رو یادشون میره واسه منم این اتفاق پیش اومده ، منم مثه خانم شما زبون تندی دارم یکبار که با شوهرم دعوام شد یه سیلی بهم زد البته منم با یه لیوان زدم تو سرش و از خودم دفاع کردم ..... ولی هنوز که هنوزه (6 سال گذشته) وقتی یادم میاد ناراحت میشم و گریه میکنم و با خودم میگم این حق من نبود
( در ضمن فقط همون یکبار من وشوهرم با هم دعوا کردیم و بس )
حالا با این تفاسیر کارت یکم مشکل تر میشه باید بیشتر ناز خانمت رو بکشی ، اینکه جوابتو نمیده مهم نیست تو هم مجددا بهش زنک بزن وهم اس بهش بده همون که بخونه کافیه و بهش بگو داغون بودی و دست خودت نبوده و حرفایی که در موردت زده شده خیلی روت تاثیر منفی گذاشته بالاخره خودت میدونی چطوری باید نازشو بکشی و یکم حرفای لطیف و کمی شوخ طبعی ( کم ) و....
و بگو که وقتی پیشت نباشه کلا چقدر تمرکزت رو از دست میدی و دوست داری با ارامش کنار هم بشینین و ... و راستی یکم از لحظه های جذابی که با هم داشتین ( زناشویی ) و اینطور چیزا هم براش بگو فقط این اخری ها رو وقتی روابطتون حسنه تر شد بگی وگرنه فکر میکنه واسه این مسایل داری نازشو میکشی .
د یالا پاشو الان یا کمی شب تر بهش اس بده
واست دعا میکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)