به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 52
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    مرسی دختر تنها . مرسی که درکم کردی .

pooh عزیز تاپیک رو خوندم . تو اون جا ظاهرا دو نفر که کارشناس بودن (اسمشون صورتی بود) گفته بودن علاقه بعدا ایجاد میشه . اما دوستان دیگه گفته بودن ایجاد نمیشه . نفهمیدم آخر اون تاپیک چی شد ؟ خانم سرشار الان تو سایت حضور دارن ؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 دی 93 [ 23:35]
    سطح
    20
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 91 در 49 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    باسلام
    من کامنت های بقیه رو نخوندم.....فقط یه چندتا چیزمیخوام بهت بگم امیدوارم قبول کنی...
    من یه خواهر دارم تقریبا دوسال ازمن بزرگتره...درحالیکه من تازه میخواستم برم دانشگاه اون با همسرش عقدکرد بعد که من رفتم دانشگاه بعد دوسال ازدواج کرد...بعدرفت سرکار...توخانواده همیشه مادونفرباهم مقایسه میشدیم..توی ظاهرتوی زیبایی..توی درس...من دوران بچگیم تمام این شرایطم به اضافه ی اخلاقم ازخواهرم پایین تربود...وقتی به سن جوونی رسیدم بازهم این مقایسه ها ازطرف خودم وخانوادم مخصوصا مادرم بایه لحن تمسخر ادامه داشت...

مثلا مامانم میگفت خواهرت شوهرکرده درسش تموم شده رفته سرکار...توهمش داری درجامیزنی...این قضیه ادامه داشت تامن تودانشگاه ده ترمه شدم...تابستون ترم هشت که اومدم خونه ومیخواستم تلاش کنم که حداقل واسه ارشدبخونم تا اون عقب افتادگی ها رو جبران کنم...یه دفعه خواهرم گفت بارداره...
    جای من بودی چه میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من با وجود دوسال تفاوت انقدر ازش عقب افتادم که انگارهفت سال ازم بزرگ تربود...منم تصمیم گرفتم همون تابستون باهرکی اومد ازدواج کنم که دیگه کسی چیزی بهم نگه..باکسی عقدکردم که دوستش نداشتم فقط میخواستم ازشرایط فرارکنم...بخاطر اون و اسرارهایی که میکرد که من میخوام زنم پیشم باشه وچیزهای دیگه کاری کرد که ترم 9 دانشگام انصراف دادم وبهم مدرک فوق دیپلم دادن...الانم بعد دوسال عقدبا آدمی که نمیخواستمش وعاشقش نبودم چون احساس بدبختی میکنم دارم ازش جدامیشم...
    این جداشدن به جزسختی هایی که واسم داره فقط یه چیز رو بهم ثابت میکنه...خودمون رو با خودمون بسنجیم نه بابقیه...حتی پدرومادرهامون هم اشتباه میکنن وگاهی تصمیمات اشتباه میگیرن...اونا هم خدانیستن....خاله ی من 30 سالش بود ومجرد...یکسال بعدازعقدمن بامردی ازدواج کرد که عالی بود والان واقعا راضیه...پس عجله نکن

- - - Updated - - -

به نظرت الان واسه یه دختر25 ساله که من هستم...رقم خوردن یه انصراف ازدانشگاه...گرفتن مدرک فوق دیپلم به جای لیسانس....نداشتن کاربه علت کم بودن مدرک...وطلاق ..چیزهای خوبیه که رقم خورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خودتو جای من بزار ببین خوبه...من اگه ازدواجم درست بود ومنطقی وعاشقانه چندتا ازموارد بالا الان تو زندگیم اتفاق میفتاد؟؟؟؟؟

3. 4 کاربر از پست مفید fatima86 تشکرکرده اند .

Eram (یکشنبه 20 مرداد 92), sanjab (شنبه 19 مرداد 92), فدایی یار (جمعه 29 آبان 94), فرهنگ 27 (شنبه 19 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    خیر متاسفانه خانم سرشار دیگه در تالار حضور ندارن.اما از جواب منفی خودشون هرگز پشیمون نبودن.البته از مشاورین سایت تبیان هم کمک گرفتن. اگر وقت مشاوره رفتن ندارید میتونید همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت 9-13 و 16-19 با شماره 09640 تماس بگیرید و با بخش مشاوره و راهنمایی صحبت کنید و مشکلتون رو مطرح کنید.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 خرداد 93 [ 13:17]
    سطح
    21
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    182

تشکرشده 105 در 70 پست

Array
    سلام عزیزم منم یه خواستگار دارم که شرایطش عالیه اخلاقشم همینطور خیلی ام منو دوس داره یعنی کاملا بهم اثبات کرده ، ولی قیافشو اصلا دوس ندارم یعنی از اولشم به دلم ننشست خودمم نسبتا زیبا هستم ، 6 ساله پیش هم ازم خواست من اون موقع 19 سالم بود الان دوباره ازم میخواد !
    شاید خیلی از دخترا واسشون مهم نباشه اما واسه من اولین فاکتوره که از لحاظ قیافه بهم دیگه بیایم ، گاهی وقتا میگم موقعیت به این خوبی داره شاید بتونم با قیافش کنار بیام و عادی بشه اما متاسفانه نمیتونم و حرف دیگران هم واسم اهمیت داره .
    غیر مستقیم بهش گفتم و فک کنم خودشم فهمید که به خاطر قیافست. البته ناراحت نیست و منم به طور مستقیم هیچ وقت نمیگم که قیافتو دوس ندارم چون به هر حال همه رو خدا آفریده و درست نیس دل کسی رو بشکنیم .
    شمام به نظرم لازم نیس حتما دلیلی بیاری که نمیخوای خیلی راحت میتونی رد کنی بگی خودم شرایطشو ندارم اصلا هم خجالت نداره تعهدی هم وجود نداره ، عذاب وجدان هم نداشته باش چون این مسئله خیلی مهمه ، به خاطر سن هم تن به ازدواجی که راضی نیستی نده هیچ کس از اینده خبر نداره شاید کسی تا 30 هم خواسگار نداشته باشه یهو یه خواستگار عالی براش پیدا بشه و با همون یک خواستگارش ازدواج کنه و خوشبخت شه ، خیلی از دوستای من هم سن و سال توان ولی ازدواج نکردن ، نا امید نباش
    راجع به این مسئله خوب بشین فکر کن ممکنه یکی بتونه کنار بیاد اما تو نتونی همه آدما مثل هم نیستن تو باید خودتو ببینی عزیزم ، تصمیم نهایی در هر صورت با خودته
    موفق باشی

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 15 مرداد 94 [ 18:26]
    سطح
    30
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    ویس عزیز فکر می کنی دلیل اینکه حرف زیادی با هم ندارید چیه؟
    مشترکات مورد علاقه تون کمه؟اگه آره آیا این پتانسیل وجود نداره که این مشترکات ایجاد بشه؟ مثلا اگه شما اهل کوه رفتن هستی یه چند بار سعی کنه باهاتون بیاد اونم ببینه از این تجربه لذت می بره یا نه
    مثلا اگه اون اهل دنبال کردن مسابقات فوتباله شما یه مدت دنبال کنی شاید برای شما هم جذاب شد
    منظورم اینه که به فضای فکری همدیگه ورود پیدا کنید ببینید براتون جذابیت ایجاد میشه یا نه

و یا اینکه دلیل کم اشتیاقی تون خصلتی در ایشون هست؟
    یا درباره جذابیت جنسی نکته خاصی در ظاهر ایشون هست که تو ذوقتون می زنه؟ مثلا اگه چه جوری تر بود براتون جذاب می شد؟

7. کاربر روبرو از پست مفید saraamini تشکرکرده است .

tamanaye man (دوشنبه 21 مرداد 92)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array
    این راه حل ها برای ایشون نیست!

ممکنه 2 بار بتونن مصنوعی جذابیت ایجاد کنن روی رابطه شون ولی وقتی اینقدر جاذبه کمه نامردی هست برای موقعیت جواب بله بدن!

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    جناب Rude Boy اولا قرار نیست اینجا همه هم نظر باشن همه نظرشون رو میگن و صاحب تاپیک با عقل خودش تجزیه تحلیل می کنه راهکاری که به نظرش مناسبه انتخاب می کنه
    بعد هم اگر برای ایجاد علاقه تلاش لازم نباشه برای تداومش حتما لازمه این اسمش جذابیت مصنوعی نیست
    شما خانم نیستید شرایط و محدودیت های یک خانم رو برای انتخاب نمی دونید بحث موقعیت نیست بحث عقلانی بودن انتخاب است
    من خودم خواستگاری داشتم که به شدت جذبش شدم و بهش علاقمند شدم اما جواب منفی دادم چون عقلم ازدواج با اون آدم رو نمی پذیرفت بهترین موقعیتو داشت و من شیفته غرورش بودم ولی میدونستم که در کشور غریب با این آدم غد و سلطه جو اذیت خواهم شد حالا وقتی خواستگاری میاد که به اندازه اون آدم موقعیتش خوب نیست و حتی برام جذاب نیست ولی اون اخلاق بد رو نداره به اون جدی تر فکر می کنم پس باید دنبال این باشم که اون جذابیت و علاقه رو با کسی که عقلم تائید می کنه ایجاد کنم وگرنه تعارض ها و تضادها با یک انتخاب غیر عقلانی ظرف حداکثر یک سال اون علاقه رو از بین می بره و جاش نفرت ایجاد میکنه اما برای ایجاد علاقه باید زحمت کشید
    اینطور نیست که برای همه دخترها گزینه ای باشه که هم علاقه باشه هم عاقلانه قبول دارم این بهترین حالتشه ولی اگر علاقه نباشه میشه ایجادش کرد اما اگر عقل نباشه هیچ جور نمیشه درستش کرد
    اینکه مثلا شخصی مثل جناب توجیه نتونستن این علاقه رو در خودشون ایجاد کنن به این معنی نیست که هیچکس نمی تونه
    مشاورا هم همیشه توصیه می کنن اگه از کسی خوشتون نیومد جواب رد بدین ولی اگه احساس خاصی نداشتین کار رو با عقل پیش ببرین و امتیازبندی و نمره دهی کنین ایشونم بدش نمیاد فقط اون حس جذب شدن رو نداره پس اگر کمی تلاش کنه بعد تصمیم بگیره لااقل مدیون خودش نمیشه

10. کاربر روبرو از پست مفید saraamini تشکرکرده است .

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط saraamini نمایش پست ها
    جناب Rude Boy اولا قرار نیست اینجا همه هم نظر باشن همه نظرشون رو میگن و صاحب تاپیک با عقل خودش تجزیه تحلیل می کنه راهکاری که به نظرش مناسبه انتخاب می کنه
    این که شما با ایشون همحس هستین، دلیل نمیشه که ایشون رو اشتباه راهنمایی کنین.

این که خانم ها هم ممکنه انتخاب هاشون محدود تر باشه، دلیل نمیشه خودشون رو بدبخت کنن!

خانم سارا، لطفا قبل از راهنمایی دیگران، دقیق تر پست هاشون رو بخونین! ایشون نوشته چند ماه از درخواست اولیه گذشته و حسی نداره! این وضعیت قطعا بهتر نمیشه و جواب مثبت دادن ایشون جز پشیمونی حاصلی نداره...

12. 2 کاربر از پست مفید Rude Boy تشکرکرده اند .

toojih (یکشنبه 20 مرداد 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 20 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    من قصد ندارم که اینجا با شما بحث کنم ولی اگر مطلب من رو با دقت خونده باشید بهشون راهنمایی نکردم که حتما جواب مثبت بدن بهشون پیشنهاد کردم وقتی رو اختصاص بدن به ایجاد علاقه و روی این موضوع تلاش ویژه کنن و بعد با توجه به نتیجه تصمیم بگیرن
    اینکه شما فکر می کنید نظر خودتون درسته به این معنا نیست که واقعا درسته و نظر بقیه اشتباهه
    لطفا بحث رو ادامه ندین و تاپیک رو به انحراف نکشونید
    ایشون یک خانم بالغ هستن و به ظرفیتها و توانایی های خودشون واقفن نظر شما و من رو هم خوندن اگر فکر کنن در توانشون نیست تلاش بیشتری کنن قطعا خودشون رو بدبخت نخواهند کرد

14. کاربر روبرو از پست مفید saraamini تشکرکرده است .

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط saraamini نمایش پست ها
    من قصد ندارم که اینجا با شما بحث کنم ولی اگر مطلب من رو با دقت خونده باشید بهشون راهنمایی نکردم که حتما جواب مثبت بدن بهشون پیشنهاد کردم وقتی رو اختصاص بدن به ایجاد علاقه و روی این موضوع تلاش ویژه کنن و بعد با توجه به نتیجه تصمیم بگیرن
    و شما هم اگر پست مراجع رو خونده بودی، متوجه می شدی که این کار رو کرده، و الان سوالش اینه که آیا حالا که هیچ حسی ندارم، فقط به خاطر موقعیت جواب مثبت بدم؟

که جواب این سوال خیر هست!

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)