همیشه تو زندگی آدما، تأثیراتی از گذشته میگیرن. من تو زندگیم به این دیالوگ فیلم شب یلدا اعتقاد دارم: هیچ چیزی یه هو بوجود نمیاد؛ هر چیزی تو زندگی برمیگرده به قبلش،قبلترش و خیلی خیلی قبلترش.اما نکته اینجاست که با تسلیم در برابر گذشته ناخوشایندمون، ناگزیر به ادامه ناخوشایندیها و به دنبالش به بدبختی محکومیم.
منو ببخشید اصلاً قصد موعظه ندارم اما اینکه شما قبلاً زندگی خوبی نداشتید یا مشکلاتی با برادرتون و همسرش دارید توجیه خوبی برای خوب زندگی نکردن خانم 28 ساله ای مثل شما نمیتونه باشه.فکر میکنم تا زمانی که خودتون اراده به تغییر نکنید این شرایط ادامه داشته باشه.{البته همون طور که می دونید همیشه تغییر واسه انسان هراس انگیزه} بهتون پیشنهاد میکنم اگر امکان ملاقات با روانشناس و مشاور رو ندارید صحبتها و سمینارهای آقای معظمی رو گوش کنید. ایشون تو اکثر شهرای ایران هرزگاهی برنامه دارند.سی دی هاشون اگر سودی نداشته باشه بی تأثیر هم نیست.
یه خانمی که به لحاظ اقتصادی مستقله و زیباست (امیدوارم به زیبایی های درون هم معتقد و مجهز باشید!) می تونه با تلاش! و توکل به خدا ازدواج موفق و سالمی داشته باشه که از موهبت هاش بهره مندم بشه.نمی دونم ولی خودتون فکر کنید که اگر اعتقاد به درستی ازدواجتون داشتید؛ باز هم مخفیانه این کارو میکردید و بدتر اینکه ادامه می دادید؟ امیدوارم به قول HadiRock همسرتون شما رو فقط برای لذت جنسی نخواد ولی تلنگر بدی برای ایجاد علامت سؤال تو ذهنتون نیست. شک نکنید که شک مثل خوره وجود آدمو از بین میبره؛ اما خودتون، زندگیتون و شریک زندگیتون رو بدون عجله و با کمک خواستن از خدا کاوش و بررسی کنید. انشاءالله که حرفام ناامید ترتون نکرده باشه شما ناامیدید و یادتون نره که ناامیدی گناه کبیره ست. از اینکه بدون نظرخواهی تون حرف زدم متأسفم. از اونجایی که عقل حکم میکنه که بین بد و بدتر، بد رو انتخاب کنیم ناراحت شدن موقت شما رو به فکرکردن لحظه ای حتی لحظه ای به حرفام ترجیح میدم.
به امید زندگی باکیفیت تر شما .
اگر تغییراتی حاصل شد؛ ما رو از شنیدن این نوید برای زندگی بهترتون محروم نکنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)