درسته شاید من بخاطر اینکه نزدیک به عروسیم هست ااسترس گرفتم اما خساست پدرش تایید شدس چون مادر نامزدمم از دست شوهرش و کارهاش میناله.اما وقتی میگید تاثیری تو زندگی من نداره خیالم راحت شد.
تشکرشده 9 در 9 پست
درسته شاید من بخاطر اینکه نزدیک به عروسیم هست ااسترس گرفتم اما خساست پدرش تایید شدس چون مادر نامزدمم از دست شوهرش و کارهاش میناله.اما وقتی میگید تاثیری تو زندگی من نداره خیالم راحت شد.
**سهیل ** (پنجشنبه 07 شهریور 92)
تشکرشده 9 در 9 پست
دوستان نیاز به همفکریتون دارم واقعا دارم کلافه میشم.دیروز با نامزدم رفتیم خرید عروسی مادرشو مادرمم بودن خرید لوازم ارایشم کلا 260 هزارتومن شد هیچ کدومم من انتخاب نکردم خودش و مادرش انتخاب کردن نامزدم به فروشنده گفت چه خبره 260 تومن واسه 4 قلم جنس فروشنده گفت اقا بالای 1 تومنم خرید میکنن برگشت گفت عروس داریم تا عروس.من از این حرفش خیلی ناراحت شدم اما به روم نیاوردم.خودش برام یه سشوار 110 تومنی برداشت ازم پرسید این خوبه بردارم گفتم بردار اما مامانش گفت این خوب نیست یه سشوار 210 تومنی برداشت سر اینکه چرا اون گرونرو برداشته دعوا و اخمی راه انداخت که بیا و ببین بعدم گفت حالا که اینجوریه منم کت شلوار 1 تومنی برمیدارم .منم کنترلمو از دست دادمو گفتم من نیازی به خرید تو ندارمو برگشتم خونه.اومد دنبالمو عذرخواهی کرد اما بازم از دستش ناراحتم.اگه همیشه بخواد اینکارو کنه چی؟
تشکرشده 409 در 163 پست
با توجه به زمان کمی که دارید با همسرتون صحبت کنین و راضیش کنین که حتما با هم پیش مشاور خانواده برین. اختلاف شما عمیق تر از اونه که بشه با همصحبتی و همفکری از راه دور براش راه حلی پیدا کرد ضمن اینکه همسر شما هم اینجا حاضر نیستند تا ما حرفهاشون رو بشنویم.
تشکرشده 9 در 9 پست
سلام.کسی نمیخواد به من کمک کنه؟
تشکرشده 3,560 در 934 پست
سلام
خوب ببین همین حرفی رو که بالا گفتی به خودش هم بگو، بگو تو که آخر بهترین کار رو می کنی چرا اولش غر می زنی؟ با خنده و شوخی بگو و یه مقدار بهش تلقین کن
اگر شوهرت دست و بالش بسته هست که نمیشه ایرادی بهش گرفت با توجه به اینکه پدرشوهره هم حمایت نمی کنه
اون حرفش که گفته عروس داریم تا عروس بد گفته راس میگی ولی شاید منظورش این بوده که عروس بدخرج داریم یا عروسی که مثلا وضع مالی شوهرش خوبه با وضعیت ما فرق داره
فکر نکنم روی صحبتش با شما بوده باشه فقط بلد نبوده چطوری بیان کنه ، به هر حال تذکر می طلبیده که شما هم تذکر دادین
وقتی جبهه میگیره و میگه پس منم کت و شلوار یه تومنی بر میدارم بگو عزیزم مگر جنگ می کنیم از شما بعیده لج میکنی
اینکه پدرشوهره خسیسه دیگه تقصیر شوهرت نیست و خب اگر هم پیش شما اعتراف نمی کنه که پدرش خسیسه و اونطوری که هست اونو پذیرفته باید بگم چون از بچگی پدرش را اینطوری دیده دیگه میدونه هر چقدر هم غر بزنه و درخواست کنه تاثیری نداره
- - - Updated - - -
ضمنا نمیشه برنامه ای بچینید که یواشکی از قبل برید خریدهاتونو تعیین کنید که از کدوم مغازه چی می خواهید بخرید و اومدن نفر سوم فقط صوری و از روی احترام باشه؟
به این زبون که نمی خوام مادرتو خسته کنم یا مادرم خسته بشه قبلش بریم یه خورده بگردیم ببینیم چه خبره
The Happiness of Your Life Depends on The Quality of Your Thoughts
[SIGPIC][/SIGPIC]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)