من در مورد مشکلاتم میتونم بگم اطلاعات لازم رو دارم ولی درمان رو نه
به رواشناس یکبار مراجعه کردم ولی اطلاعاتش بدون شک از خودم کمتر بود و هیچ کمکی نکرد و الان مشکلم هم همین هست روانپزشک مجربی نزدیکم سراغ ندارم
یه مدت هم داروهایی مصرف کردم که تاثیر چندانی نداشت چون همه برای افسردگی بود که درسته افسردگی هم دارم ولی مشکل اصلی نیست
مشکل اصلیم در حال حاظر استرس شدید هست که باعث شده برای فرار ازش از همه چیز فاصله بگیرم
مثلا حتی بحث بین اعظای خانواده بوجود میاد وقتی مواجه میشم بدشت دچار استرس میشم که دیگه قادر به کمک کردن و نظر دادن هم نیستم و فقط با فرار کردن استرس رو از بین میبرم حالا مشکلات خودم که دیگه هیچ
و بعد هم اضطراب اجتمایی که بشدت از برقراری ارتباط با جامعه فاصله گرفتم و الان 2سال هست هیچکاری انجام نمیدم
روانشناس و مشاوره کمکی بهم نمیکنه چون اطلاعات خودم در این زمینه ها کم نیست و روی خیلی مشکلات دیگه که داشتم تونستم کنترل پیدا کنم و همچین مشکلاتی در نوجوانی به همین شدت داشتم ولی با روشهای خوددرمانی و کنترل ذهن تونستم خیلی شرایطم رو بهتر کنم
ولی چندسال قبل بعد اتفاقات مسلسل واری که برام افتاد بشدت روانم اشفته شد و با بیکار شدن هم از همه چیز فرار کردم به یک خلاء مطلق پناه اوردم
ولی دیگه میخوام از این خلاء خارج بشم و به زندگی برگردم ولی متاسفانه شرایط هم اصلا برام مهیا نیست
ولی حالا مشکلاتم مشخصه کاملا درونی و هورمونی هست و فقط دارو بهم میتونه کمک کنه برای همین میخوام یه روانپزشک مجرب پیدا کنم و خودم هم با اطلاعات برم که با داروهایی اشتباهی مثل بار قبل مواجه نشم
نه اصفهان و شیراز نیستم
- - - Updated - - -
من مشکلات و فکر میکنم توضیح دادم
1-استرس شدید
مثلا یک اتفاقی میفته و باید کاری انجام بدم ولی بشدت بدنم دچار لرزش میشه و داغ میشم و سردرد میگیرم و یک استرس شدید غیرطبیعی که قدرت علم صبحت رو ازم میگیره
مثلا همین امروز مشکلی که برادرم داشت و باید نظر بدم و کمک فکری کنم با اینکه توانایی رو دارم ولی همین استرس و حالاتی که گفتم باعث شد حتی نتونم از اتاق بیرون برم
2-هراس اجتماعی
نه اون نوع هراس اجتماعی که برای صحبت در جمع دچار مشکل باشم و مثلا در کنفرانس نتونم درست مطلب رو ارائه بدم که اتفاقا توی این زمینه ها اصلا مشکلی ندارم
بلکه بیرون از خونه رفتن و ارتباط برقرار کردن با اجتماع و فعالیت اجتماعی نمیشه گفت ترس بلکه بشدت متنفر و زده هستم
3-اختلال هواس و تمرکز
با اینکه تحصیلاتم مناسب هست و سابقه شغلی دارم و از لحاظ توانایی و هوش و ... اصلا مشکلی ندارم ولی بهیچ وجه نمیتونم روی موضوعی تمرکز کنم و کار انجام بدم
همین باعث شده نتونم دست بکاری بزنم
اینها مواردی پزشکی هست که باهاشون درگیر هستم و حالا مشکلات مالی و عاطفی و خانوادگی و قضایی همونطور که گفتم مسلسل وار برام اتفاق افتاده باعث این مشکلات شده و وضعیت رو بدتر کرده
بیشتر سوالم اینجا برای این بود که دوستانی که همچین مشکلاتی داشتن چه کارهایی انجام و چه نتایجی گرفتن
مثلا با مراجعه به روانپزشک چه موارد روان درمانی براشون انجام دادن و چه مدت طول کشیده تا نتیجه بده و چقدر نتیجه بخش بوده
یا دارو اگر مصرف کردن چه مدت دارو مصرف کردن تا تاثیر دارو مشخص بشه
بیشتر قصدم اشنایی و تجویزهای روانشناسان و روانپزشکان هست که بتونم با اطلاعات مراجعه کنم و اگر مثلا روانپزشک مجرب نبود بتونم سوال درستی ازش داشته باشم
چون با تجربه ای که خودم و دوستانی که سوال کردم داشتم روانشناس و روانپزشک مجرب بسیار سخت پیدا میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)