آفرین.کارت خیلی عالی بود.
یادمه توی پست های قبلی گفتی شک دارم بیاد مشاوره و گفتی بعید میدونیم بتونیم باهم حرف بزنیمو...ولی خیلی عملکردت خوب بود چون هردوتا رو یه جا بدست آوردی.مطمئن باش دیروز و رفتارخوبی که انجام دادی هیچوقت از ذهنش بیرون نمیره. خانوم ها از خوب گوش دادن و همدلی آقایون این برداشت هارو میکنن:
من عاشقتم ...من برات یه تکیه گاه محکمم یکی که هر حرفی داری حاضره باگوش جان بشنوه حتی اگه ناراحتی و میخوای از غصه هات بگی من گوش میدم تا تو آروم شی...من برای اینکه اززندگیمون لذت ببریم وقت و انرژیم رو برای شنیدن حرفای تو خرج میکنم....من قابل اعتماد و منطقی ام...من تمام تلاشمو میکنم تا مدیر شایسته ای برای خوانوادمون باشم... بامن میتونی درهر موردی حرف بزنی و بهم اعتماد کنی و این حرف ها تا ابد بین خودمون میمونه. وکلیییی حس های مثبت دیگه که درونی و باعث میشه خانوما خیلی ذوق کنن و دلشون برای همسرشون بیشتر تنگ بشه.
بهت اطمینان بدم وقتی تو پیشرو باشی و تلاش کنی اون هم برای اینکه ازت عقب نیفته و نظرتو جلب کنه هرکاری میکنه.آخه وقتی خوبی همسرت عاشقت میشه و اونوقت نظر تو براش توی اولویت قرار میگیره.
خانم ها نیاز دارند که وارد یک زندگی بشن با یه سقف محکم.حتی گاهی نیاز دارند غربزنن تا ببینن همسرشون مثل قبلا هنوز پابه پاشون هست یانه هروقت حالشون خوبه همسرشون اونارو میخواد.مردها هم نیاز دارند قطعا ولی اگه شما این قانون رو توی خانوادت رسم کنی اونم یادمیگیره.
رفتارقاطعانه یادت نره یعنی رفتاری که به قول خودت غرور مردانه ات حفظ بشه چرا که زن ها از مردهایی که بافکر و سنجیده عمل میکنن خیلی خوششون میاد.رفتارقاطعانه این نیست که سالگرد ازدواجت نری باهمسرت آشتی کنی بلکه اینه که بدونی کی و کجا نزدیک شی و کی و کجا دورشی.درعین حالکه خواسته ها و نیازهاتو باهمسرت درمیون میذاری به جا و به شکل صحیح.خلاصه اینکه این راهی که انتخاب کردی زمان وانرژی میبره ولی نتیجش معجزه ایه که توی روابطتتون اتفاق میفته.
باهمین یه رفتار دیشبت اون رو وادار به فکرکردی.
اگه توی بازی شطرنج یه حریف ضعیف گیرت بیاد انرژی واسه بازیت نمیذاری ولی اگه حرکتای خفن ازش ببینی میری راه های جدید و به روز و قشنگ یادمیگیری تا هم بازی خوبی براش باشی.به نظر من اون حرکت خفن رو شما دیشب انجام دادی منتظر جواب های خوبش باش
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)