به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Hybrid View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    به نظر من هنوز زود است که دوباره با او روبه رو شوید. باید زمان بیشتری بگذرد. چون او افکار شما را نمی داند و تنها از روی رفتارتان قضاوت می کند. ممکن است رفتن شما به مغازه خودش را نوعی اظهار تمایل یا نوعی روکم کنی تلقی کند. کسی در مدت سه هفته یک رابطه را فراموش نمی کند بنابراین به خاطر احساساتی که بعد از قطع رابطه وجود دارد این برداشت ها یا هر برداشت غیر واقعی دیگر از او انتظار می رود. پس بهتر است زمان بیشتری بگذرد. هنگامی می توانی روابط عادی داشته باشی که برایت واقعا از ته دل فرقی نکند او چه کار می کند و چه حسی دارد و نیز دودل نباشی. واقعا مطمئن باشی . همین الان که این حس را داری یعنی هنوز آمادگی نداری و احتمالا او هم همین طور است. باید زمان بگذرد و زمان مناسبش را خود شما احساس خواهی کرد.

2. کاربر روبرو از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده است .

m_eros (پنجشنبه 17 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 خرداد 93 [ 13:17]
    سطح
    21
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    182

تشکرشده 105 در 70 پست

Array
    [quote=نوپو;286894]به نظر من هنوز زود است که دوباره با او روبه رو شوید. باید زمان بیشتری بگذرد. چون او افکار شما را نمی داند و تنها از روی رفتارتان قضاوت می کند. ممکن است رفتن شما به مغازه خودش را نوعی اظهار تمایل یا نوعی روکم کنی تلقی کند. کسی در مدت سه هفته یک رابطه را فراموش نمی کند بنابراین به خاطر احساساتی که بعد از قطع رابطه وجود دارد این برداشت ها یا هر برداشت غیر واقعی دیگر از او انتظار می رود. پس بهتر است زمان بیشتری بگذرد. هنگامی می توانی روابط عادی داشته باشی که برایت واقعا از ته دل فرقی نکند او چه کار می کند و چه حسی دارد و نیز دودل نباشی. واقعا مطمئن باشی . همین الان که این حس را داری یعنی هنوز آمادگی نداری و احتمالا او هم همین طور است. باید زمان بگذرد و زمان مناسبش را خود شما احساس خواهی کرد. [/quote

بله درسته زوده، در هر صورت من کاری به افکارش ندارم ، دیگه خودمم نمیخوام رابطه ی نزدیکی باهاش داشته باشم حتی اگه اون دوباره بخواد، مگه اینکه از راه درستش وارد بشه و اونوقت حرفمو میزنم و میخوام که خونواده در جریان باشن اگرم نخواست که بازم به نظر من همه چیز تموم شدست با اینکه بهش علاقه داشتم و هیچ وقت بدی واسش ارزو نمیکنم.

در مورد قرص های ویتامین و ویتامین b6مشکلی ایجاد نمیکنه اگه همزمان با داروهای ضد اضطرابم مصرف شه ؟ تو اینترنت اشاره ای به این موضوع نشده . در ضمن از توصیه های خیلی خوبتم ممنونم. چون روانپزشک 10 مین بیشتر وقت نمیذاره و اینو میدونم که باید ریشه ی مشکلاتمو حل کنم.

در مورد خودشناسی حرفاتونو قبول دارم و میدونم باید خیلی رو خودم و اعتماد به نفسم کار کنم . و حتما دنبال اطلاعات بیشتری میرم چون تو این زمونه اگه نتونی از خودت آدم قوی بسازی از پا در میای نمونش خودم و چیزایی که تو محل کارم میبینم. اما آیا واقعا این میتونه جلوی تنهایی رو بگیره ؟ شما قبول دارین که هر انسانی احتیاج به یه همدم داره و مطمئنا اگه ادم معقولی باشه تو آرامش آدم خیلی تاثیر گذاره .و البته بر عکسشم صادقه !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)