henma و hasti گرامی
ممنونم ازتون واقعا به یه متن طولانی که ارومم کنه نیاز داشتم..
نمیدونم باور کنین هنگ کردم ... شاید حرفاتون درست باشه و محبت میخواد ولی اینا رو که گفتین یاد یه حرفش افتادم که امروز تو بحث پشت تلفن گفت... گفت من اگر جای تو بودم و کسیو اینقدر که میگی دوست داشتم زندگیمو به نامش میزدم ولی تو حاضر نیستی نصف ارثیت رو به نامم کنی این چه جور دوست داشتنیه؟
گفت هیچ وقت دوسم نداشتی و فقط واسه مهریه وایستادی اگر اینطور نیست بیا طلاقم بده با مهریه... گفتم اشتباه میکنی گفت من خر نیستم و شناختمت حسابی... میگه هیچ وقت برات مهم نبودم و هیچ وقت دوست داشتنم رو باور نکردی. شاید واسه اینکه باورش نکردم اینجوری شده... نمیدونم. مادرش میگه چون یه بار زدی تو گوشش اینطوری شده ولی اینم دلیل نمیشه با یه سیلی اونم اروم کسی اینطوری بشه. به نظرم خیلی منفعل نباید عمل کنم و همش بگم نمیخوام از دستت بدم اینطوری بدتر میشه باید اون بفهمه داره منو از دست میده که هیچ وقت همچین حسی بهش دست نداده...
یادمه یه بار دیگه کارمون به جدایی داشت میکشید کلی پیام میداد دارم دق میکنم که از دستت میدم و ... اینقد خواهش و التماس کرد که برگشتیم به زندگی کلی گریه و تمنا کرد... حالا خودش زده زیر همه اون حرفا و میگه از طلاق میترسیدم.. ( توروخدا میبینن چه حرفایی ادم میشنوه ازش) بارها بهم ابراز علاقه کرده به شدت در حد عشق و در حدی که من کم میاوردم و میموندم باید بهش چی بگم.
من این مدت حداقل اخریا سعیم رو کردم خیلی با زبون و هر جوری که بتونم بهش محبت کنم حتی اومد خونمون و شب رو با هم بودیم و خیلی خوب بود ینی باید بگم عالی بود باهام و حتی روز بعدش بهم گفت دلم واسه اون شب که پیش هم بودیم تنگ شده ولی به روش که میارم حرفاشو میگه کی؟ یادم نمیاد؟ میگه من شام دیشبو یادم نمیاد چی خوردم و احساسی که گفتم مال اون لحظه بوده نه الان.
- - - Updated - - -
یه چیز دیگه که یادم اومد اینه که میگه من با همه دخترا فرق دارم همه شوهرشون رو یه جور دیگه دوست دارن که من اینطوری نیستم چرا من اینطوریم؟؟ همش فک میکنه بقیه یه احساس ویژه دارن ولی ان نداره...
خدا خیر بده بعضی از این دخترا رو که وقتی دور هم میشینن از شوهراشون تعریف میکنن و میگن ما خیلی دوسش داریم و ... و این خانم منم که این وضعو داره یهو به دلش میاد... هر مجلس عروسی و نامزدی میره حالش بد میشه و میگه چرا من مث اونا نیستم و خوشحال نیستم... گاهی خیلی شاده گاهی اصلا شاد نیست.
- - - Updated - - -
دلم میخواد بدونم دخترایی که ازدواج کردن واقعا چه حس خاصی دارن تورو خدا بگین!!!
خیلی واسم مهم شده
- - - Updated - - -
همیشه با همه وجود منو تو بغلش میگرفت و میگفت همیشه دوستت دارم و تنهات نمیذارم ...
دلم ازین میسوزه چرا من احساساتی باید این حرفا رو از کسی بشنوم که بعدش بیاد و ...
[size=medium]تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی!
یکی دیروز و یکی فردا . [/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)