الهه خانم عزیز، به نظر من مشکل شما اینه که برای خودت ارزش قائل نیستی. تجربه به من میگه که توصیه به شما که باید در برابر همسرتون چطوری رفتار کنید بیفایده است.
گاهی باید واقعیتهای زندگی رو پذیرفت. هر کدوم از ما (مخصوصا ماهایی که توی این انجمن هستیم) کاستی ها و ضعفها و رنجهایی توی زندگی داریم که اینکه چطور بیانش کنیم
خیلی میتونه توی حلش به ما کمک کنه. اینکه مسائل رو قاطی نکنیم برای اینکه تکلیفمون با خودمون روشن بشه، البته اگه بخوایم حلش کنیم که این حل کردن همیشه به معنی
تموم کردنش اونطور که میخوایم نیست گاهی طوری حل میشه که اصلا دوست نداریم. مسئله اصلی شما اینه که شوهرتون بهتون علاقه نداشته و نداره و شما دوست دارین بهتون
علاقه داشته باشه(این کل صورت مسئله شماست). و اینکه شما در برابر شوهری که بهتون علاقه نداره چکار کردید: دودستی بهش چسبیدین و ازش آویزون شدین.
من متاسفانه توی این وضعیت شما هیچ نشانه ای از ارزش و بزرگی شما نمی بینم و بعید میدونم کسی انتظار یک زندگی باارزش و زیبا برای کسی داشته باشه که نشانه ای
از ارزش و زیبایی در او دیده نمیشه. خلاصه اینکه شکایت شما و این تلاشتون برای گرفتن راهنمایی برای بهتر شدن این زندگی بیهوده است چون شما الان بهترین زندگی رو دارید
که لیاقتشو دارین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)