به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 خرداد 93 [ 13:17]
    سطح
    21
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    182

تشکرشده 105 در 70 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamrava نمایش پست ها
    سلام. این روزا خیلی گرفتارم و فرصت نمیکنم بیام تالار اما نوشته شما نظرمو جلب کرذ! من هم هروقت استرسای زیادی رومه عین همین حالات برام ایجاد میشه اما اینکه بی دلیل اینطور ممیشید جای تامل داره! ممکنه استرس مزمن پیدا کردید! من ی مدت سعی کردم واسه خودم ارامش ایجاد کنم و هر پیشنهاد کاری را حتا برای اینکه روم لود استرسزا نیافته رد میکردم! الان حالتام کمتر شده اما باز داغ شدن سر و گردن و گزگز گوش را تجربه میکنم! فقط باید اعصابتون را آرام کنید! درمانهای دارویی زمانبره و باید بهشون فرصت بدید! خیلی زوذ ذکتر را ول کردید!!
    منم الان بهتر از اوایل شدم بهتر خودمو کنترل میکنم ... ولی آره منم حس میکنم مزمن شده ...دکتر رو ول نکردم داروهایی قبلیش موثر نبود داروهای جدید داد بهم بهتر از قبله ولی یکم بی حالم میکنه صبحا ... البته منم کم استرس روم نیس هم درس هم کار و یه سری مسائل دیگه که دیگه واسم غیر قابل کنترل شده بود از هز چیز کوچیکی دلهره میگرفتم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
    سلام. این حالت برای من هم پیش اومده با همون علائم کم خوابی، استرس، کم اشتهایی،.... ولی نه بدون دلیل. مثلا فشار کاری یا دغدغه تحصیلی.

من با نظر کامروا موافقم. برای من هم دارو موثر نبود. آرامش و رفع اون علته خیلی مهمه. باید دید که علت از کجاست و اونوقت میشه راه حل براش پیدا کرد.
    منم دوس دارم علتشو بفهمم شاید یه سری رورابطی که قبلا داشتم بی تاثیر نبودن . نمیدونم چرا همیشه تو روابطم با شکست مواجه شدم شایدم انتخابام درست نیست.
    منم کلا آدمیم که مشکلاتمو تو خودم میریزم اصلا بروز نمیدم شاید از ظاهرم هیچ کس نفهمه چقد دلم آشوبه سعی میکنم جلوشون بخندم و خوشحال باشم .
    از زندگیم کارم راضیم شاید اگر این استرس لعنتی نبود خیلی هم موفق تر بودم. البته اینم بگم خیلی ایده آل فکر میکنم دوس دارم صاحب همه چیز باشم.

ممنون از همدردیتون

2. 2 کاربر از پست مفید m_eros تشکرکرده اند .

**سهیل ** (سه شنبه 15 مرداد 92), rozaneh (چهارشنبه 16 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)