اقا احسان دوستان؛به خصوص آقای ناآشنا توصیه های ارزشمندی کردند.من به غیر از آن توصیه ها نکاتی هم یاداوری می کنم.
1)شما سنتون 32 ساله.پس لطفا نرید سراغ دختران 20 تا 25 سال.چون آنها فرصت برای ازدواج دارند و شرایط مطلوب تری در این وضع اقتصادی توقع دارند و احتمال جواب رد دادن بیشتر است.ضمن اینکه فاصله سنیتون هم با این گروه زیاد است.
به نظر من در سن شما 2 تا 4 سال اختلاف سنی مناسبه.حتی همسن هم موردی نداره چون آقایون دیگه در این سن تقریبا به حداکثر رشد فکری در مقایسه با خانم ها رسیدن.
2)همان طور که به خیلی از دخترخانم ها می گن در شرایط ازدواج سختگیری نکنید.آقایون هم نباید سخت گیر باشند.یعنی مثلا شما هم نباید توقع داشته باشی که یک دختر خانم بسیار زیبا و قد بلند ؛تحصیلات بالا و...(اونم همش با هم) بیاد با شما ازدواج کنه.(البته مثال بود)منظورم اینه که بیشتر روی اولویت هاتون تکیه کنید و معیار های ترجیحی در حد قابل قبول کافیه.
3)حتما از خانواده ای همسر اختیار کنید که از نظر اقتصادی هم کفو باشید.
4)خانم ها بیشتر روی آینده طرف مقابل حساب می کنند.شما اگر به طرف مقابلتون این اطمینان را بدید که شرایط رو به رشدی دارید و جربزه کار و... دارید بیشتر از 50 درصد مسالتون حله!لازمه انتقال این احساس هم اعتماد به نفس و داشتن امید است.(الان هم که کلید تدبیر و امید در راهه!!!)
ان شاالله هیچ وقت به بن بست نخورید و همیشه قفل هاتون با توکل به خدا باز بشه!
راستی شما تا حالا چند بار خواستگاری رفتین و جواب منفی گرفتین؟
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)