به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 43
    عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 03 مرداد 94 [ 21:52]
    سطح
    27
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    53

تشکرشده 93 در 34 پست

Array
    سلام خواهرم

با توضیحات مختصری که دادید ، و تا اینجا که ما از نوشته هاتون فهمیدیم شما قطعا ریگی به کفشتان هست!!! شما که 3 ماه به عروسیتون مونده الان باید تاپیک با مضمون روزهای خوش بعد از عروسی میزدید و راهکار میخواستید!!!!!!

شما عقد کردید و احتمالا الان مشغول تدارکات عروسی هستید ، چرا به این مسائل فکر میکنید ؟!!

-مطمئن هستید موضوع رو از آخر به اول تعریف نکردید؟
    -مطمئن هستید مشکلی با همسرتان ندارید ؟
    -چرا این موضوع انقدر برای شما اهمیت دارد؟

ابتدا مشکلتان را مطرح کنید، شاید راه حل منطقی تری باشه و با کمک دوستان بتوانید آن را حل کنید.و بعد به دنبال راهکار برای گرفتن حق طلاق باشید

2. 2 کاربر از پست مفید milad08 تشکرکرده اند .

gheryeh (یکشنبه 13 مرداد 92), شیدا. (پنجشنبه 17 مرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    ارغوان خانم عزیز، شما حق طلاق نداری. یک زن اگر اونقدر روشنفکر باشه که خودش و همسرش رو یکسان بدونه و برای خودش حق طلاق قائل باشه

باید اونقدر روشنفکر باشه که مهریه رو یه جورایی توهین به خودش تلقی کنه. بنابراین اگه یک زوج روشنفکر هستین میتونی مهریه ازش نخوای و در مقابل

ازش حق طلاق بگیری.

یکی از عجایب زنان این مملکت اینه که وقتی پای مهریه وسط می یاد سنتی استدلال می کنند و وقتی پای حق طلاق وسط می یاد روشنفکرانه!!!

4. 7 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

alireza198 (سه شنبه 14 اردیبهشت 95), asemani (یکشنبه 13 مرداد 92), shapoor (چهارشنبه 16 مرداد 92), ویدا@ (یکشنبه 13 مرداد 92), داود.ت (چهارشنبه 16 مرداد 92), دختر بیخیال (چهارشنبه 28 خرداد 93), شیدا. (پنجشنبه 17 مرداد 92)

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 19 دی 94 [ 18:27]
    سطح
    51
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array
    من نمیدونم چرا خانم ها انقدر اصرار به حق طلاق دارن ؟ ( البته بعضی هاشون )چه خوبی داره ؟ والا تا اونجایی که من میدونم نه تنها خوب نیست بلکه خیلی هم بده ، اگر خدایی نکرده یک روز مشکلی پیش بیاد توی زندگیتون ، دیگه نمیتونی انتظار این رو داشته باشی که همسرت بیاد منت کشی و آشتی کنی ، خودت که حق طلاق رو داری باید بری طلاق بگیری ، وگرنه اگر یک روز قهر کنی و اعتراض به مشکلی که توی زندگیتون پیش اومده به همسرت کنی و طلاق نگیری با اینکه حق طلاق رو داری ،یعنی اعتراضت الکیه و معلومه که فقط داری ناز میکنی . اتفاقا حق طلاق فقط باید برای مرد باشه . خانم ها هم در عوضش مهریه دارن .

6. 7 کاربر از پست مفید tamanaye man تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 13 مرداد 92), Naashena (یکشنبه 13 مرداد 92), shapoor (چهارشنبه 16 مرداد 92), sobhan13 (یکشنبه 13 مرداد 92), ویدا@ (یکشنبه 13 مرداد 92), مصباح الهدی (یکشنبه 13 مرداد 92), دختر بیخیال (چهارشنبه 28 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 خرداد 94 [ 15:09]
    سطح
    27
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    تشکرها
    145

تشکرشده 307 در 119 پست

Array
    نکن این کار رو خانم نکن
    اگه زندگیت رو دوست داری نکن .اگه تو زندگیت مشکل خاصی نداری نکن . اگه هنوز دوستت داره نکن
    با اولین بار گفتن این موضوع تمام مواردی که در بالا گفتم از بین میره
    من وقتی خودمو جای شوهرتون میزارم واقعا هنگ می کنم. یعنی چی بعد عقد بخوای حق طلاق بگیری؟
    ببخشیدا ولی اولین فکری که به ذهن یک مرد میرسه اینه که این میخواد منو ول کنه

حالا اصلا فرض کن هیچ کدوم از موارد بالا رو رخ نده و شما این مسیله در ارامش گفتید بنظرتون اون برای چی باید قبول کنه؟
    چی بهش میرسه ؟(جواب هیچی)
    و اگه قبول نکنه چی از دست میده ؟؟؟
    اگه قبول نکنه اونوقت یا راهش اینه که کوتاه بیای و فقط یه حس بد رو در خودت و اون ایجاد کردی و یا نباید کوتاه بیای که نتیجش میشه اختلاف و دعوا و اگه ادامه داشته باشه جدایی
    یعنی در عمل به حقی که فکر میکنی میرسی
    اصلا مگه مغز خر خورده که با این مهریه شما حق طلاق هم بده. که اول مهریه رو بگیرید بعد هم طلاق !!! من بودم حتی زمان عقدم قبول نمیکردم چه برسه به حالا
    یا مثل خارجی ها دو طرف حق طلاق دارن ولی دیگه چیزی به نام مهریه نیست یا مثل ایرانیها که دختر مهریه داره و پسر حق طلاق دوتاش با هم هیچ جای دنیا نیست جز موارد اندکی در ایران

8. 3 کاربر از پست مفید Naashena تشکرکرده اند .

shapoor (چهارشنبه 16 مرداد 92), tamanaye man (یکشنبه 13 مرداد 92), ویدا@ (یکشنبه 13 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 آبان 94 [ 14:08]
    سطح
    29
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    4

تشکرشده 89 در 39 پست

Array
    با سلام و تشکر از همه دوستانی که لطف کردن و جواب دادن

درمورد اینکه پرسیدین مشکلی با ایشون دارم اگه منظورتون اینه که ایشون معتاده بیکاره زن بازه دزده............. نخیر ایشون هیچکدام نیست بسیار آدم با ایمان و موقری هم هست ولی من با ایشون تفاهم ندارم یعنی حرف همو نمیفهمیم چه مشکلی ازین بالاتر؟؟

خواهشا نگین بهش محبت کن باهاش صحبت کن یا برین مشاور ..... درست نمیشه که نمیشه چون تربیت خانوادگی و فرهنگ ایشون خیلی با من فرق داره نمیخوام بگم من خوب و ایشون بد ولی تفاوت داریم ایشون از یه خانواده روستایی و یه سری سنتهای مسخره که من بدم میاد.

خواهشا نگین باید روز اوول چشاتو باز میکردی اگه همه انسانها روز اول خواستگاریشون یا دوران نامزدیشون طرفشونو میشناختن که دیگه اینهمه دعوا و مرافعه و دادگاه و قاضی ... معنی نداشت ماشالا آقایان محترم انقد سیاه کاریشون قویه که یه زن 50 ساله هم گول رفتار و کردارشونو میخوره

در مورد مهریه بنده با تفاوتهایی که من با ایشون داشتم و اینکه خانواده خیلی بهتری دارم ایشون اگه اون موقع 2000 تا هم میگفتم قبول میکرد جون به هیچ وجه حاضر نبود منو از دست بده. نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی بخدا راست میگم توی فامیل اونا 1نفر هم درس نخونده بنده فوق لیسانسم و دانشگاه درس میدم و یه جای دولتی هم مشغولم. حتی خودشم روزی هزار بار بلند بلند خدا رو شکر میکرد چون به فامیلا و دوستاش نگاه میکرد که چطور ازدواج کردن و اینکه خودش چقدر خوشبخت شده. تو این دوسال طوری مدیریت کردم که دوتایی تونستیم خونه و ماشین بخریم در حالی که روز اول ایشون هییییییچییییییی نداشتن. من اول فکر کردم ایشون به خاطر عشق و علاقه ش مهریه و چیزهای دیگه رو قبول کرده ولی با توجه به اینکه کم کم رفتار ایشون عوض شده و الان هر روز با هم دعوا میکنیم و اون آدم مهربون و صبور و منطقی سابق نیست الان میفهمم گول خوردم و ایشون فقط به خاطر اینکه لقمه گیر آورده بود و نمیخواس از دست بده همه اینا رو قبول کرد چون بسیاااااااااااااااااار انسان بلندپروازیه و میخواد تو فامیلشون تک باشه و نمیخواسته مثل برادرش و بقیه فامیلاشون باشه. خودشم بارها مستقیم و غیر مستقیم به زبون آورده.واسه همین میخوام حق طلاق رو بگیرم که اگه بعدها تحملم تموم شده ازش راحت جدا شم با توجه به اینکه خونه و ماشین هم به نام منه مهریه اجرا گذاشتن فایده نداره چون ایشون چیزی نداره که بخواد بده

در مورد این که فرمودین بهم بدبین و سرد میشه اصلا خوتونو نگران نکنین دوستان ایشون به اندازه کافی سرد شدن چون دیگه خرشون از پل گذشته و دیگه لازم نیست مثل روزای نامزدیمون نقش یه مرد رویایی رو بازی کن دیگه ازون پیامهای عاشقانه و گل خریدنها و.... خبری نیست و فقط دعوا و اعصاب خوردی واسه هم داریم.

در مورد اینکه گفتین مطرح کردنش صلاح نیست متاسفانه بنده چون بسیار احمق و بی سیاست هستم تا الان خوب رفتار نکردم چندبار موقع دعوا عصبانی شدم و گفتم یه روز ترکت میکنم یه روز جدا میشم میذارم میرم.......... واسه همین میترسم به هیچ عنوان حق طلاق رو بمن نده

همه گفته بودین باید موقع عقد میگرفتم بنده عرض کرده بودم که میخواستم بگیرم ولی خانواده محترمم به جای اینکه پشت من در بیان فرمودن زشته این کارا....

آقای میلاد بنده هیچ ریگی به کفشم نیست اتفاقا مشغول تدارکات عروسی هستیم ولی نه با عنوان روزهای خوش بلکه با عنوان روزهای سیاه چون همین اختلاف فرهنگی و عقاید باعث شده بنده روزی 1فصل خون گریه کنم

توجیه عزیز بنده روشنفکر نیستم و ادعا هم نمیکنم این همسرم بودن که روز اول ادعای روشنفکری فرمودن و بنده فکر کردم چون ایشون دانشگاه تشریف بردن با بقیه خانواده شون فرق میکنن ولی بعدها فهمیدم نخیر

عاقبت گرگ زاده گرگ شود گرچه با آدمی بزرگ شود

ایشون همین خوی و خصلت روستایی، امی و سنتی را همچنان دارا هستند و بنده این دوسال وقت، انرژی، پول، احساس, اعصاب، آبرو............ کرور کرور گذاشتم که ایشون تغیر کنه

نشد

که
    نشد

من از دوستان راهکار خواستم چطور نیتونم ایشون رو رام کنم که حق طلاق رو بمن بده همونطور که ایشون روز اول منو رام کردن؟؟؟

- - - Updated - - -

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    نظره من :
    شما اصلا فعلا عروسی نکنید چون با این حرف ها که زدید و طرز فکری که نسبت به همسرتون دارید واقعا عروسی کردن رفتن به روزهای سیاه است .
    شما خودتون تحصیل کرده هستید اگر واقعا فکرتون راجع به همسرتون اینه حتما برین مشاور و خوب فکر کنید بعد وارد زندگی بشید چون اینجوری خیلی خطر ناکه و از الان شما دارین به جدایی فکر میکنید پس اگر واقعا قصدتون این هست جدایی تو عقد خیلی بهتر از جدایی بعد از عروسی هست .

اینجور هم که گفتید عملا همسرتون فقط رو هوا 700 تا سکه رو تعهد کردن و اصلا توان پرداخت ندارن پس به نظرم بهترین راه صرف نظر کردن از مهریه و گرفتن حق طلاق است .

فقط ای کاش ای کاش اگر شما خودتون رو بالاتر از همسرتون میدونستین اصلا به ایشون بله رو نمیگفتید که حالا با چشم حقارت و تحقیر کردن به ایشون نگاه کنید .

11. 8 کاربر از پست مفید sobhan13 تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 13 مرداد 92), milad08 (یکشنبه 13 مرداد 92), Naashena (یکشنبه 13 مرداد 92), shapoor (چهارشنبه 16 مرداد 92), tamanaye man (یکشنبه 13 مرداد 92), ویدا@ (یکشنبه 13 مرداد 92), داود.ت (چهارشنبه 16 مرداد 92), شیدا. (پنجشنبه 17 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 89 در 39 پست

Array
    ببخشید جناب سبحان میشه بفرمایید کی توان پرداخت 700 میلیون رو داره که همسر من داشته باشه
    50 تا رو هم نمیتونن بدن 1000 تا رو هم نمیتونن. مهریه فقط یه حرفه راهی که خانمها طرف رو امتحان میکنن که چقد بهشون اعتماد داره و چقد دوسشون داره وگرنه نه کسی میده نه کسی میگیره

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    خوب تا حدی آره موافقم هرچند که همیشه هم اینجوری نیست ! تو همین سایت یه آقایی بود که گفت میخواد خانمشو طلاق بده و درجا یک چک نوشته واسه مهریه خانمش (500 تا سکه ) !!
    یا کسایی که مهریشون خونه هست و عملا دیگه نقده !
    و اصلا هم موافق این حرف که کی داده و کی گرفته نیستم اگه یه سر به زندان بزنید میبینید که چه تعداد به خاطر مهریه همین الان تو زندان هستند چون مهریه یک تعهد از جانبه مرد هست و باید پرداخت کنه ، همین دیروز روزنامه نوشته بود یک خانم که مهریشون بنز الگانس بوده تشریف بردن دادگاه و درخواست دادن و دادگاه هم حکم داده که شوهرش باید فورا یک بنز بخره ! و تا دلتون بخواهد هستند کسانی که پول هم نداشتن اما دارن ماهی یک سکه پرداخت میکنند تا وقتی زنده هستند ! پس بدونید خیلی ها دادن و میدین و خیلی ها هم گرفتن و میگیرن ، و اینم بگم که مهریه در اسلام هدیه مرد به زن هست و اصلا جنبه مالی نداره اما متاسفانه امروز تبدیل شده به یک صلاح واسه بعضی خانوم ها که اگر از همسرشون ناراضی بودن با کمکه مهریه روش فشار بیارن !
    بگذریم .
    الان اصلا بحثه توان پرداخت مهریه و این حرفا نیست نیست من گفتم یه راه کار واسه گرفتن حق طلاق صرف نظر کردن از مهریه هست .

14. کاربر روبرو از پست مفید sobhan13 تشکرکرده است .

shapoor (چهارشنبه 16 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 89 در 39 پست

Array
    سبحان عزیز ممنون از راهنماییتون ولی من به هیچ وجه نمیتونم مهریه مو ببخشم و نمیخوام
    بله تنها سلاح زنه تو دوره زمونه ای که مردها راه به راه یا خیانت میکنن یا رفیق بازی یا ........ فقط مهریه اس مهریه رو ببخشی دیگه چی میمونه
    راه دیگه ای واسه گرفتن حق طلاق نیست ؟؟
    دوستان دیگه نظری ندارن؟ با محبت؟ سیاست؟ ........... چه میدونم اصلا الان وقت گفتنشه یا بذارم واسه بعد عروسی؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    ارغوان عزیز، شاید من درست متوجه نشدم. ولی با توجه به نوشته های شما اون بنده خدا که خونه و ماشینی که خریده یا هر دو کار کردین خریدین رو به نام شما کرده.

متوجه نمیشم شما کرور کرور کدوم پول رو به پای ایشون ریختین. بهرحال اینجا تقریبا غیرممکنه بشه شرایط کسی دیگه رو درک کرد شاید خیلی تحت فشار قرار گرفتین

که اینطور از خودتان دفاع می کنید. بهرحال چون من یک مرد هستم با خوندن نوشته شما تا حدودی خیالم راحت شد که هر چند ممکنه همسرتون شما رو دوست داشته

باشه و به همین خاطر همه دارایی اش رو به نام شما کرده (حالا شاید بلد نیست اونطوری باشه که شما دوست دارین) ولی براحتی سرش کلاه نمیره. از این بابت نمیتونم

خوشحالیم رو مخفی کنم. ----- البته این فقط برداشت من از شخصیت شما با توجه به همین نوشته هاست که خیلی احتمال خطاش بالاست.

17. کاربر روبرو از پست مفید toojih تشکرکرده است .

شیدا. (پنجشنبه 17 مرداد 92)

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)