سلام دوست عزیز
من تو این زمینه یکم تجربه دارم، تشخیص درست یا غلط بودنش به پای منطق و احساسات خودت!
من چند بار موقعیت س- ک.س داشتم زمانی که به خد-ا اعتقاد نداشتم و زمانی هم که اعتقاد به خد-ا پیدا کردم از یه راه دیگه برای ارضای میلم حرکت کردم، به همین خاطر در طی این پروسه به یه سری نکات مثبت و منفی در زمینه ازدواج موقت رسیدم که شاید تو تصمیم گیری کمکتون کنه
مثبت
آزاد شدن فکر از مسایل جنسی و دوم هم ارضای یکی از بنیادی ترین انگیزه های درونی که می تونه احساس شور و شعف به انسان بده و از بعضی از مشکلات عصبی جلوگیری کنه
شاید خوبی های دیگه ای هم داشته باشم ولی من تخیل و استدلال بیشتری در این زمینه به خرج ندادم! ولی شما تا می تونی دلیل مثبت منفی بیار چون تصمیم گیری عاقلانه تر، همه جانبه تر و راحت تر میشه
منفی
کاهش آستانه تحمل
من تا حالا خودارضایی نکردم(من آخرای 24 سالگیمه) ولی پورن زیاد دیدم، واقعا ترکش برام خیلی خیلی خیلی سخت بود چون هم احساسات جنسیم رو تهییج می کرد و هم اینکه ناراحتی هام رو از یادم می برد در واقع مزش رفته بود زیر زبونمبه همین خاطر ترکش سخت بود، مطمئنم اگه خود ارضایی میکردم شاید تا مدتی نمی تونستم ترکش کنم، ببین آیا می تونی با کاهش آستانه تحملت در مسایل جنسی و تنوع طلبی احتمالیت بعد از ازدواج موقت کنار بیای؟
دلبستگی
به قول دوست خوبمون آقای امید 65 احتمال دلبستگی هم وجود داره، مخصوصا برای آدمای مذهبی که ازدواج موقت عشق اولشون حساب میشه، تازه اگه تو دلبسته نشی از کجا معلوم که اونم نشه!
سکس عملی مقدس
یادم یه بار تو یکی از کتابهای اوشو خوندم که (( هرگز عملی را که مقدمه خلق یک انسان است را پست و حقیر مپندار)) بعد از اون جمله حاضز نیستم با هرکسی هم آغوش بشم( البته من وسواس دارم و استانداردام بالاست!)
وجدان
تو بیست و دو سالگیم با یه دختر 26 ساله مطلقه آشنا شدم که از کل دنیا یه خونه از مهریه شوهرش براش مونده بود! قرار شد من در ازای..... برای این خانم کار پیدا کنم که کردم، یادمه باهاش قرار هم گذاشتم ولی سرقرار با خودم گفتم وجدانم کجا رفته این خانم هم مثل من یه انسانه، تازه من به عنوان یه همنوع باید بی منت بهش کمک کنم نه اینکه ازش ............بخوام این داستان رو بخون حکایت بودا و زن بدکاره (البته اینم بگم من به هیچ عنوان زنای بدکاره رو بی گناه نمیدونم ولی اعتقاد دارم، تولد یه هرزه یه فرآیند سه مولفه ای که در اون اجتماع، خود زن و مردان هرزه نقش دارن)
آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند!
من چندین ماه پیش تو محل کارم با یه خانمی آشنا شدم که تو بخشی که من کار می کرد فعالیت داشت، وضع مالیش خوب بود، بعضی اوقات با من دردودل می کرد، از من خوشش میومد، 2تا بچه داشت ولی طلاق گرفته بود، یکی از همکارم گفت دیگه الان وقتشه!!، منم بدم نمیومد تا اینکه این فکر به ذهن اومد که اگه همسر آیندم در مورد گذشتم ازم پرسید چه بهش بگم ( من صادقانه همیشه سعی میکنم هیچ وقت دروغ نگم) تازه من دختری که قبلا رابطه ج... داشته باشه رو نمی پذیرم، پس چه طور به خودم حق میدم قبل از ازدواج خودم رابطه داشته باشم ولی توقع داشته باشم همسرم هم که مثل من انگیزه جنسی داره رابطه نداشته باشه!
امیدوارم نظرم راه گشا باشه، موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)