اقا نیما انگار تصمیم فطعی برای طلاق را گرفتین و گمان کنم هرکسی هم به شم راهکاری بده شما ناخودآگاه بدنبال رد راهکار هستین چون قبول اون خانم براتون سخته.به گمانم شما از اون آدمایی که همه چیز تا خوبه خوبه اگه یه وقت اوضاع خراب شه و یه چیزایی از بین بره دیگه برگشت پذیر نیست.آقا نیما شما پرسیدید که میشه تغییرش داد یانه؟من نمیدونم میشه تغییر داد یا نه اما اینو میدونم که یه بچه نیست که شما به زور یا حتی با منطق بخواین تغییرش بدین چون اون هم برای افکارش استدلالها و دلائل موجه ای داره.
پیش از اینکه فکر کنید میتونید تغییر ش بدین یا نه.باید منطقی به قضیه نگاه کنید.من تمام مطالبی را که نوشته بودین را خوندم و دیدم که چقد تلاش کردین و به قول خودتون هرچه که در توان داشتید بکار گرفتین اما فکر کنم به یه چیز توجه نکردین و اون اینکه در رفع نیازهای زنتون یا حتی مجاب کردنش به عنوان یه زن و فردی متفاوت با شما بهش نگاه کنید.ببینید توی یه رابطه دوطرفه هیچوقت یه نفر بطور مطلق مقصر نیست و حالا یکی کمتر و یکی بیشتر.جدا از تمام اتفاقاتی که برای شما و ایشون افتاده هردوتاتون باید بشینید و با شرط احترام به نظرات هم و حفظ احترام بینتان حرفاتون را بهم بزنید.این کار کمترین اثری را داره اینکه حدقل در درونت نمیذارید حس بدی نسبت بهم و به چنس مخالف پیدا کنید.
اگه دوست داشته باشین میتونید از شیوه صندلی داغ استفاده کنید.
اقا نیما یه چیز دیگه ک نمیدونم درست میگم یا نه اما فکر میکنم یکی از دلایلی که شما براتون سخته با خانمتون بشینید حرف بزنید اینکه تو ذهنتون ایشون را دختری بسیار بچه میدونید اما همون بچه هم افکاری برای خودش داره.
آرامش و منطق بهترین وسیله برای کمک به خودتون است.








علاقه مندی ها (Bookmarks)