با تشکر از دوستان خوبم
من خواستگاری هم رفتم و به خواستگاری رسمی هم معتقدم.چند جا هم رفتم .
ولی یا به دلیل مساله مالی از طرف خانواده عروس رد شدم و یا چون هنوز سربازی نرفتم و تا چند سال دیگه نمی تونم زندگی تشکیل بدم. یک نفر هم که هنوز دانشجو بود و شاید عملا می تونستیم چند سال صبر کنیم تا درس هر دومون تموم بشه حاضر به ازدواج نمی شد. شاید فکر می کرد به درسش لطمه می خوره
ولی به نظر خودم اگه قراره دو یا سه سال آینده با کسی ازدواج کنم بهتره همین الآن پیداش کنم و این چند سال رو توی عقد باشیم تا اینکه جدا از هم زندگی کنیم.به نظرتون این نظر درسته ؟ یعنی طولانی بودن زمان بین عقد و عروسی بهتره یا مجرد موندن ؟
متاسفانه با این شرایط خانواده خودم هم چندان راغب به رفتن به خواستگاری نیستند .
مطمئن باشید اگه چنین طرز فکری داشتم به هیچ وجه به فکر ازدواج موقت نمی افتادم. ازدواج یک امر دو طرفه هست و در این ازدواج هر دو طرف باید از شرایط راشی باشند.من این صحبت را از یکنفر تو یه جمع شنیدم ... ببینید به دوره و زمان الان نگاه کنید
و آینده .....شما آدم مذهبی هستید آیا دوست دارید همسرتون هم قبل از شما ازدواج موقت داشته باشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگ نه پس چرا هر چی که خودتون می پسندینو برای بقیه درست نمی دونید ؟؟؟؟؟ هر کسی می خواد که برای همسرش اولین نفر باشه !! ببینید چی تو فکر شماست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!
اولا ملاک من خود شخص هست . ازدواج قبلی همسرم به خودی خود امتیاز منفی برام محسوب نمیشه . چرا که به سنت پیامبر عمل کرده ولی ظاهرا در اجتماع از خیلی گناهان مهم تر شده ! به نظر من این ظلمی هست متاسفانه که به خانم های متلقه میشه و بر خلاف اسلام هست
علاوه بر این اگر ازدواج موقت با زنان مطلقه صورت بگیره مشکلی که مطرح کرید منتفی است
ازدواج موقت یکی از احکام خدا و جزو دین ماست که برای کمال انسان به پیامبر ابلاغ شده. چرا این همه در مقابل این دستور الهی جبهه می گیریم ؟ به نظر شما این نوع ازدواج چه زمانی لازمه ؟ درسته که آسیب هایی هم داره ولی آسیب های تجرد و به گناه افتادن جوان رو در جامعه هم در نظر بگیرید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)