سلام آقا نیما.
فکر کنم دلت نخواست به ما بگی واقعا حرف دلت چیه ؟؟؟ من هنوز هم باور نمیکنم یه اختلاف اعتقادی باعث بشه یه مرد یهو به طلاق فکر کنه و قاطعانه بگه طلاق میدم و تصمیمم عوض هم نمیشه...
از دست خانومت دلچرکین شدی... احساسم میگه دوست داری طلاق بگیری و یک زندگی جدید رو آغاز کنی با فردی که هم فرهنگ خودت باشه. درسته؟
نمیخواد جواب من رو بدی. ولی با خودت روراست باش.
یه مدتی نیا تو تالار. بشین فکر کن ببین واقعا احساست چیه؟ اگه واقعا تمایل قلبیت به طلاق باشه، درست یا غلط، ادامه این زندگی با نارضایتی قلبی شما درست نیست...
حقیقتش من از اولین پست هایی که از شما خوندم، کوچکترین نشانه و سیگنالی از علاقه و مهر ندیدم. این خیلیییییییی مهمتر از اینه که بخوایم بحث کنیم فرهنگ شما درسته یا اعتقادات خانومت؟؟؟ هرکسی یه مدله. باید با هم مدل خودش هم ازدواج کنه.
حالا اگه مدل هاشون به هم نخورد یا بعد از ازدواج تغییر کرد، یکی مسئولیت انتخابش رو میپذیره و ادامه میده حتی به سختی !!! یکی کات میکنه تا دوباره شروع کنه که اونم سخته و ما نمیتونیم تصمیم شما رو زیر سؤال ببریم.
به نظر من ملکه پیشنهاد خیلی خوبی داد. واسه طلاق، یکی دو هفته دیر نمیشه. فقط یک سؤال از خودت بپرس؟؟؟؟
دوستش داری و دلت میخوادش؟ دوست داری بمونی و تلاش کنی تا فرهنگش رو به خودت نزدیک کنی؟؟؟ یا اینکه ترجیح میدی تموم شه؟؟؟
با خودت کنار بیا.
تصمیمی بگیر که هرگز پشیمون نشی تا خودت در آینده آسوده خاطر بشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)