سنجاب جونم منم خیلی صبر کردم اما اصولا اونایی که میان جلو کسایی نیستن که دوست داشته باشم. اونایی که دوست دارم و یه مقدار شبیه خودمن نمیان جلو!! من خودم دیگه فکر می کنم شاید اصلا هیچوقت ازدواج نکنم یعنی نشه کسی رو که بشه دوستش داشته باشم پیدا کنم و اونم بخواد منو دوست داشته باشه. اما به یه نتیجه ای رسیدم اونم اینه که اگه کسی رو می خوام و دوست می تونم داشته باشم چه دختر چه پسر خودم برم جلو! اینطوری حداقل خودمو سرزنش نمی کنم. باب اشنایی رو خودم باز می کنم. فوقش طرف مقابلم نخواد یا حوصله نداشت یا اون مقطع زمانی فکرش به چیز دیگه ای بود منو رد می کنه. بد تر که نمیشه. بهتر از این یه عمر انتظاره.
یه چیز دیگه ای که هست اینه که اگه ادم زیاد هم کاری نکنه اون طرف مقابل بیچاره بر اساس چیزایی که خودش می دونه از قبلش و تجربیاتش ادامه می ده رفتارشو. مثلا ممکنه من از حرف زدن زیادی خوشم نیاد اما اون بیچاره رو راهنمایی نکنم به نحوی که چطور باید با من ادامه بده رابطه ای رو که به خیال خودش داره شروع می کنه. بعد اون گیج میشه. می مونه مقابل انفعال یا سکوت من یا تو چه کار کنه. نمی دونه چه سمتی بره از چه راه و شکلی باید ادامه بده رفتاراشو. بعد ممکنه یه راهی رو انتخاب کنه که به نظر من یا تو بد بیاد. من یه دفعه ای کلا طرفو بذارم کنار تو دلم هم بد و بیراه بگم که چرا اینطوری کرد تو رو نمی دونم. منظورم اینه که اگه خواستی یکی رو خودت یه جورایی برو جلو. خجالت نکش. یه جورایی ضمنی باهاش مهربون باش. می فهمن پسرا! نگران نباش که نمی فهمن :) بعد از اونم اگه از طرف خوشت اومد دیدی گیج میزنه چطوری باید باهات رفتار کنه تنها ولش نکن! خودت بازم یه جورایی ضمنی راهنماییش کن که چطوری رفتار کنه. اینطوری دو تا مزیت داره یکیش اینه که خودت داری رابطه رو مدیریت می کنی و حساب کار از دستت در نمیره هر چند که اون پسره که داره تلاش می کنه. دومیش هم اینه که به جایی نمی رسین که تو بهت بربخوره و اونم ندونه چه غلطی باید بکنه!! ضمن اینکه مجبور نیستی واستی ببینی کی میاد و چه وقت میاد خودت شروع می کنی.
اینا تجربیات منه بیچاره ی تنها بود!! یه کمم واسم دیر شده. حالا امیدوارم که به دردت بخوره.
همش یه سوال از خودم می پرسم اونم اینه که چرا مادرم اون ادم بود؟؟؟؟؟ زندگیم همش موند رو هوا. از هر چی نگاه کنم به گذشته میشه افسوس. از هر نظر. همش خستگی. همش فکر مشغول. تو که این مشکلاتو نداری. برس به زندگیت.
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)