نوشته اصلی توسط
nima23
بی دل عزیز
من در زندگی شخصیم و حتی کاریم با کسی شوخی ندارم به هیچ وجه.
پس من هم خیلی رک و جدی باهات حرف میزنم.
اشتباه خودم رو در این زمینه میپذیرم که شناخت کافی از این خانم بدست نیاوردم و ازدواج کردم. اشتباه دومم هم این بود که سریع عقد کردم.
اشتباه سومت هم همینه که کمترین فرصتی برای بحث و بررسی مشکل ات با خانومت به خودت و ایشون ندادی. و اشتباه چهارمت هم اینه که بجای یک طلاق متمدنانه داری به روش قوم مغول طلاق میگیری. طلاق کمه! اصلا یه دو دور هم از روش با تریلی رد شو بزن لهش کن.
واقعاً مساله ی بکارت ایشون مشکل من نیست. ... انسانها باید به عواقب اعمال خودشون فکر کنن
بله واقعا انسانها باید به عواقب هم اعمالشون و هم افکارشون فکر کنند! بکارت ایشون هم که اصلا مشکل شما نیست!
بی دل عزیز وکیل و دادگاه میخوام چیکار؟ ... من محضر دار آشنا دارم چه اصراریه به وکیل و دادگاه؟!
من من من من ! من بکارت برام مهم نیست! من دادگاه و قانون و ممکلت برام مهم نیست! من اینو میخوام من اونو میخوام!
نیمای گرامی! این یکی دیگه دست خودت نیست! چه دوست داشته باشی چه نداشته باشی، باید بری دادگاه و از اونجا حکم بگیری و دفترخانه موظف است که حکم دادگاه را از شما بخواهد و اونوقت وقتی حکم طلاق قطعی یا خلع در دست شما باشد و در حکم قید شده باشد، خانوم حتی اگر حاضر هم نشود شما میتوانی با همون حکم در دفترخانه خطبه را جاری و ایشون رو طلاق بدی.
من رفتار غیر انسانی دارم؟! نخیر بنده شوخی ندارم با کسی. همین.
یه زن باید غرور داشته باشه.یه زن باید قوی باشه. زن که بازیچه ی دست نیست. من آرزو میکردم این خانوم وقتی گفتم دیگه نمیخوام ادامه بدم فقط بپرسه چرا و با غرور تمام بگه لحظه ای دیگه با کسی که منو نمیخواد نمیمونم و اصلا خودش بره. نه اینکه بیاد مساله ی چرندی مثل بکارتو علم کنه و با اون از خودش دفاع کنه.
آره دیگه یک زن باید عین روبات باشه. نه احساسی نه علاقه ای نه آبرویی نه آینده ایی...
هر چند که البته درستش همان است که شما گفتی یعنی با چنین مردی باید یک لحظه هم نماند، و حتی من میگویم نباید حتی بپرسه چرا! باید جانش را بگیره توی دستش و در بره.
آقا نیما این فرصت دادنها و فرصت گرفتنها آیا قراره مشکلی رو حل کنه؟
آیا شما حاضری کمترین تغییری در خودت بوجود بیاری؟ آیا ضعفهای خودت رو میپذیری و حاضری روشون کاری کنی؟
آیا حاضری کمی منم منم هات رو بگذاری کنار؟
یا اینکه فقط چشم به این داری که خانواده دختر از ترس آبرو و حیثیت و از دست دادن بکارت و... بیایند و دخترشان را تحت فشار تبدیل کنند به دقیقا آنچیزی که شما میخواهی؟
به این مسائل فکر کن. دختر مردم رو هی الکی شاد و پشیمان نکن.
با این برنامه ای که شما در پیش گرفتی اتفاقا من فکر میکنم اگر قرار نیست تغییری در رویه ات بدهی بهترین راه نجات برای دختر خانوم طلاقه منتها نه به این روشی که شما پیش گرفتی.
بی دلی در همه احوال خدا با او بود
او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد
ویرایش توسط بی دل : یکشنبه 06 مرداد 92 در ساعت 18:51
علاقه مندی ها (Bookmarks)