سلام مجدد...
من اولش حدس زدم که احتمالا خانومت دلت رو زده و یه جورایی پشیمون شدی و دیگه نمیخوای ادامه بدی... اما حالا دیگه مطمئن شدم.
اینکه شما به هرررر دلیلی میخوای از این خانوم جدا بشی که بارزترینش الان تفاوت عقیده است ربطی به اعضای تالار نداره. شما قبل از اینکه به این تالار بیای هم تصمیمت رو گرفته بودی برای طلاق. منتها دلیل اومدنت به این تالار اینه که دنبال تأیید بقیه میگردی.
دلت میخواد همه بهت حق بدن.
ما به شما حق میدیم. ولی اونجایی به شما حق میدیم که خانومت قبل از ازدواج شرایط رو دیده و پذیرفته و الان داره میزنه زیرش! این کارش اشتباهه و حق داری ناراحت بشی... اما هیچ کس بهت حق نمیده چون ناراحتی اینجوری برخورد کنی.
من اگه احتمال میدادم که خانومت دلت رو زده و دنبال بهونه واسه طلاقی، حالا دیگه مطمئن شدم. این که دیگه تاپیک زدن نداره. تصمیمت رو اجرا کن.
- - - Updated - - -
برادر بزرگوار!
حفظ آرامش و نشون ندادن رفتارهای هیستیریک !!! خیلی خوبه... آفرین به شما که اینقدر آرومی و میتونی خودت رو کنترل کنی. جدی میگم.
ولی دو تا از کارایی که شما کردی، برای روانی کردن یه زن! اونم یه دختر 23 ساله احساساتی کافیه و تأثیرش از هزارتا فحش و داد و بیداد بیشتره...
من دیگه مطمئنم که سخت گیری خانومت سر حجاب و این مسائل، بیشتر از اینکه برگرده به عقاید قلبی و باورهاش ، یه جور مبارزه و راه انداختن جنگ روانی با شوهریه که زورش بهش نمیرسه !!! م مجبوره مثل بچه مجسمه بشکونه !!!
دلم براش سوخت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)