نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی
من هم متاهلم. آیا همسر من نمره اش 20 هست؟!
آیا قشنگ ترین همسر دنیاست؟
آیا با سواد ترین هست؟
آیا با فهم ترین هست؟
آیا مودب ترین هست؟
آیا مسئول ترین هست؟
مسلم هست همانطور که من 20 نیستم و بهترین ها نیستم. همسرم هم مثل من، مثل بقیه یک نمره ای دارد و عالیترین نیست.
خب اگر این را بپذیریم که 20 نیست، مثلا نمره 15 دارد، یا 17، یا 19
هر نمره ای داشته باشد حتما فرد دیگری هست که از او نمره بیشتری داشته باشد.
همسر من هر چقدر هوش داشته باشد از او باهوشتر هم هست!
همسر من هر چقدر مسئول باشد از او مسئول تر هم هست؟
همسرم هر چه خوب باشد از او خوبتر هم هست؟
همسرم هر چه با من سازگار باشد، از او سازگارت هم هست؟
خب با این توضیحات، تکلیف من چیست؟!
آیا پیشنهاد می دهید یه خانم نمره بالاتر پیدا کنم و برم دنبال او؟!!!!!!
فرض کنید من این کار را کردم. خب همین مسئله در مورد این خانم دومی هم صادق هست. یعنی باز از او بهتر در دنیا هست.
آیا پیشنهاد می دهید مجددا دنبال یک همسر دیگر بروم؟!!!!
فرض کنید باز هم حرف شنوی از شما داشتم و این کار را کردم!!! خب باز هم از او بهتر در دنیا هست؟
تا کجا؟!
لذا من به شما نمی گویم که اصلا قیاس شما اشتباه هست. و هر کس مثل اثر انگشتش از دیگری متفاوت هست.
بلکه به شما می گویم حتی اگر او شوهر شما بود، باز آقایی حتما می دیدید که در یک یا چند صفت از این آقا هم سر بود؟
پس اینگونه فریب دل را خوردن، سر از تباهی در می آورد.
.
به هر حال اگر باز برای خود بهانه آوردید و خواستید برای او کاری کنید. ابتدا طلاق خود را بگیرید. این از آبرو ریزی ناشی از عاطفه ورزی بی مورد شما که به .... ختم می شود، بهتر هست.
چون مثل دمینو، وقتی اولین حرکت انجام شد، تا نهایت آبرو ریزی اینجور کارها پیش می رود. ترس دوستان و مقابله کردن آنها با شما صرفا به خاطر اینکه از بیرون گود شما را می بینند که در حال سقوط هستید.
همه این اعضاء شما را دوست دارند و هشدارهایشان را جدی بگیرید.
خلاصه:
اگر توانستی پرینتی از این تاپیک بگیری و به همسرت، والدینت ، خواهر و برادرانت و تمام اقوام و دوستانت بدهی، آن وقت برای ارتباطت را حفظ کن.
خودت می بینی با اینکه با اسمی جعلی در فضایی مجازی که شما را نمی شناسند، مطلب نوشتی ، اما کسی به شما نمی گوید به همین راه و روش برو.
شما هم حتما اینجا نیامده ای که کارهای قبلی ات را بکنی.
آمدی که بگویی تا راهنمایی بگیری
ما همه هم راهنمایی کردیم و متحد قطع رابطه ات را خواستیم.
زندگی برای توست. هر کارش می خواهی بکن.
ما حتی نمی بینیم که غصه ات را بخوریم
ولی برایت دعا می کنیم در این ماه رمضان نجات یابی
علاقه مندی ها (Bookmarks)