به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Hybrid View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    در صحبت های این آقا تضادهایی به نظرم رسید که می گویم :
    1. شما می گویید ایشان سبک زندگی سنتی را می پسندد. بعد الان می گویید ایشان می گوید می خواهم زنم مثل فلان عروس جدید فامیل ما باشد ( برداشت من این است که منظورشان مدرن است). دقیقا ایشان چه می خواهد؟ کلی گویی نکند و اگر می تواند مثل من یک فهرست تهیه کند و لیست کند.
    2. به گفته شما ( در تایید آقای مای سلف ) ایشان می خواهد تغییراتی در زندگی اش بدهد و از فامیلش تفاوت کند. شاید یک زندگی جدید. فرض کنیم برای همین دختری مثل شما را برگزیده که از نظر حجاب متفاوت از خانم های سنتی خانواده است و می گوید شما را می پسندد. به خاطر همین با شما که تحصیلات بالاتری داری ارتباط دارد. اما چرا می گوید من باید با همه فامیل رفت و آمد کنم حتی اگر زنم را ناراحت کنند؟ پس چرا تلویحا به شما می گوید بعد از ازدواج چادر بپوش ؟ بگذار توضیح بدهم. شاخصه های اصلی که فامیل ایشان دارند : پر جمعیت و پر رفت و آمد ، سنتی و چادری ، اکثرا بدون تحصیلات دانشگاهی . حالا ایشان می خواهد مثل خانواده اش نباشد می آید دنبال شما با این مشخصات : خانواده کم جمعیت و کم رفت و آمد ، حجاب معمولی و زندگی مدرن تر ، تحصیلات بالا. می گوید من شما را می خواهم و خواست من زندگی متفاوت از گذشته است. اما به شما می گوید می خواهد شما مثل فامیلش باشید : چادری ، رفت و آمد بدون قید و شرط و سنتی. بالاخره ایشان چه می خواهد ؟ اینها را با ایشان مطرح کن و توضیح بخواه که می خواهد چه چیزش از فامیل و خانواده اش متفاوت باشد؟ مثال بزند و توضیح دهد. شاید شاخصه های اصلی این زندگی را دوست دارد اما می خواهد جزییات را تغییر دهد. شاید ... به هر حال ته و توی ماجرا را دربیاور.
    3. مبانی اعتقادی ایشان دقیقا چیست؟ چه چیزهایی در زندگی اش برایش ارزش دارد و حاضر نیست تغییرشان دهد. به جای اینکه اول بگوید ماهواره بد است بعد یک ساعت بعد بگوید به خاطر تو می خرم ، به جای اینکه به قول خودت یک حرفی را بزند و بگوید اعتقاد دارد بعد نیم ساعت بعد بگوید به خاطر شما صرف نظر می کنم ، دقیقا مبانی اعتقادی اش را مشخص کند و اولویت بندی کند. این طوری شما تکلیف خودت را می دانی .

حالا اینها به نظر من آمد. راجع به چیزهای دیگر هم فکر کن و به همین شیوه عمل کن. تاپیک آسمانی عزیز هم با (عنوان نمی تونم کنار بیام ) به شما کمک می کند.
    اما راجع به خودت. آیا می توانی با زندگی که این آقا می گوید ( از نظر اقتصادی ) بسازی؟ دقیقا چه چیزهایی را نباید بخوری و بپوشی که زندگی بگذرد؟ این موضوع این قدر کلی و ساده نیست. این آقا وضع مالی اش از شما پایین تر است و ممکن است زندگی ای که از آن حرف می زند برای او عادی و راحت بگذرد و اصلا فکر کند زندگی همین است. اما شما چه طور؟ تازه اگر نتواند مسکن بگیرد آیا با خانواده او حاضری زندگی کنی؟ همسانی اقتصادی یک رکن زندگی است. خواهش می کنم در این مورد کاملا فکر کن . انگار این موضوع را بسیار ساده گرفته ای . بشین و محاسبه کن. خرج های الان خودت را دربیاور و دسته بندی کن. بعد مبلغی را که برای هر دسته هزینه می کنی محاسبه کن. هزینه های ضروری مثل رفت و آمد را هم محاسبه کن. بعد بنیشین حقوقی را که این آقا می گوید در نظر بگیر. سعی کن محاسبه کنی که برای هر دسته خرج ها( که در زندگی خودت مشخص کرد ) چه قدر می توانی هزینه کنی و چه کالاهایی با چه کیفیتی

- - - Updated - - -

آن وقت با هم مقایسه کن و دقیقا مشخص کن در زندگی با این آقا ، وضع اقتصادی ات چگونه خواهد بود و آیا واقعا واقعا پذیرش داری یا نه؟

2. 2 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 06 مرداد 92), mahsa.. (یکشنبه 06 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)