خدای من
شکر بابت نعمت ها و سختی ها.
همه لطف تو بوده و جای شکر دارد . خدای شکرت که همیشه کنارم بودی ،حکمتت را در سختی ها نشانم دادی و با تمام وجودم فهمیدم که تنها نیستم و این سختی ها نیز رحمت تو بود که به تو نزدیک تر بشم و حکمت هایت را درک کنم و اینکه مرا به حال خود رها نکردی .
قشنگ ترین لحظه های زندگیم وقت هایی بود که فکر میکردم تنها هستم و کسی را ندارم و فقط به تو پناه آوردم و تو چه زیبا به من فهماندی که همیشه هستی و چقدر زیبا بود که فقط تو برایم کافی بودی و همه چیز در دست توانای تو بوده و هست.
خدایا ممنونم که این فهمیدن ها را به من عطا کردی تا امروز دیدم نسبت به سختی ها و مشکلات زندگی تغییر کند که بفهمم در هر سختی نعمتی نهفته که امروز متوجه نیستم . دیگر نگاه من به این ها سختی نیست بلکه حکمت تو هست برای زندگی من ،برای بزرگ شدن من ،برای نزدیک شدن من به تو . خدیا شکرت.
چه شب های قشنگی است ،شب های قدر . انرژی که این شب ها و این مناجات ها به ما میده تا یک سال همراه ماست .
خدایا شکرت که امسال هم هستیم و توانایی شب زنده داری و مناجات کردن را داریم.
پارسال در شب قدر خواستم و تو اجابت کردی و من رحمتت را دیدم .
خدایا در این شب عزیز باردیگر همه ما را مورد لطف و رحمتت قرار بده و از گناهانمان درگذر . مارا از شر شیطان محفوظ بدار و هرگز به حال خود وامگذار که همیشه نیاز به مراقبت تو داریم .
خدایا تورا به بزرگی و رحمتت قسم می دهیم که در این شب قدر بهترین ها را برای ما مقدر فرما . آمین با رب العالمین
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)