من بر عکس بقیه نمیام بهتون بگم آخه! نه شما خیلی هم جذاب هستید! نه خیر، شما به هیچ وجه جذاب نیستید... میدونید چرا؟
وقتی آدم عزت نفس نداشته باشه، عزیز نمیشه بین بقیه.
استاد خانمی داشتم، به معنای واقعی کلمه خانوم بود... مسلط به درس، خوشصحبت، خوشرو، مقتدر، سربلند، عزیز، در عین حال مهربون، متواضع، خوشرو... حالا که فکرش رو میکنم میبینم آره... آره آره... انگار قدش هم کوتاه بود... خیلی هم کوتاه بود...
من وقتی استادم رو یاد میکنم، قدش به ذهنم نمییاد، صفات پسندیدش رو به یاد مییارم...
شما از بدنتون گفتید؟ گفتید کوتاهِ... روحتون چی؟ سربلندِ؟ یا اونم...
شاید باور نکنید، اما همسر استادم نه تنها یه مرد بلند قامت بود که خیلی هیبت مردانهای هم داشت... اما جلوی خانم میشد عین یه ...
در ضمن تا جایی که ما شنیدیم اگر بخوان دخترخانم کوتاهقامتی رو مسخره کنن سعی میکنن چیزی بگن که سنش رو بالا ببره نه پایین
مگر قد دخترخانمها تا چند سالگی بلند میشه که حالا یه نفر بخواد رو حساب قد شما بگه شما راهنمایی! یا دبیرستانی! هستید. این که به شما میگن بچه هستید که آرزوی هر خانمیه! یعنی سنتون رو میارن پایین بعد شما ناراحت میشید!
فکر میکنید دخترخانومهایی که قدشون خیلی بلند هست مشکل ندارن؟ به اونها هم میگن دخترهی دیلاق نخراشیده! فکر نکنید مرغ همسایه غازه!
دختری میشناسم به خاطر اینکه یه کم بلند بود، کلی خواستگار از دست داد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)