سلام بر خانما و آقایون
اگه همه دقت کنید تو تاپیک هایی که آقا و خانم اینجا گذاشتن میبینید که خانما اکثرا هم نظرن و آقایانم هم همینجور.
همونجور که آقا میلاد گفت اینا برمیگرده به تفاوتهای زن ومرد تو ابراز علاقه.
ولی خب همه آقایونم که اینجور نیستن که وقتی کنار همسرشون - عشقشون- هستند برا ابراز علاقه تو فکر رابطه جنسی باشن. ببینید زن و شوهر مخصوصا تو جامعه ما اکثرا و این جور رابطه ها رو با کس یا کسای دیگه ندارن تو زندگی ام در این زمینه تجربه ایی ندارن-پس بهتر همون اول به هر روشی شده بسته به میزان علاقتون به هم در موردش حرف بزنید بگین این رو دوست دارم اون رو نه!! چه اشکالی داره وقتی که زن و شوهر هستین-وقتی یه مرد بدونه عشقش این جور رابطه و ابراز علاقه رو دوست داره پس حتما برا رضایت شما همونجور رفتار میکنه.
که البته این جور رفتار رو داشتن با زن راستش برا مردا سخته!! همه که نه خب بیشترشون - این که کنار عشقشون باشن بش ابراز محبت کنن یعنی محبت دوطرفه باشه و مرد به رابطه جنسی فکر نکنه!! اصلا نمیشه !!
نمیشه بش فکرنکنه یعنی حتما فکر میکنه فوقش اقدامی نمیکنه و این چیزیه که تو وجود زن همیشه نیست و این فرقه اینجور رابطه هاست.
البته این حرفا برا همه درست نیست همه اینجوری نیستن بسته به سن و سردی و گرمی و میزان عشق طرفین و .... خیلی چیزا دیگه.
====================================
آغوشی باش و مرا به اندازه ی تمام اشتباهاتم بغل کن...بدون آنکه حرفی میانمان رد و بدل شود،فقط نگاه باشد و سکوت...صدای نفست باشد و لبخند عاشقانه ات، عشق من... من محتاج چنین آرامشی ام

آغوشی باش و مرا به اندازه ی تمام اشتباهاتم بغل کن...بدون آنکه حرفی میانمان رد و بدل شود،فقط نگاه باشد و سکوت...صدای نفست باشد و لبخند عاشقانه ات، عشق من... من محتاج چنین آرامشی ام

علاقه مندی ها (Bookmarks)