به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 67
    عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 03 مرداد 94 [ 21:52]
    سطح
    27
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    53

تشکرشده 93 در 34 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad08 نمایش پست ها
    سلام خواهرم

قطع به یقین شوهرتون از مشکل روانی رنج می بره که هر چه سریعتر باید درمان بشه

بنا به نظر دوستان اگر همسرتون به همچین عادت ناپسندی عادت کرده باید از شما بخواهد که همچین کاری براش انجام بدهید،نه ایمکه اینجوری به جسم و روح و سلامت خودش و همسرش ضربه بزنه
    در جواب سوالتون مطالب پررنگ رو مجدادا بخونید ( اگر همسرتون ازتون نمیخواهد ، خودتون انجام دهید )

2. کاربر روبرو از پست مفید milad08 تشکرکرده است .

mah naz (پنجشنبه 03 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 بهمن 95 [ 11:36]
    سطح
    42
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    141

تشکرشده 70 در 40 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin.n نمایش پست ها
    منظورم از "ناامنی روانی"توجیه تفریح گرایی مجردی بعدی ازازدواج نیست(مثلا حالاکه نمیتونه برودباید احساس ناامنی روانی کند،نه)،اگه ازشما درخواست آمیزش مقعدی (یاسایرآمیزشهای نامتعارف)کرده این فرضیه بیشتر تقویت میشه،تمثیل میل جنسی ازیک جهت شبیه" توپ گرد"هست که درهمه جنبه های زندگی ما موثرهست.ازقبیل کار،معاشرت بامردم،تفریح و...(به صورت غیرمستقیم)وآمیزش جنسی باهمسر(به صورت مستقیم)حالا این توپ گرد روفرض کن که کم باد شده ویه قسمتش به سمت داخل فرورفته(بایه ضربه کوچک).اینجا باعث خودارضایی(=خودآزاری)یاتمای به آمیزش نامتعارف(مقعدی) میشه.حالاریشه اول این چیست"ناامنی روانی"ریشه دوم وزیرین تر چیست که منجربه" ناامنی روانی"میشود؟........................... .................................................. .................................................. ..................................کاراصلی جواب این سوال است.که میتونه شامل طیف وسیعی جواب بشود؛آیادرباشگاه رزمی احساس حقارت کرده؟تو ورزش خیلی پیشرفت کرده بود تا حدی که به تیم ملی دعوت شد و بخاطر کارش نمیرسونه بره باشگاه و دیدن رقیباش که ازش جلو زدن دیوونش میکنه!
    آیاقبلا درخانواده خودش ازطرف پدریامادر زیادسرزنش یاسرکوب شده؟به وفور یعنی همه بچه هاشون اصلا ابراز عقیده بچه ها توی خونشون معنی نداره همه کمد ها قفله و بابت چیزی از بچه ها نظر خواهی نمیشه و برعکس سر هر کاری شک و ترس و دودلی میندازن تو دلشون
    آیا در زمان دبستان تادیرستان مشکل عدم ابرازوجود داشته وخاطرش باقی مونده؟همینکه به خاطر باشگاهش یه سال رد شده و نتونسته بره دانشگاه
    آیا به خاطر نداشتن کارمناسب خودش احساس بی عرضگی میکند؟بله و همیشه سر درس نخوندن خودشو سرزنش میکنه
    آیاتوانایی معاشرت او درجمع های معمولی بعداز۱۰یا۱۵دقیقه اول همچنان ضعیف هست؟اوایل ازدواج به شدت ضعیف بود ولی الا بهتر شده ولی باز هم ضعیفه به طوری بخاطر روابط اجتماعی ضعیف تو محل کارش مشکل داره
    آیا در روابط عاطفی وجنسی باهمسر مشکل دارد؟اینو نمیدونم و دنبال اینم که بدونم
    آیادربرخوردهای اجتماعی ترسو یابرعکس بی باک وگستاخ هست؟(بی باکی باشجاعت فرق دارد)تقریبا ترسو و در عین حال مهاجم
    اگر نتوانستید ریشه زیرین راپیداکنید باید روی ریشه اول (ناامنی روانی )کارکنید.که شامل دادن اعتبار وارزش به او وگرایش دادن او به ابرازوجود صحیح وشجاعانه درجنبه هاه مختلف زندگی واصلاح روابط جنسی عاطفی باتوجه به آموزشهای مجاز،بیشترنمودن معاشرتهای اجتماعی مثلا بافامیلهای طرفین،شرکت درتفریحات دونفره وخانودگی(البته طبیعیه گاهی هم مجردی برود).وبه مرور زمان منتظر کم شدن وابستگی روانی او به اعمال جنسی نامتعارف (مثل خودارضایی) شد(فیلم آموزشی مجازمورد تائید براش بگیرید)‏ جواب سئوالا رو دادم هرچند نخواسته بودین حالا شما راهنماییم کنید ریشه یابی کنم و هم چنین مشکلش رو ریشه کن کنم
    مرسی از جوابتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ammin.n نمایش پست ها
    منظورم از "ناامنی روانی"توجیه تفریح گرایی مجردی بعدی ازازدواج نیست(مثلا حالاکه نمیتونه برودباید احساس ناامنی روانی کند،نه)،اگه ازشما درخواست آمیزش مقعدی (یاسایرآمیزشهای نامتعارف)کرده این فرضیه بیشتر تقویت میشه،تمثیل میل جنسی ازیک جهت شبیه" توپ گرد"هست که درهمه جنبه های زندگی ما موثرهست.ازقبیل کار،معاشرت بامردم،تفریح و...(به صورت غیرمستقیم)وآمیزش جنسی باهمسر(به صورت مستقیم)حالا این توپ گرد روفرض کن که کم باد شده ویه قسمتش به سمت داخل فرورفته(بایه ضربه کوچک).اینجا باعث خودارضایی(=خودآزاری)یاتمای به آمیزش نامتعارف(مقعدی) میشه.حالاریشه اول این چیست"ناامنی روانی"ریشه دوم وزیرین تر چیست که منجربه" ناامنی روانی"میشود؟........................... .................................................. .................................................. ..................................کاراصلی جواب این سوال است.که میتونه شامل طیف وسیعی جواب بشود؛آیادرباشگاه رزمی احساس حقارت کرده؟تو ورزش خیلی پیشرفت کرده بود تا حدی که به تیم ملی دعوت شد و بخاطر کارش نمیرسونه بره باشگاه و دیدن رقیباش که ازش جلو زدن دیوونش میکنه!
    آیاقبلا درخانواده خودش ازطرف پدریامادر زیادسرزنش یاسرکوب شده؟به وفور یعنی همه بچه هاشون اصلا ابراز عقیده بچه ها توی خونشون معنی نداره همه کمد ها قفله و بابت چیزی از بچه ها نظر خواهی نمیشه و برعکس سر هر کاری شک و ترس و دودلی میندازن تو دلشون
    آیا در زمان دبستان تادیرستان مشکل عدم ابرازوجود داشته وخاطرش باقی مونده؟همینکه به خاطر باشگاهش یه سال رد شده و نتونسته بره دانشگاه
    آیا به خاطر نداشتن کارمناسب خودش احساس بی عرضگی میکند؟بله و همیشه سر درس نخوندن خودشو سرزنش میکنه
    آیاتوانایی معاشرت او درجمع های معمولی بعداز۱۰یا۱۵دقیقه اول همچنان ضعیف هست؟اوایل ازدواج به شدت ضعیف بود ولی الا بهتر شده ولی باز هم ضعیفه به طوری بخاطر روابط اجتماعی ضعیف تو محل کارش مشکل داره
    آیا در روابط عاطفی وجنسی باهمسر مشکل دارد؟اینو نمیدونم و دنبال اینم که بدونم
    آیادربرخوردهای اجتماعی ترسو یابرعکس بی باک وگستاخ هست؟(بی باکی باشجاعت فرق دارد)تقریبا ترسو و در عین حال مهاجم
    اگر نتوانستید ریشه زیرین راپیداکنید باید روی ریشه اول (ناامنی روانی )کارکنید.که شامل دادن اعتبار وارزش به او وگرایش دادن او به ابرازوجود صحیح وشجاعانه درجنبه هاه مختلف زندگی واصلاح روابط جنسی عاطفی باتوجه به آموزشهای مجاز،بیشترنمودن معاشرتهای اجتماعی مثلا بافامیلهای طرفین،شرکت درتفریحات دونفره وخانودگی(البته طبیعیه گاهی هم مجردی برود).وبه مرور زمان منتظر کم شدن وابستگی روانی او به اعمال جنسی نامتعارف (مثل خودارضایی) شد(فیلم آموزشی مجازمورد تائید براش بگیرید)‏ جواب سئوالا رو دادم هرچند نخواسته بودین حالا شما راهنماییم کنید ریشه یابی کنم و هم چنین مشکلش رو ریشه کن کنم
    مرسی از جوابتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط milad08 نمایش پست ها
    به هر حال دیدن صحنه های کارت پستالیی که تو ماهواره نشون میدهند هر مردی رو وسوسه میکنه ، و مقدمه گرایش به همچین فیلم هایی خواهد شد

خواهشم اینه که خودتون رو گول نزنید ، طبعتا خودتون هم به این امر واقفید . پس برای حل مشکلتون حداقل این یک قدم رو بردارید اگرچه برای خودتون هم سخت باشه

-همسرتون غیرت داره؟
    احتیاجی نیست جواب بدهید اگر جوابتون بله هست پس از فانتزی ها نترسید،

قطعا نقش شما در هدایت این امر پررنگ ترین نقش خواهد بود،اگر به زندگیتون علاقه مندین پس بیشترین کسی که باید تلاش کنه خود شما هستین

تاپیک های مشابه زیادی در همین سایت وجود داره، جست و جو کنید ، مطالعه کنید و حتما از تجربه دیگران استفاده کنید،
    بله به شدت غیرتیه و ترس منم از اینه که نه با من بلکه بره دنبال زنهای بد کاره!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 29 اردیبهشت 97 [ 00:12]
    سطح
    61
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 116
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    662

تشکرشده 792 در 312 پست

Array
    من خودم که ازدواج کردم واقعا نه قبل ازدواج خیلی میدیدم و علاقه داشتم نه بعدش چون حالت چندش و تنفر بهم دست میده بعد از دیدن فیلم و این حالت به نظرم طبیعیه..
    دیدن عشق بازی دو نفر دیگه برای یه ادم سالم از نظر روحی آزار دهنده اگر نباشه لذت بخش هم نیست زیاد... فقط یه هوس زودگذره که بعدش ادم احساس حقارت هم ممکنه بکنه
    مردایی که این فیلمارو میبینن یقینا یه کمبود جنسی توی رابطشون هست. یا از اندام همسرشون لذت نمیبرن یا به طور کلی معتاد این فیلما هستن و لذت میبرن از این حرکات ...
    توی این فیلما از هزار جور حقه سینمایی برای زیبا کردن شخصیت ها و نشون دادن اندام های جنسی استفاده میشه و لذت سکس رو همیشه چندین برابر نشون میدن که خیلی غیر واقعیه و همچنین سکس های طولانی که به نظر منطقی نمیاد و خیلی غیر واقعیه ...
    حالا حساب کنین یه مرد وقتی میبینه میگه چرا من اینقد ( به اندازه اون مرد توی فیلم) لذت نمیرم ؟ یا یک زن میگه چرا شوهرم زود ارضا میشه یا دیر یا ... و مشکلات رابطش به چشمش بزرگ میاد و برای همین تشنه میشه به دیدن فیلم های بیشتر که ببینه واقعا سکسش مشکل دااره یا نه و متاسفانه هر روز هم باعث دوری میشه و سرد شدن و یا میخواد کارای تو فیلم رو انجام بده که خیلی وقتا با مخالفت یه طرف روبرو میشه و نا امید و دلسرد میشه.
    به طور کلی من نارضایتی های جنسی رو دلیل اصلیش میدونم

[size=medium]تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌!
    یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا .
    [/size]

5. کاربر روبرو از پست مفید mohammad2012 تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    141

تشکرشده 70 در 40 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad2012 نمایش پست ها
    دیدن عشق بازی دو نفر دیگه برای یه ادم سالم از نظر روحی آزار دهنده اگر نباشه لذت بخش هم نیست زیاد... فقط یه هوس زودگذره که بعدش ادم احساس حقارت هم ممکنه بکنه
    مردایی که این فیلمارو میبینن یقینا یه کمبود جنسی توی رابطشون هست. یا از اندام همسرشون لذت نمیبرن یا به طور کلی معتاد این فیلما هستن و لذت میبرن از این حرکات ...

به طور کلی من نارضایتی های جنسی رو دلیل اصلیش میدونم
    ای خداااااااااااااا خوب ترس منم از همیناست که پررنگشون کردم پس شما هم با من موافقین!

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    مهناز،
    محمد داره می گه چنین تجربه ای نداره.
    پس حرفش برمبنای تجربه نیست.
    از نظر علمی هم که مرجعی معرفی نکرده. فقط حدسش را گفته.

چرا اینقدر آشفته شدی؟
    این همه در مورد تنوع طلبی مردان و فانتزی ها و ... گفتند،
    شما همین یک جمله را چسبیدی که از شما راضی نیست؟

8. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

asemani (پنجشنبه 03 مرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    یه سوال دارم
    چرازن وشوهرهادرباره همه مسائل باهم حرف میزنندوبحث میکنندولی به این مرحله که میرسه توخودشون میریزندوازنیازهاشون بهم نمیگن
    به نظرمن بهترین فردی که تواین زمینه میتونه کمکتون کنه خودهمسرتون هستندچون نیازهاوخواسته های ادمهاباهم فرق داره

10. کاربر روبرو از پست مفید roseflower تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    141

تشکرشده 70 در 40 پست

Array
    شیدا جون آخه تو نمیدونی که من از شوهرم چند ماه بزرگترم همیشه ترسم از این بوده که جذابیت نداشته باشم واسش و بره سراغ دخترای جوونتر و اگه هم نره همینکه با کاراش من بفهمم ازم راضی نیست دیوونه میشم!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط roseflower نمایش پست ها
    یه سوال دارم
    چرازن وشوهرهادرباره همه مسائل باهم حرف میزنندوبحث میکنندولی به این مرحله که میرسه توخودشون میریزندوازنیازهاشون بهم نمیگن
    به نظرمن بهترین فردی که تواین زمینه میتونه کمکتون کنه خودهمسرتون هستندچون نیازهاوخواسته های ادمهاباهم فرق داره
    عزیزم بخدا خیلی رفتم طرفش همیشه میپرسم چه کاری و چه طوری دوست داری همیشه میگه نه راضی ام ! کلا کم حرفه و تو داره ولی من خیلی سعی کردم از زیر زبونش بکشم بیرون!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    ببینیداین ترستون برای قبل ازازدواجه نه حالا
    سعی کنیدواسه همسرتون همیشه اراسته باشیدببخشیداینومینویسم ولی لباسهای زیرشیک بپوشید ارایش ملایم کنید
    توروابطتون تنوع داشته باشیدوهمیشه بایک شیوه پیش نرید کتابهای زیادی دراین باره وجودداره که میتونیدبخونیدوازشون استفاده کنید مثل کتاب رازهایی درباره مردان که فصلش هم مختص همین موضوعه

13. کاربر روبرو از پست مفید roseflower تشکرکرده است .

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mah naz نمایش پست ها
    شیدا جون آخه تو نمیدونی که من از شوهرم چند ماه بزرگترم همیشه ترسم از این بوده که جذابیت نداشته باشم واسش و بره سراغ دخترای جوونتر و اگه هم نره همینکه با کاراش من بفهمم ازم راضی نیست دیوونه میشم!

خندیدم که بفهمی چقدر حرفت بی مورده!!
    آخه دختر خوب چند ماه بزرگتر بودن هم شد مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه خودت بهش فکر کنی و بال و پر بدی و توی سال فقط یکبار این موضوع را یادآوری کنی،
    می شه آفت زندگیت.

اما اگه بذاریش کنار و بهش بی توجه باشی، برای همیشه فراموش می شه.

چند ماه بزرگتر بودن هم شد دلیل؟!!!

هر کس می تونه با ورزش، تغذیه سالم، تمرینهایی برای جوان نگهداشتن مغز و ... جوون تر بمونه.
    به جای حرص خوردن و فکرهای بیهوده، روی این چیزها کار کن.

مهناز به خودت اطمینان داشته باش.
    به جای اصلاح شوهرت به فکر پیشرفت خودت باش. اون خود به خود اصلاح می شه و بیشتر و بیشتر جذبت می شه.
    به خودت برس. روحی و جسمی.

15. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

مارتا63 (جمعه 04 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    141

تشکرشده 70 در 40 پست

Array
    مرسی خودم هم میدونم تو این موضوع کوتاهی میکنم! البته گاهی خجالت میکشم ضایعم کنه و یا متوجه منظورم بشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها

خندیدم که بفهمی چقدر حرفت بی مورده!!
    آخه دختر خوب چند ماه بزرگتر بودن هم شد مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه خودت بهش فکر کنی و بال و پر بدی و توی سال فقط یکبار این موضوع را یادآوری کنی،
    می شه آفت زندگیت.

اما اگه بذاریش کنار و بهش بی توجه باشی، برای همیشه فراموش می شه.

چند ماه بزرگتر بودن هم شد دلیل؟!!!

هر کس می تونه با ورزش، تغذیه سالم، تمرینهایی برای جوان نگهداشتن مغز و ... جوون تر بمونه.
    به جای حرص خوردن و فکرهای بیهوده، روی این چیزها کار کن.

مهناز به خودت اطمینان داشته باش.
    به جای اصلاح شوهرت به فکر پیشرفت خودت باش. اون خود به خود اصلاح می شه و بیشتر و بیشتر جذبت می شه.
    به خودت برس. روحی و جسمی.
    مرسی شیدا جان من تابحال حرفی از این نگرانی نزدم بهش حق با توه تقریبا دارم مطمئن میشم نگرانیم بیمورده چون
    اون عصبانی شدنی هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه ولی تاحالا حرفی از این موضوع حتی تو اوج عصبانیت نگفته! و اینکه خیلی تشویقم میکنه برم باشگاه البته میرم!

- - - Updated - - -

اینم بگم خودش خیلی خوش هیکله و به ظاهرش فوق العاده اهمیت میده!

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)