شروین عزیز
میخواستم در تاپیکت پستی نگذارم ولی متاسفانه انگار چیزی درونم مرا صدا می کرد که نظرم را اینجا بیان کنم اگر بخاطر داشته باشید در تاپیک http://www.hamdardi.net/thread-28888.html بیان کردید که اگر پسری معقول خواست
رابطه ای را ایجاد کند وظیف دختر است که چراغ سبزی نشان دهد تا غرور مرد حفظ شود و شهامت و جسارت جلو امدن
و ابراز علاقه را داشته باشد ومن بیان کردم که متاسفانه نمی توانم وارد حاشیه ای شوم و تمایل دارم فرد بصورت مستقیم
درخواستش برای اشنایی بیشتر را بیان کند و از کانال مستقیم و خانواده ها مسیر اشنایی طی شود.
گویا دختر خانم قصه یعنی "دوست شما" برخلاف نظر من عمل کرده و به شما چراغ سبزی نشان داده و این رابطه به صورت غیر رسمی
شکل گرفته. خوب تا اینجا مشکلی نیست چون هردو شما راضی به ایجاد این رابطه بودید ولی نمی دانم تا چه اندازه با روحیات خانمها اشنایی دارید؟
ولی بطور قطع این را را برایتان بازگو می کنم که حقیقتاً خانمها بدلیل ساختار ذهنی و احساسی که دارند در روابط اینچنینی
به شدت آسیب روحی می بینند مخصوصاً اگر بصورت مبهم و اسیب زا قطع شود.
یا این خاطره همیشه در ذهنش می ماندو همواره گمشده ای دارد و یا مانند دخترانی میشود که بدنبال انتقام از مردان است و رفتارهای ضد مرد
نشان می دهد شاید دیده یا شنیده باشی که یک دختر با چند نفر دوست می شود و هرکس را به گونه ای سرکار می گذارد و یا ......
گویا ساختار ذهنی مردان بگونه ایست که براحتی فراموش می کنند مانند خود شما که حتی بیان کردید با او تند برخورد کردید که برود. گویا نه خانی امده و نه خانی رفته است
یکی از دلایلی که من از اینگونه رابطه ها فراری هستم همین شناختی است که از خودم و همسنگران خودم دارم.
امیدوارم خانم قصه شما به آسانی بتواند با این موضوع کنار بیاید و دل شکسته اش را ترمیم کند و در مسیر اصلی زندگیش قرار گیرد.
ولی خواهشی که از شما دارم این است که خواهشاً از این ببعد تا تکلیفتان با خودتان- درستان-
شغلتان- مسئولیتهایتان- خانواده تان (مادر - پدر و ....) وغیره
مشخص نشده به هیچ وجه برای ساعتی خوشی دختری را که می دانی ساده و سالم است و در
عشق و عاشقی آماتور است وارد زندگیت نکن زیرا که در دلشکستگی و احتمالاً اشتاباهات بعدی او در انتخاب مسیر زندگی سهیم خواهی بود.
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)