http://www.hamdardi.net/thread-18440.html
- - - Updated - - -
مرسی مینوش جان خوب اینطوری باشه خوبه... من از بچگی کتاب می خوندم... منتها خانواده ما با هیچ کس رفت و امد نداشت... تلویزیونمونم خراب بود متاسفانه... یک بدبختی من همینه که همسرم برعکس من والد و بالغ قوی داره و عمدتا بخش بالغش فعال هست و من مجبورم دایم به صورت اگاهانه خودمو کجبور کنم بالغ باشم ولی بالغی که بیشتر تحت تأثیر کودک هست نه والد.. نمی شه با سطح کودکش در ارتباط بود اصلا... به من میگه با یک بچه 5 ساله انگار طرف است. بهش گفتم که من 20 روزه نخوابیدم و همین چیزایی که نوشتم اون بالا... به من میگه اگر با بچه بازی خودتو مریض کردی نمی بخشمت! و اصلا فکر نکن جواب کسی که خودشو عمداً مریض کنه اینه که بیشتر دوستت داشته باشم!!! زنگ بزن به دوستات فردا برو کوه خودتو خسته کن شبم بیا یک دوش بگیر و نمازتو بخون و دعا کن و بخواب تا خوب بشی دیگه هم از این بچه بازیا در نیار...
- - - Updated - - -
نمی دونم... با یک آدمی با آی کیوی 160 من نمی تونم در بیافتم... ولی خوب هوش عاطفی نداره به نظرم وگرنه می فهمید دارم بهش می گم یک کم به من توجه کن!!!!!!!!!!! اووووووووووووووف تا من نمیرم اینا باورشون نمیشه که منم زنم!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
خداییش شماها از دید یک زن به این جوابی که به من داده نگاه بکنین ببینین شما بودین چه حسی بهتون دست میداد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)