سلام
بار نشستید یجا و دارید به این چیزا فکر می کنید که آیا چند سال دیگه همسرم بهم خیانت می کنه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید الان شرایط هر دوتون یکسانه اما راجب کارای خودتونم فکر کنید همین فکرا که دوباره پیام بدم به اون دختر خانم .. شاید آرامش پیدا کنم .. شما دارید آرامشو تو خارج از محیط خانواده ای که دارید دنبالش می گردید آیا این حقو به خودتون می دید!!!! فکر کردین به اینکه شاید همین کارایی که فکر انجام دادنش به ذهن شما اومده همیناااااا باعث شده همش بشینید فکر کنید که نکنه بعدا همسرم خیانت کنه .....
تو اون تاپیکتون می گید من حتی دوست دارمای همسرمم باورر ندارم
خوب اونم داره محبت می کنه اما باز شما بخاطر اون حرفایی که زد شده قبلا محبتشونو باور ندارید بگید ایشون پس چطور محبت کنه که شما باورش کنید ؟؟؟؟؟؟
شما هر دوتون همدیگرو دوست دارید فقط نمی دونید باید چطوری باهم حرفاتونو بزنید ...
هر دوی شما نیاز به اعتماد از سمت هم دارید نه فقط شما آقای محمد همسرتونم به این اعتماد نیاز داره !!!!!!!
می دونم شرایط روحیتون بهم ریخته اما تا کی می خواید همینطوری روزاتونو خراب کنید من هر چی هم حرف بزنم تا وقتی که خوووووودتونم نخواید همینه مگه اینکه خووودتونم بخواید همه چی را درست کنید ...
به خودتون زمان بدید دوروز کامل را برید با دوستتاتون یا نمی دونم شنا ورزش ... که می تونه ذهنتونو دور کنه از همه ی فکر و خیالا انجام بدید ...
همسرتونم وقتی اون مدلی اس ام اس زدن شاید یکم مغرورن اما ایشونم یه قدم امدن پس شما هم باید یه قدم ... یکاری انجام بدید که اونم بفهمه شما می خواید اون باشه ...
همونطور که تو اون تاپیکتون گفتید همسرتون یکم وغرورن اما با همون یکم غرورشون خواستن به شما پیام بدن ...شما هم یه کوچولو البته مغرور نیستید اما می خواید نقش مغرورارو بازی کنید ... یعنی شما هم یه حرکتی بکنید..
اما سعی کنید اینبار تو رابطه اتون محکمتر باشید و اون چیزایی که بفکرم رسید اگر خودتون صلاح دیدید انجام بدید..
ببخشید اگه تند صحبت کردم فقط امیدوارم زودتر به اون آرامشی که می خواید خودتون برسید

علاقه مندی ها (Bookmarks)