سلام،خودت به اشتباه اعتراف داری پس درموردبدبودن خیانت چیزی نمیگم،توحق داشتن یه رابطه جنسی رضایت بخش رودرصورت ازدواج داری پس این حق خودت روضایع نکن،اون خانواده هم یه جاگناهکاره وقتی متوجه شدن تو داری گناه میکنی اولین وظیفه شرعی ووجدانیشون این بوده جلو گناه یک انسان که جزو خانودشون هست روبگیرن هرچند خوداون شخص قبول نکنه.باطلاق تمام تعهدات شما واونهابه هم تموم شد...هیچ مسئولیتی درقبال گذشته ت به اونها نداری.... .................................................. .................................................. .................................................. .............................................بخ ی ازاحساس گناه الانت درسته به دو دلیل۱_باخدابه شرط داری توبه میکنی خدایا من توبه میکنم به شرطی که کاری کنی شوهرم منو ببخشه وزنگ میزنی به شوهرت میبینی تورو نبخشیده خب باخودت میگی پس توبه قبول نشد(درستم حدس زدی)دوباره میری سراغ خدا بازهم به شرط.دخترخوب خواهر عزیز"شرط اول توبه خلوصه "فقط وفقط واول وآخر به خاطرخدا توبه کنی حتی اگه تمام دنیابه سمت گوجه گندیده پرت کردندو تا آخرعمرتوروگناهکار دونستند.اصلا دیگه مهم نیست اونا چه فکرمیکنند ازاین خیال بیابیرون شایدهیچوقت هم ندونی ومتوجه نخواهی شدچراشوهرت وخانوادش قبولت نمیکنن این به خودشون مربوطه نه تو.۲_دومین دلیل عدم توفیقت به توبه جهان بینی معنوی غلط که داری درسته این دنیاهم دار مکافاته ولی خیلیا مجازاتشون میمونه اون دنیامخصوصا کسانی که به لحاظ اعتقادی گناه روتوجیه میکنند زنامیکنند درحالی که(نعوذبالله)خدایی روتصورمیکنند که به اونها آزادی این کار روداده وبه اسم عشق توجیه میکنند(شرک اعتقادی)یاکسانی که نسل کشی های وحشتناک میکنند تا آخرعمرهم توبه نمیکنند حتی توجیه هم میکنند...پس بیخود اون دنیارو زیرسوال نبر.درموردخداهم تصورنکن بیکاروایساده کی تو گناه میکنی حالتوبگیره.او همیشه منتظربازگشت ماست،(نبئ عبادی انی انا الغفورالرحیم؛بندگانم را آگاه سازکه همانا من بخشنده ومهربانم(۴۹حجر).بدبودن خیانت صرفا به خاطر دیگران نیست وگرنه انسان مجرد میتونست گناه جنسی انجام بدهد.یکی ازنشانه های قبولی توبه دل شکسته شدن واشکه،بقیشم دوستان گفتند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)