من چند روز پیش داشتم یه مقاله درباره طب سنتی و ازدواج میخوندم نوشته بود عرب ها معمولا به خاطر زندگی در مناطق گرم و مرطوب دموی مزاج هستند و دموی مزاج ها به خاطر گرما و رطوبت بالای بدنشان میل و توان جنسی بالایی دارند و به خاطر همین هم اعراب معمولا به تعدد زوجات روی میارن راستش من خودم دقیقا همه چیزایی که در طب سنتی میگن رو نمی تونم بپذیرم ولی خب این نکته ای که گفته بود جالب بود به نظرم
حالا شما خودتون بهتر میدونید آیا احتمال داره رفتار شوهرتون به این خاطر باشه؟
در این مقاله ادعا شده بود با حجامت و خوردن غذاهای سرد و ... می شود میل جنسی زیاد رو تعدیل کرد البته برای نازایی هم یک سری راه حل ها ارائه داده بود
شاید بتونید به بهانه همون نازایی یا چیز دیگه ای به اطبای سنتی مراجعه کنید شاید بتونن کمک کنن

من منتظر راهنمایی های خوب تان هستم . وبله جناب امین راهنمایی های خوب زیاد داشتند که من تشکر میکنم ازشون
طوری که از هر فرصتی استفاده میکنه تا با اونها باشه (4 تا 5 شون مجردن) مثلا از همین اول رمضان دوشب پدر مادرش خونه نبودن ( ما با هم زندگی میکنیم ) این هردوشب را افطار نیومد خونه حتما میگید شاید محیط خونه براش خوش ایند نیست که از خونه فراریست اما باور کنید اینطور نیست همیشه فضای خونه طوری بوده که اون میخواسته شاید دیر اومدن خونه برایش یه عادت شده چون اینجا اکثرا تا ساعت 12 تا یک نصف شبه سر کار هستند البته از اون طرف صبح وعصر هم دیر تر میرن سر کار .شوهرم قبلنا همیشه ساعت 8 تا 9 صبح سر کار میرفت وبعد از ظهر ها هم از ساعت یک تا 4 بعد از ظهر خونه بود. اما از وقتی که با اون زنه رابطه بر قرارا کرد دیگه تایم کاریش تقریبا عوض شد همیشه خودش صبح زود بیدرا میشد (قبلناش بزور بیدارش میکردم) وبعد از ظهر هاشم نمییومد خونه وشب ها هم دیر میومد (که البته بعد از ظهر ها وشب ها هنوز همینجوریه ). یه وقتای خییییییییییلی پرخاشگر میشه ودر اون موقع اعلام نارضایتی میکنه از زندگیش وقتی اعتراض میکنم که تو چی کم داری از زندگیت چرا اینجوری میکنی هر چی هست بگو ؟. چنان آه های سوزناکی از ته دل میکشه که کسی ندونه با خودش میگه این طفلک هیچ وقت رنگ خوش بختی را ندیده این پرخاشگری قبلنا هم بود ولی خیییییییییلی خیییییییییلی کم. از موقع زیاد شد که با اون زنه به هم زد (البته فکر میکنم نتونس دوم بیاره وباز شروع مجدد)
روزی بیاد منم از این نگرانی خلاص شم

علاقه مندی ها (Bookmarks)