به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 آبان 92 [ 23:58]
    سطح
    8
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    17

تشکرشده 68 در 33 پست

Array
    دختر خوب !

سعی کن رو اعتماد به نفس و شخصیت خودت کار کنی .یه کسی که به اندازه سنش بلکم بیشتر از زندگی و پیچ و خماش و سختیاش و راهای مقابله با اونا اگاهی داره .کسی که وقتی ازدواجم بکنه از انتخاب عاقلانه ش صددرصد راضی باشه و قدر زندگیشو خوب بدونه

عزیزم کم نیستن از همون ادمایی که میگی بخاطر ملاکای ظاهری یا علاقه زودگذر و دوستیای از سر هوس وابستگی پیدا کردن و بعدم مجبور به ازدواج شدن ولی الانم زندگیشون زهرماره و اون آرامشی که تو ازدواج دنبالش بودنو ندارن... نمونش تو همین سایت فراووووووووووونه

خیلیا هستن هم دختر و هم پسر که وضعیت اینچنینی دارن و عذاب میکشن . من و تو هم یکیش.. ولی باید ببینیم از زندگی چی میخوایم . تا وقتی خودمونو بزرگ نکنیم و نتونیم سختیا و پیچ و خمای زندگی مشترک با یه ادم دیگه رو بشناسیم و خودمونو براش اماده نکنیم هنوز ازدواج زوده ...

تو همین جام خیلی از مردا و زنا رو میبینی که بخاطر عدم شناخت کافی از خودشون و طرف مقابلشون، انتخابی رو کردن که الانم راضی نیستن و سعی دارن هرجور شده رابطشونو درست کنن یا خوشونو خلاص کنن یا ....

تو باید قدر خودتو بدونی . همینجوریش از خیلی از کسایی که شناسنامه ای مزدوج شدن ولی دارن اجبارا به زندگیشون ادامه میدن و طلاق عاطفی بینشون برقراره وضعیت بهتری داری. فرصت داری که انتخاب خوب و عاقلانه ای رو برای تمام عمرت رقم بزنی با سعی و صبر

2. 2 کاربر از پست مفید سیمین‌دخت تشکرکرده اند .

roya22 (پنجشنبه 27 تیر 92), shapoor (پنجشنبه 27 تیر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 تیر 92 [ 23:04]
    سطح
    2
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    42

تشکرشده 8 در 4 پست

Array
    ممنون از نظرتون.
    سعی کن رو اعتماد به نفس و شخصیت خودت کار کنی .یه کسی که به اندازه سنش بلکم بیشتر از زندگی و پیچ و خماش و سختیاش و راهای مقابله با اونا اگاهی داره .کسی که وقتی ازدواجم بکنه از انتخاب عاقلانه ش صددرصد راضی باشه و قدر زندگیشو خوب بدونه
    من کاملا میدونم که یه پسر تو شرایط اقتصادی امروزی چه مشکلاتی برای ازدواج داره، چون برادر خودم هست. با اینکه 3ساله یه جای خوب استخدام شده، اما هنوز نتونسته خونه بخره و اگه ازدواجش هم سر بگیره، بابام کمکش میکنه.
    بخدا من همه چیو میفهمم.

عزیزم کم نیستن از همون ادمایی که میگی بخاطر ملاکای ظاهری یا علاقه زودگذر و دوستیای از سر هوس وابستگی پیدا کردن و بعدم مجبور به ازدواج شدن ولی الانم زندگیشون زهرماره و اون آرامشی که تو ازدواج دنبالش بودنو ندارن... نمونش تو همین سایت فراووووووووووونه
    آره کم نیستن. اما در اطرافیان من هم کم نیستن افرادی که خیلی خوشبخت سالهاست زندگی میکنن. حسودی نمیکنم اصلا، اما نمیدونم چرا من تا حالا نتونستم.

خیلیا هستن هم دختر و هم پسر که وضعیت اینچنینی دارن و عذاب میکشن . من و تو هم یکیش.. ولی باید ببینیم از زندگی چی میخوایم . تا وقتی خودمونو بزرگ نکنیم و نتونیم سختیا و پیچ و خمای زندگی مشترک با یه ادم دیگه رو بشناسیم و خودمونو براش اماده نکنیم هنوز ازدواج زوده ...
    آره، چند روزیه که توی نت دنبال مشاوره می گردم و برام خیلی عجیبه که اکثریت مواردی که از دخترها دیدم که تنها بودن، شرایطشون مثل من بوده و آدم خوبی بودن. اما ...

تو باید قدر خودتو بدونی . همینجوریش از خیلی از کسایی که شناسنامه ای مزدوج شدن ولی دارن اجبارا به زندگیشون ادامه میدن و طلاق عاطفی بینشون برقراره وضعیت بهتری داری. فرصت داری که انتخاب خوب و عاقلانه ای رو برای تمام عمرت رقم بزنی با سعی و صبر
    مشکل اینجاست که من نمیتونم انتخاب کنم، باید منتظر باشم تا ببینم کسی انتخابم میکنه یا نه، تا کی؟ نمیدانم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)