ببین من خودم متأهلم و سرخونه زندگیم. میخوام یه نکته ای رو در مورد دوران نامزدی متذکر بشم.
من وقتی خودم نامزد بودم و مشکلات داشتم و یه بنده خدایی به من گفت بری خونه خودت حل میشه به خاطر مسائل زناشویی و ... من خندیدم و گفتم مثل مامان بزرگ ها حرف میزنه. چه ربطی داره؟؟؟
اما خودم به این نتیجه رسیدم که درسته. رابطه فیزیکی برای هر دو طرف وابستگی شدید عاطفی میاره. این وابستگی به لحاظ روحی و روانی برای یه مرد خیلی بیشتره تا یه زن. منظورم یه رابطه عمیق نیست. همین که دست طرف رو میگیری و گرمای دستت رو حس میکنه به آرامش میرسه.
شما همش تلفنی در ارتباطین. در حالیکه شوهرت، همسر قانونی توئه و تجربه با هم بودن رو داشتین! و حالا خونواده تو دارن ایشون رو از داشتن زن قانونیش به اندازه یه بیرون رفتن محروم میکنن. خیلی فشار بدی بهش میاد خب.
مخصوصا که تو تنش و دعوا هیچ مسکنی به اندازه حضور فیزیکی طرف، آرامش رو برقرار نمیکنه.
اینقدر از خونوادت نترس. مال هر فرهنگی هم باشین با یه بار بیرون رفتن هیچ اتفاقی نمیفته. چندتا پیامک شیرین براش بفرست، باهاش برو بیرون، دستش رو بگیر و حرفهای قشنگ بزن. خداییش این کارا رو بکنی باز هم فحش میده و عصبی میشه؟؟؟

- - - Updated - - -

اصلا مستقیم نگو الان کوتاه بیا بعدا کوتاه نیا و از این حرف ها....منظور من از این که باهاش مهربون باش و بهش حق بده اینه که فقط بهش حق بده !!!! که بفهمه تو پشتشی. قضاوت در مورد این که کی مقصره و باید کوتاه بیاد رو بذار به عهده خودش.
تو بحث رو از خونواده ها بکش به سمت خودتون. بگو خیلی دلم برات تنگ میشه، خیلی ناراحت میشم وقتی ناراحت و عصبی میشی، خیلی ناراحت میشم از این که غصه میخوری...خیلی دوست دارم بیشتر پیشت باشم. کنارم باشی. کاش میشد زودتر بریم سر خونه زندگیمون...که راحت و آسوده زندگی کنیم.
( هیییچ حرفی از خونوادت نزن، مگر اینکه خودش سؤالی بپرسه هر چی پرسید طوری جوابش رو بده که بفهمه اول نظر و احساس اون برای تو مهمه بعد خونوادت)
ازش بخواه حالا که دوستت داره هرررکاری از دستش برمیاد انجام بده که زودتر برین خونه خودتون.
بهش حس قدرت بده، طوریکه فکر کنه همه چی بسته به نظر و عمل اونه. بگو از دست من که کاری برنمیاد...همه چی به تو بستگی داره. و مدام هم تکرار کن که یه خواسته بیشتر نداری و اونم اینه که زودتر به هم برسین و کنار هم زندگی کنین نه جدا از هم.
مطلقا به اتفاقات و بحث هایی که پیش اومده اشاره نکن.