به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 تیر 92 [ 12:31]
    سطح
    1
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array
    سلام دوست عزیز
    منم همین مشکل رو دارم 5 سال با یه دختر اشنا شدم همه چیزش واقعا خوبه ولی قیافش مورد پسندم نیست ولی کسی رو نمیتونم جای اون بگذارم درست قیافه و هیکل بسیار مهم ولی به نظر من زن زیاد خوشگلم نگهداریش و کنترلش یکمی سخته و اخلاق و رفتار میتونه جاشو پر کنه منم خودم دچاره دو دلی شدم (زنان زشت عشقشون زیاد تر از زنان زیباست)

2. 2 کاربر از پست مفید رضابکرانی تشکرکرده اند .

**سهیل ** (جمعه 11 مرداد 92), vahidgh (سه شنبه 25 تیر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 آبان 92 [ 17:23]
    سطح
    20
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 8 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad3930 نمایش پست ها
    سلام میشه یکم بیشتر از خودتون بگین،بویژه نحوه اشنایی و اینکه ان موقع چرا ازش خوشتون امد؟نظر بقیه چیه بویژه مادر و اگر خواهر دارین راجب قیافه دختر مورد علاقتون؟از دیدنش خوشحال میشی یا بیشتر دوست داری تلفنی صحبت کنی و اس بدی؟

بله حتما . من خودم خوب رو به بالا هستم (اونطور که همه میگن هم توی خانواده و بیرون از پسرهای خوشکل هستم! و حتی زیباتر از دختر !!! (هیچوقت دوست ندارم و نداشتم از خودم تعریف کنم اینا چیزی که میگن ))

ایشون یکی از مشتریای مغازه ی من بودن . من از ساده گی و پاک بودن و نحوه ی برخوردش و اینکه نسبت به دخترای دیگه خیلی صاف بود و البته زرنگ بود بهش علاقه نشون دادم و بعد از چند روز ایشون هم نسبت به من علاقه نشون دادن این جور شد که بعد از آشنایی طرفین بهم بیشتر از لحاظ عقلی و شرایط اجتماعی و خیلی چیزا علاقه مند شدیم و بشتر از پیش همدیگرو خیلی دوست داریم .

نظر مادرم اینکه من دوست داشته باشم و به دل اون هم بشینه خوبه !

من چندتا خواهر دارم بعضی هاشون میگن خودت باید دوست داشته باشی این توی باهاش یک عمر زندگی خوای کرد نه ما (و بیشتر میخوان که بد نباشه خوب باشه)

بعضی هاشون هم میگن که تو خیلی خوشکلی به در هرکی بریم دخترشونو بهت خواهند داد و یه دختر خوشکل انتخاب کن !! (پیش اونیکی زنداداشا خوشکل باشه و . . . ! )

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط رضابکرانی نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    منم همین مشکل رو دارم 5 سال با یه دختر اشنا شدم همه چیزش واقعا خوبه ولی قیافش مورد پسندم نیست ولی کسی رو نمیتونم جای اون بگذارم درست قیافه و هیکل بسیار مهم ولی به نظر من زن زیاد خوشگلم نگهداریش و کنترلش یکمی سخته و اخلاق و رفتار میتونه جاشو پر کنه منم خودم دچاره دو دلی شدم (زنان زشت عشقشون زیاد تر از زنان زیباست)

بله همینطوره

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    ظاهر طرف اگر براتون خیلی مهمه بهتره فاکتور های دیگه اون رو مد نظر بگیرید شاید طرف ظاهر جذابی نداشته باشه ولی ببینید آیا اخلاق اون رو میتونید تحمل کنید (راه های زیادی وجود داره که میشه فهمید طرف مدیریت خشم اش در چه حدی هست) ؟ قر قر میکنه؟ در چه حد؟ پول بهش میدید چطور رفتار میکنه؟ میتونید مسئولیت کل خرج رو بهش محول کنید؟ میتونه کمک حال شما در سختی باشه (با امتحان کردن)؟ خلاقیت این کار ها با خودتونه...

نقل قول نوشته اصلی توسط رضابکرانی نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    با عرض پوزش بنده Stalker نیستم که 2 پست شما رو مورد هجوم قرار میدم....

اینکه دختری زیبا رو نمیشه یا سخت میشه کنترل کرد بر میگرده به تربیت خانواده طرف، یادت باشه زن زشت نداریم اون دید ماست که این جنس رو تفکیک میکنیم با این حال بنده مخالف مقایسه افراد هستم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)