به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 خرداد 99 [ 23:36]
    سطح
    58
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Recommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شکوفه کویری نمایش پست ها
    /ولي معمولا دخترايي كه چهره مورد علاقه من هستن خصوصيات اهل زندگي بودن ونجابت و... ندارن !!!!!!!!!!/
    با سلام
    ببخشید که اینو میگم ولی این حرف از یه آدم تحصیلکرده بعیده خیلی دخترها و پسرها هستن که علاوه بر چهره زیبا نجابت هم دارن این که شما میگین یه قاعده کلی نیست
    در مورد کفه ترازو : من 2سال پیش حال الان شما رو داشتم همسرم از طرفی اخلاق و نجابت و ظاهر و موقعیت شغلی نسبتا خوبی داشت اما فرهنگ و تحصیلات خانواده ش از ما خیلی پایینتر بود و همینطور تحصیلات خودش من فوق لیسانس و ایشون لیسانس هستن اینا باعث شده بود منم مثل شما شب و روز فکر کنم منم دلم میخواس شوهرم علاوه بر تمام مزایایی که داشت که میشه گفت کمتر مردی داره بقیه چیزهای خوبم داشته باشه تا اینکه یه روز یکی از همکارام گفت بذار رو کفه ترازو اگه خوبیهاش به بدیهاش 90 به 10 بود خب هر عقل سلیمی میگه قبول کن اگه 80 به 20 بود همینطور 70 به 30 همینطور 60 به 40 بازم قبول کن حتی 50 به 50 رو هم قبول کن اما اگه 40 به 60 شد دیگه باید روش بیشتر فکر کنی ببینی میتونی توی زندگی از بیشتر خواسته هات بگذری و خودتو وفق بدی... منم وقتی فکر کردم دیدم ایشون میشه گفت 70 به 30 یا حتی 80 به 20هستن قبول کردم و الانم خوشبختیم البته اینم بگم به خاطر اون 20 درصد یه سری مشکلات داریم توجه کنین میگم یه سری مشکلات نه اونقدر که نشه زندگی کرد ولی بهر حال مشکلات پیش میاد و باید به خاطر اون 20 یا 10 یا.... درصد خودتو سازگار کنی و مشکلاتی رو تحمل کنی
    حالا شما اگه فکر میکنی کفه خوبیهای ایشون طوری هست که ممکنه دیگه مثل ایشون پیدا نکنی و ایشون میتونه خوشبختت کنه تصمیم نهایی رو بگیر موفق باشی
    شکوفه کویری عزيز ممنون از نظرت ،بله در مورد اون صحبتم كه گفتم اونايي كه من از نظر ظاحر ميپسندم اهل زندگي و... نيستم نه من منظورمو بد بيان كردم درصد با حرف شما موافقم ظاحر افراد چه زيبا و معمولي يا دليل بر بد بودن يا خوب بودن يا خصوصيات ادما نميشه
    من منظورمو بد رسوندم منظورم اين بود اكثرا خانومايي كه از نظر ظاحر ميپسنديدم متاسفانه از نظر اخلاقي چنگي به دل نميزدن و ارزش هاي اخلاقي زياد مثبتي نداشتن.
    معذرت ميخام اگه منظورمو بد بيان كردم
    ممنونم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    سلام مجدد

مرسدس عزیز، فکر کنم مشکل اصلی این تاپیک ، مردد بودن شما در مورد چهره ایشون باشه بگذار کمی ساده به قضیه نگاه کنیم. اگه قرار باشه از 100 به ایشون نمره چهره بدی از دیدگاه شما چند میگیرن ؟

- - - Updated - - -

گرچه بالشخصه توی موارد انتخاب همسر طرفدار قضیه سیگنال ام. البته نه به طور کلی بلکه به عنوان مدد قلبی و حسی . اما برای ادامه فکر و تصمیم گیری قضیه جالبه. قضیه سیگنال میگه وقتی شما داری با ایشون صحبت میکنی یا بهشون فکر میکنی چه حس و سیگنالی میاد سراغت؟ مثبت و خوشایند و دلپذیره ؟ یا توش کمی بدبینی قاطی داره؟ وقتی با ایشون حرف میزدی دوست داشتی این حرف زدن همچنان ادامه پیدا کنه و زمان طویل بشه؟ یا زودتر میخواستی صحنه رو ترک کنی؟
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    58
    دستاوردها:
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط rozaneh نمایش پست ها
    سلام مجدد

مرسدس عزیز، فکر کنم مشکل اصلی این تاپیک ، مردد بودن شما در مورد چهره ایشون باشه بگذار کمی ساده به قضیه نگاه کنیم. اگه قرار باشه از 100 به ایشون نمره چهره بدی از دیدگاه شما چند میگیرن ؟

- - - Updated - - -

گرچه بالشخصه توی موارد انتخاب همسر طرفدار قضیه سیگنال ام. البته نه به طور کلی بلکه به عنوان مدد قلبی و حسی . اما برای ادامه فکر و تصمیم گیری قضیه جالبه. قضیه سیگنال میگه وقتی شما داری با ایشون صحبت میکنی یا بهشون فکر میکنی چه حس و سیگنالی میاد سراغت؟ مثبت و خوشایند و دلپذیره ؟ یا توش کمی بدبینی قاطی داره؟ وقتی با ایشون حرف میزدی دوست داشتی این حرف زدن همچنان ادامه پیدا کنه و زمان طویل بشه؟ یا زودتر میخواستی صحنه رو ترک کنی؟
    ممنون از اينكه اومديد 2 باره
    والا بنظرم از نظر ظاحر من امتياز 60 رو از 100 به ايشون ميدم

در مورد سيگنال هم منم تا حدودي با شما هم نظر هستم ، راستش سيگنالش نميشه گفت قوي بود تقريبا معمولي بود نه دافعه نه جاذبه
    بنظرم دختر خيلي خوبي ميومدن منتها جذابيت سيمايي برا من زياد نداشت.

ممنونم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    خوب با این تفاسیر بهتره با ایشون بیشتر ملاقات کنید و بیشتر حرف بزنید و آشنا بشید و دقت تون رو در هنگام صحبت کردنشون و رفتاراشون بالا ببرید آشنایی هر چه بیشتر میتونه به تصمیم گیری بهتر و عاقلانه تر کمک کنه. از اونجایی که قصد و نیتتون هم از ابتدا ازدواج بوده فکر نمیکنم برای ایشون هم مشکلی باشه راستش اگه می تونستید با اطلاع خانواده ها یکبار با هم بیرون برید هم بدک نبود. چون کلاً شناختتون از ایشون خیلی کمه و بیشتر بر پایه حدسیاتیه که از حرفاشون منجر به تلقی خط فکری و طرز نگاهشون از طرف شما شده.
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    58
    دستاوردها:
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    دوستان ديگه هم اگه نظري دارن خوشحال ميشيم استفاده كنيم

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 تیر 93 [ 16:36]
    سطح
    22
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 188 در 61 پست

Array
    من با توجه به تجربه م ميگم كه بالا كني پايين كني آقايون آخرش دلشون دنبال ظاهره. فقط قبل هرچي مطمىن شو كه فردا نگي كاش به زيبايي توجه مي كردم! يكي از پست ها جالب بود : حتما بايد از ته دل با افتخار به دوستات و فاميل بتوني معرفيش كني

- - - Updated - - -

ضمنا من يه نظري هم داشتم . گرچه من احترام زيادي واسه خانم هاي تالار قائلم اما مساله ظاهر و اهميتش ماهيتا از ديد آقايون و خانم ها فرق مي كنه. اصولا خانم ها خيلي كمتر به ظاهر اهميت ميدن تا آقايون. خودمم تازگي به عينه متوجه شدم كه خانم ها ذاتا چيزاي ديگه اي رو زودتر از ظاهر مي بينن و حتي ممكنه با يه آدمه زشت هم ازدواج كنن ! ولي آقايون حتي اون ٥٠ ساله ش هم هنوز يه زن خوب رو مي خواد توصيف كنه اول ميگه خوشگله !!!

7. کاربر روبرو از پست مفید Mosbatfekrkon تشکرکرده است .

hanie_66 (چهارشنبه 26 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 تیر 00 [ 10:36]
    سطح
    67
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 147
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    388

تشکرشده 576 در 165 پست

Array
    سلام دوباره
    من با نظر آقای مثبت فکر کن کاملا موافقم.دیدگاه خانوما و آقایون در برابر مسائل ظاهری با هم خیلی فرق داره.من به عنوان یه دختر اگه اخلاق و رفتار و یه سری موقعیت های طرف مقابلو قبول داشته باشم تا حدی میتونم عیب های ظاهریشو بپذیرم.
    آقای مرسدس اگر من جای شما بودم:
    1)تصمیم آنی نمی گرفتم.با اون خانوم چندین بار صحبت می کردم.نظراتو عقایدشو میفهمیدم.میدیدم که آیا بعد از چند بار صحبت با حرف زدن هاش حس خوبی بهم دست میده؟میتونم عاشقش بشم.طنین صداش،طرز نگاه کردنش،لبخندش،علایقش،فرهنگ و تحصیلاتش و همه و همه ی چیزایی که تو وجود همسرم دنبالشم تا حدی داره یا نه.به زمان اجازه میدادم در تصمیمم دخیل باشه
    2)با خودم رو راست بودم که آیا آدم میتونه به همه ی ایده آل هاش توی انتخای همسر برسه؟آیا بعدا از اینکه از دستش دادم که یکی بهترو پیدا کنم احساس ناراحتی نمیکنم؟

آقای مرسدس شما گفتین که این خانوم زشت نیستن،ایده آل های ظاهری شما رو ندارن.اینم مثل بقیه ی فاکتورا توی پروسه ی ازدواج باید بسنجین که میارزه پذیرشش یا نه.
    موفق باشین

- - - Updated - - -

سلام دوباره
    من با نظر آقای مثبت فکر کن کاملا موافقم.دیدگاه خانوما و آقایون در برابر مسائل ظاهری با هم خیلی فرق داره.من به عنوان یه دختر اگه اخلاق و رفتار و یه سری موقعیت های طرف مقابلو قبول داشته باشم تا حدی میتونم عیب های ظاهریشو بپذیرم.
    آقای مرسدس اگر من جای شما بودم:
    1)تصمیم آنی نمی گرفتم.با اون خانوم چندین بار صحبت می کردم.نظراتو عقایدشو میفهمیدم.میدیدم که آیا بعد از چند بار صحبت با حرف زدن هاش حس خوبی بهم دست میده؟میتونم عاشقش بشم.طنین صداش،طرز نگاه کردنش،لبخندش،علایقش،فرهنگ و تحصیلاتش و همه و همه ی چیزایی که تو وجود همسرم دنبالشم تا حدی داره یا نه.به زمان اجازه میدادم در تصمیمم دخیل باشه
    2)با خودم رو راست بودم که آیا آدم میتونه به همه ی ایده آل هاش توی انتخای همسر برسه؟آیا بعدا از اینکه از دستش دادم که یکی بهترو پیدا کنم احساس ناراحتی نمیکنم؟

آقای مرسدس شما گفتین که این خانوم زشت نیستن،ایده آل های ظاهری شما رو ندارن.اینم مثل بقیه ی فاکتورا توی پروسه ی ازدواج باید بسنجین که میارزه پذیرشش یا نه.
    موفق باشین

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 آبان 92 [ 23:58]
    سطح
    8
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    17

تشکرشده 68 در 33 پست

Array
    به نظر من تو مسئله ظاهر ادم باید تناسب رو در نظر بگیره
    یعنی اگه شما هم تو قیافه به خودت نمره ی 50 تا 70 رو میدی تو انتخاب همسرتم اگه کسی تو همین رنج بود سختگیری نکن .
    ایده ال گرایی فقط در حد خیالات ادم میمونه و هیچ وقت در عمل به وقوع نمیپیونده مگر در موارد نادر. حالا شما میخوای اونقد بگردی که یکی از اون اتفاقای نادر برات بیفته؟
    در این صورت باید تاوان چند سال یا چند مدت تنهایی بیشتر رو هم به خودت بدی.

یه چیز دیگه هم اینکه اونطور که من فهمیدم شما فقط یه جلسه با ایشون حرف زدی و به این نتیجه رسیدی که ایشون خوبن؟ درسته؟ اصولا تو اکثر موارد بعد جلسه اول ادم فک میکنه همه چیز خوبه و اکیه ولی وقتی بیشتر در مورد خصوصیات اخلاقی هم میفهمن نظرشون برمیگرده .حالا من پیشنهادم به شما اینه که یه چند جلسه بیشتر وقت بذار بعد باشناختی که اون موقع پیدا کردی ببین این مسئله ظاهر هنوز وجود دداره یا خیر

موفق باشید

10. کاربر روبرو از پست مفید سیمین‌دخت تشکرکرده است .

mercedes62 (جمعه 28 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 95 [ 01:37]
    سطح
    38
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    146

تشکرشده 406 در 140 پست

Array
    عزیزم به نظر من قیافه یک جیز کاملا سلیقه ای هستش که افراد مختلف نظرهای مختلفی در مورد قیافه و زیبایی دارن.
    این مساله بر میگرده به اینکه آیا زیبایی طرف مقابل در شما تبدیل به یک معیار شده یا نه؟
    باید این مساله رو با خودتون حل کنید
    1:اگه یکی از معیارهای شما قیافه طرف هستش واقعا جای بحث داره و شما باید خیلی دقت کنید که اشتباه نکنید چون اگه یکی از معیارهاتون باشه و الان احساسی تصمیم بگیرین که من دوسش دارم پس با قیافش کنار میام واقعا در اشتباهید چون 100%بعدها ایشون رو بادیگران مقایسه میکنید,شک نداشته باشین که مقایسه میکنید
    2:ولی اگر قیافه واسه شما در اولویت نیست و میتونید باهاش کنار بیایدپس لازم نیست زیاد در موردش سخت گیری کنید

- - - Updated - - -

در ادامه اضافه میکنم که از نظر خود من قیافه و زیبایی در ازدواج یعنی به هم اومدن,یعنی وقتی در کنار هم هستن یکی حوری نباشه اونیکی دیو
    عزیزم این مشکل شما برای یکی از عزیزان من پیش اومده
    پسره خوشکل بود و اونقد تو گوشش خوندن که خانمت باید زیبا باشه,زیبایی و قیافه برای اون آقا تبدیل به معیار شد
    خلاصه با خانمی آشنا شد که خیلی با اخلاق بودن واز نظر قیافه پایینتر از آقا
    به هر حال ازدواج کردن و از همون لحظه اول که عروس خانم وارد تالار شد حرف های چرت مردم شروع شد تا الان که 5 سال از اون زندگی میگذره,در ظاهر مشکلی نیست ولی هنوز اون آقا با این قیافه کنار نیومدهو بارها و بارها و بارها وسط دعواها پسره میگه که مردم مسخرم میکنن که خودت الی زنت بله

12. کاربر روبرو از پست مفید dokhtare kordestan تشکرکرده است .

mercedes62 (جمعه 28 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 اردیبهشت 93 [ 21:45]
    سطح
    14
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 46 در 30 پست

Array
    والا به خدا اونی که آدم میخواد پیدا نمیشه من دختری بودم که کلی خواستگار داشتم که حتی یکیشون نشد که بیاد وجواب نه بده .ولی هر کدوم یه ایرادی داشتن .نمیگم من کاملم !ولی در کل اینجوری بود دیگه تا آخرش یکی اومد که از همه نظر خوب بودولی خب اونم کامل کامل نبود ولی وقتی با بقیه مقایسش کردم دیدم از همه شرایطش بهتره وبه دلم نشست وقبولش کردم وخوبیهاش بیشتر از اون یه مساله ای بود که فکرمو مشغول کرده بود.شما هم فقط وفقط باید با ایشون حرف بزنی وبیرون بری البته با یکی از اعضای خانواده ایشون تا خوب بتونی متوجه بشی ایا چهره ایشون به دلتون میشینه یا نه اگر شما خیلی زیبا هستی وایشون با شما خیلی اختلاف دارن وشما در دید اول تو ذوقت زده که هیچی بدون تا اخر این مشکل رو دارید اما اگر از نظر زیبایی تفاوت زیادی ندارید بعد چند جلسه گفتگو ونگاه کردن به ایشون تصمیم بگیر .حالا این هم یه نکته ای هست که ایا شما به نگاه مردم ونظر اونا نسبت به شما 2نفر حساسید؟؟؟
    در کل اگر مرد یا زن از چهره وقیافه هم خوششون نیاد این مساله روی روابط زناشویی شون هم تاثیر میذاره . اصلا تا حالا چندتا خواستگاری رفتین؟اگه زیاد نبوده به نظر من شما چند تا خواستگاری دیگه برو وموارد دیگه رو هم ببین .من چون توی سایتهای روانشناسی زیاد بودم وخوندم مواردی مثل شما رو دیدم که روانشناسا توصیه میکردن بازم برن خواستگاری که هم خیال خودشون راحت بشه ودر اینده افسوس نخورن هم شاید قسمت شما جای دیگه ای باشه ومطمین باشید اگر این مورد قسمت شما باشه اونم ازدواج نمیکنه ومال شما میشه.به خدا توکل کنید حتما کمکتون میکنه

- - - Updated - - -

والا به خدا اونی که آدم میخواد پیدا نمیشه من دختری بودم که کلی خواستگار داشتم که حتی یکیشون نشد که بیاد وجواب نه بده .ولی هر کدوم یه ایرادی داشتن .نمیگم من کاملم !ولی در کل اینجوری بود دیگه تا آخرش یکی اومد که از همه نظر خوب بودولی خب اونم کامل کامل نبود ولی وقتی با بقیه مقایسش کردم دیدم از همه شرایطش بهتره وبه دلم نشست وقبولش کردم وخوبیهاش بیشتر از اون یه مساله ای بود که فکرمو مشغول کرده بود.شما هم فقط وفقط باید با ایشون حرف بزنی وبیرون بری البته با یکی از اعضای خانواده ایشون تا خوب بتونی متوجه بشی ایا چهره ایشون به دلتون میشینه یا نه اگر شما خیلی زیبا هستی وایشون با شما خیلی اختلاف دارن وشما در دید اول تو ذوقت زده که هیچی بدون تا اخر این مشکل رو دارید اما اگر از نظر زیبایی تفاوت زیادی ندارید بعد چند جلسه گفتگو ونگاه کردن به ایشون تصمیم بگیر .حالا این هم یه نکته ای هست که ایا شما به نگاه مردم ونظر اونا نسبت به شما 2نفر حساسید؟؟؟
    در کل اگر مرد یا زن از چهره وقیافه هم خوششون نیاد این مساله روی روابط زناشویی شون هم تاثیر میذاره . اصلا تا حالا چندتا خواستگاری رفتین؟اگه زیاد نبوده به نظر من شما چند تا خواستگاری دیگه برو وموارد دیگه رو هم ببین .من چون توی سایتهای روانشناسی زیاد بودم وخوندم مواردی مثل شما رو دیدم که روانشناسا توصیه میکردن بازم برن خواستگاری که هم خیال خودشون راحت بشه ودر اینده افسوس نخورن هم شاید قسمت شما جای دیگه ای باشه ومطمین باشید اگر این مورد قسمت شما باشه اونم ازدواج نمیکنه ومال شما میشه.به خدا توکل کنید حتما کمکتون میکنه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)