سلام الناز عزیزم. من حدودا یک سالی هست که طلاق گرفتم شوهرم یه زن دیگه گرفته بود و خیلی مسائل دیگه . انتخاب منم مثل تو اشتباه بود. تازه تو خونه و ماشینتو هم گرفتی و شغل هم داری من اینا رو هم نتونستم بگیرم ببین مردی که خیانت میکنه دیگه درست شدنی نیست من از همه خاهش میکنم وقتی که وارد یه زندگی میشید فقط و فقط به فکر احساسات خودتون نباشید فردا پس فردا بچه وارد این زندگی میشه و اون موقع شاهد قهر و دعوا و بدبختی بین پدر و مادرش میشه اون طبل معصوم چه گناهی داره من خودم توی دعوای پدر و مادرم بزرگ شدم خیلی سخت بوده و هنوزم ادامه داره از لحاظ روحی کاری با من کردن که من فکر کردم ازدواج تنها راه نجاته که از اون خونه فقط بیرون بیام که اخرش هم شد طلاق اما پشیمون نیستم از طلاق گرفتن واسه این که به بچه ای که بعدها وارد این زندگی میشد فکر میکردم که نمیخواستم عاقبت خودم رو پیدا کنه و واسه شخصیت خودم هم ارزش قائل هستم که اون حق نداشت با من همچین کاری کنه . میدونم سخته اما تحمل کن و خودتو با یه چیزی سرگرم کن من که دارم واسه کنکور ارشد میخونم و واسه یه زندگی جدید هم اماده هستم از خودت ضعف نشون نده به خودت تلقین کن که قوی هستی. الناز عزیزم زندگی کلا سخته واسه یه عده سخت تر . پس خودت سخت ترش نکن به این فکر کن که میخوای کنار مردی باشی که روزای پیریت کنارش ارامش داشته باشی نه این که نگران باشی که الان با کدوم دختره یا داره چی کار میکنه. خانوما از همتون خاهش میکنم واسه شخصیت خودتون ارزش قائل باشید و خودتون رو اینقدر درمونده نشون ندید . خیانت همیشه ادامه داره متوقف نمیشه. الناز امیدوارم که روحیت روز به روز بهتر شه.و واسمون از شادیهات پست بزاری.

علاقه مندی ها (Bookmarks)